Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @crazycells Bunu yazıyorsunuz sürekli görüyorum ben bunun nedenini çok merak ediyorum. Mesela mülakat aldıktan bir gün sonra değil de neden 10 gün bekliyoruz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ahmet2023, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@crazycells üniversite diploması

universitenizin ogrenci isleriyle iletisime gecip yenisini cikartmalisiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@misha90, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@crazycells Bunu yazıyorsunuz sürekli görüyorum ben bunun nedenini çok merak ediyorum. Mesela mülakat aldıktan bir gün sonra değil de neden 10 gün bekliyoruz?

dosyanizin konsolosluga ulasmasini beklemeniz gerekiyor, genelde 4-5 gun suruyor. O nedenle bir gun sonra yazarsaniz konsolosluk size "dosyaniz bizde degil KCC'de, dosyanizi actirmak icin KCC'yle iletisime gecmelisiniz" diyecektir... Dosya tamamen konsolosluga gelmeden actirmanizi kesinlikle tavsiye etmem.

• Merhaba, eşime GC çıktı sormak istediğim 1) DS 260 formu açtırmadan mülakat yeri değiştirebiliyor muyuz?
    2) Bir de mülakat yeri değiştirmek için KCC'mi yoksa direk Bişkek'teki konsolosluğa mı mail atmalıyız?

• @bendedimsize gercekten guzel fikir 🙂 surecinizde basarilar

• ⭐⭐⭐⭐

@Umut-Şele, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@lumos Ekim gibi alırım herhalde diye tahmin ediyorum 3 haneli olduğundan dolayı bakalım umarım 🤞

İmzanızda submit tarihi sanırım 9.5.2023 olmalı 🙂

• @hsn-kartal

İyi günler, Excel linki kolayınızda mıdır? Bende doldurayım 🙂

• @Serap-2 Bir arkadaşım bahsetti ben de şaşırdım açıkçası 😄 Arkadaşının konsoloslukta çalışan bir tanıdığı varmış daha önce mülakat tarihini öne almada yardımcı olmuş diye anlattı

• @datanist Arkadaşımın yalancısıyım 😄Teşekkür ederim iyi dileğiniz için

• Merhabalar. Kafama çok takılan bir soru var. Forumda da gördüğüm kadarıyla bu konu hakkında çelişkili cevaplar mevcut. Kız arkadaşım green card talihlisi. Kendisi bekar olarak ds-260 formunu doldurup gönderdi. Daha sonra da resmi olarak kız arkadaşımla evlendik. Kız arkadaşımın formunu mülakat maili aldıktan sonra açtırıp güncelleyeceğiz. Ancak benim kafama takılan soru benim durumumla alakalı. Biz evlendikten sonra add applicant olarak beni forma eklemedik. Mülakat maili geldikten sonra beni de add applicant yaparak ekleriz diye düşündük. Doğal olarak şu an KCC'nin elinde benimle ilgili hiçbir veri yok.Fakat forumda bazı yerlerde evlendikten sonra eşin add applicant yoluyla foruma mutlaka hemen eklenmesi lazım şeklinde bazı yorumlar gördüm. Mülakat maili aldıktan sonra beni add applicant yoluyla eklediğimizde siz mayıs ayında evlenmişsiniz, fakat add applicant yoluyla kendinizi eklememişsiniz denilerek olumsuz bir durumla karşılaşır mıyız acaba. Ne tavsiye edersiniz bu konuyla alakalı. Şu an add applicant yoluyla ekleme yapmalı mıyız? Ya da mülakat maili geldikten sonra hem eşimin formunu güncelleyip hem de beni add applicant mı etmeliyiz?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mustafa_27 Formu şimdi açtırıp kendinizi ekletirseniz submit tarihiniz ileri atar, bu da sizin aleyhinize olur.
    O "bazı yerlerde" gördüğünüz bilgileri boşverin. Doğru ve tam bilgiler burada merak etmeyin.
    Mülakat aldıktan sonra eklendiğinizde konsolosluk hiç bir şey demez.

• @Serap-2 yok hayır zaten eşimin formunu mülakat maili gelene kadar açtırmayacağız.burada kastettiğim şey benim kendimi add applicant olarak ekletmem.Add applicant form açtırma işlemi değil .Yoksa eşimin formuna hiç dokunmayacağız mülakat maili gelene kadar😄

• Merhaba benim mesleğim Danışmanlık. ds260 formunda da meslek kısmına Consultant olarak yazdım. Merak ettiğim bunun mülakatta bir önemi olur mu

• Bu ileti silindi!

• @Fırat-ERKAL evet biz zaten bunları biliyoruz. Benim tek merak ettiğim şey add applicant işleminin tarihiyle alakalı.Yani bu işlemi eşim mülakat alınca mı yapalım yoksa şu anda yapmalı mıyız?Yoksa eşimin formunu açtırıp güncellememiz gerektiğini,benim add applicant yoluyla forma eklenmem gerektiğini biliyoruz😄

• ⭐⭐⭐

@ozkan-akbulut Bosanma belgelerini yeminli noterli Ingilizceye cevirmelisiniz. Adli sicil kaydi yeterli degil, konular baska. Mahkeme ile ilgili her hangi bir durum ceviriye muhtac.

• ⭐⭐⭐

@horizon59 Merak etmeyin, onemli bir sorun degil bu durum.

• ⭐⭐⭐

@mustafa_27 Her ikisi de olur, ama biz nikahtan hemen sonra (add applicant ile) ekledik.

• ⭐⭐⭐⭐

@mustafa_27 @lumos daha iyi bilir, tamamdır.

Benzer Başlıklar

• 1360
  • 2655
  • 11427
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |