DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@rcoskun, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
İyi günler, Excel linki kolayınızda mıdır? Bende doldurayım :)
ilk iletide mevcut.
-
@mustafa_27, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar. Kafama çok takılan bir soru var. Forumda da gördüğüm kadarıyla bu konu hakkında çelişkili cevaplar mevcut. Kız arkadaşım green card talihlisi. Kendisi bekar olarak ds-260 formunu doldurup gönderdi. Daha sonra da resmi olarak kız arkadaşımla evlendik. Kız arkadaşımın formunu mülakat maili aldıktan sonra açtırıp güncelleyeceğiz. Ancak benim kafama takılan soru benim durumumla alakalı. Biz evlendikten sonra add applicant olarak beni forma eklemedik. Mülakat maili geldikten sonra beni de add applicant yaparak ekleriz diye düşündük. Doğal olarak şu an KCC'nin elinde benimle ilgili hiçbir veri yok.Fakat forumda bazı yerlerde evlendikten sonra eşin add applicant yoluyla foruma mutlaka hemen eklenmesi lazım şeklinde bazı yorumlar gördüm. Mülakat maili aldıktan sonra beni add applicant yoluyla eklediğimizde siz mayıs ayında evlenmişsiniz, fakat add applicant yoluyla kendinizi eklememişsiniz denilerek olumsuz bir durumla karşılaşır mıyız acaba. Ne tavsiye edersiniz bu konuyla alakalı. Şu an add applicant yoluyla ekleme yapmalı mıyız? Ya da mülakat maili geldikten sonra hem eşimin formunu güncelleyip hem de beni add applicant mı etmeliyiz?
Mulakat tarihi aldiktan sonra formu guncelleyebilirsiniz ve kendinizi ekleyebilirsiniz.
Mulakatinizi gelecek yilin Eylul'unde almadiginiz surece vize problemi yasamazsiniz.
-
@Serap-2 yok hayır zaten eşimin formunu mülakat maili gelene kadar açtırmayacağız.burada kastettiğim şey benim kendimi add applicant olarak ekletmem.Add applicant form açtırma işlemi değil .Yoksa eşimin formuna hiç dokunmayacağız mülakat maili gelene kadar😄
Bu dediginiz sekilde de yapabilirsiniz. Esinizin formunu actirmadiginiz surece problem olmaz, ama vize almadan once formdaki bilgileri guncellemelisiniz.
-
@Fırat-ERKAL evet biz zaten bunları biliyoruz. Benim tek merak ettiğim şey add applicant işleminin tarihiyle alakalı.Yani bu işlemi eşim mülakat alınca mı yapalım yoksa şu anda yapmalı mıyız?Yoksa eşimin formunu açtırıp güncellememiz gerektiğini,benim add applicant yoluyla forma eklenmem gerektiğini biliyoruz😄
Bu yil KCC'nin evrak istemeyecegi kesin oldugu icin kendinizi su anda da ekleyebilirsiniz ama ana basvuru sahibinin formuna dokunmayin.
-
@lumos bazıları add applicant hemen yapmalısınız falan yazmış o yüzden kafamız karıştı. @crazycells de mülakat maili aldıktan sonra add applicant yapmamızı önermişti.Ben de sorup netleştirmek istedim.O zaman eşim mülakat maili aldıktan sonra beni add applicant olarak eklese yeterli sanırsam
evet, su an eklemeniz de sorun olmaz. O yonlendirme hala gecerli, ama artik KCC'nin evrak istemeyecegini de biliyoruz, dolayisiyla yeni form olarak doldurabilirsiniz.
-
@peralta97, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Eğitim bölümünde 1 i işaretledim ve sadece lisans bölümümu yazdım
Lise yazmadım, bu büyük bir sıkıntı mı
Düzeltmek gerekir miBuyuk bir problem degil, ama mulakat tarihi aldiktan sonra duzenleyip lise bilgilerini de ekleyin.
-
@senaoner, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, mülakat yerinde İstanbul da eklenmiş gözüküyordu ve ben İstanbul seçtim, sonra sadece ankarada oluyor gibi şeyler duydum. Sadece ben mi istanbul seçmişim acaba? :(
sorun yok, Ankara'ya yonlendirecekler. Ama Istanbul'da mulakat yapilmadigini bilmelisiniz.
-
Selamlar geçen 1 2 gün önce sponsorluk için soru sormuştum ama olmama ihtimali yüksek bazı gelir problemlerinden dolayı olmuyor ama iş teklifi yapabileceğini veya iş teklifi gönderebilcegini söyledi bu konu ile alakalı job offer gibi birşey bir form veya konu konu başlığı var midir?
-
@crazycells çok teşekkürler
-
iyi akşamlar. formda çocuklar içinde mail adresi bölümüne kendi mailimizi yazmamız yeterlimi yoksa 3 yaşındaki kızım içinde mail adresi almalı mıyım? teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba. DV2024 talihlisi biri olarak b2 medikal vize için ds160 formu doldururken bu seçeneği ne yapmamız gerekiyor? İnternetten biraz araştırdığımda I-140 gibi bir form çıkıyor ancak bu formu ben doldurmadım. Eğer ds260'ı soruyorsa doldurdum

-
@symbi0te, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar geçen 1 2 gün önce sponsorluk için soru sormuştum ama olmama ihtimali yüksek bazı gelir problemlerinden dolayı olmuyor ama iş teklifi yapabileceğini veya iş teklifi gönderebilcegini söyledi bu konu ile alakalı job offer gibi birşey bir form veya konu konu başlığı var midir?
standart bir job offer mektubu yazmalari yeterlidir.
-
@mehmetyigit34, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
iyi akşamlar. formda çocuklar içinde mail adresi bölümüne kendi mailimizi yazmamız yeterlimi yoksa 3 yaşındaki kızım içinde mail adresi almalı mıyım? teşekkürler
kendi email adresinizi yazabilirsiniz.
-
@Hope-Breaker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba. DV2024 talihlisi biri olarak b2 medikal vize için ds160 formu doldururken bu seçeneği ne yapmamız gerekiyor? İnternetten biraz araştırdığımda I-140 gibi bir form çıkıyor ancak bu formu ben doldurmadım. Eğer ds260'ı soruyorsa doldurdum

NOdemelisiniz, siz basvurunuzu USCIS'e yapmadiniz. -
@crazycells teşekkürler
-
@hsn-kartal merhaba bilgiler excele altarmak nasıl oluyor biz formu doldurduk fakat excel hakkında bilgim henüz yok
-
@crazycells çok teşekkür ederim
-
@Buse-Şahin merhaba https://bit.ly/428RByc buraya girip bilgilerinizi ekleyebilirsiniz ayrıca imzanızı da güncelleyin lütfen
-
@misha90 teşekkür ederim bir de bunu ne için yapmamız gerekiyor yapılması zorunlu mu acaba bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayın lütfen
-
Tekrar merhaba 😁
- mülakata lise önlisans ve lisans diplomasının hepsini mi götüreceğiz
- eşim için ds260 formuna lise önlisans lisans ve tekrar önlisans bölümünü bitirdiği için sıralamayı da böyle yaptık.
- Bütün diplomaların aslını mı götüreceğiz lisans diploması yeterlimi.
Şimdiden teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum