DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@avc agustos tan sonra vize bultenini takip edebilirsiniz hangi sirada diye. Tahminimce sizin subat ayina kadar beklemekten baska yapacaginiz bir sey yok.
-
DS260 formumda eğitim kısmımda HIGH SCHOOL diploma seçeceğime, HIGH SCHOOL NO DIPLOMA seçip yollamışım formumu fakat üniversitemden tutun çalıştığım yere, hatta lisede aldığım diplomama kadar her şeyi doğru ve net bir şekilde yazmış bulunmaktayım. KCC'ye açtırmak için mail attım, sizce sürecimde çok büyük bir problem yaratır mı? Sabahtan beri stres oldum resmen evin içinde. Lütfen aydınlatırsanız çok sevinirim. bir stresle KCC'ye açtırmak için mail attım umarım bana problem yaratmaz fakat okudugum kadarıyla lise mezunu olmadan zaten DS260 başvurularımız kabul edilmiyor diye biliyorum.
-
@H-K, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba....
DS260 formu doldurulurken pasaport bilgisi isteniyor mu?imzamdaki paketin tamamini incelemeden forumda soru sormayin. sordugunuz sorular forumdaki hicbir kaynagi incelemediginizi gosteriyor.
-
@Vusal-Mansurov, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
İyi günler. DS-260 formunu doldururken eşim için additional kısmı yok, yani bildiğiniz dil falan sorulan kısım. Ama spouse olarak doldururken o kısım açık. Bir şeyi yalnış mı yapıyoruz?
sorun yok. sizin formunuzda hangi sorular gorunuyorsa sadece o sorulara cevap vermeniz yeterli.
-
@blackmamba24, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells Yani öğrenci yurdunda kaldığım adresi de yazmam gerekiyor değil mi?
yazin.
-
@blackmamba24, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells kaç doz olmam gerekiyor acaba?
su anki yonergelere gore 2 doz.
-
@eren34, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, DS-260 formumda annemin kizlik soyadini degil de suanki soyadini yazdim. Evlilik yapacagim icin mulakat tarihi aldigimda DS-260 formumu guncellemeyi talep edecegim, ayni zamanda kizlik soyadi kismini da guncelleyebilir miyim?
evet, form bir kez acildiginda, tum sorulari gozden gecirip cevaplari guncelleyebilirsiniz.
-
@canym, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Okul diplomasının orjinali mi gerekiyor? Esas kazanan talihli eşim, ben onun vasıtasıyla formumu ekleyecegim, benim diplomam da lazım olcak mıdır? Olacaksa da e devletten çıkartmam yeterli olur mu illa orjinal mi gerekiyor?
sadece talihli kisinin orijinal diplomayi saglamasi gerekiyor, digerlerinin degil.
-
@Pamuk-0, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhabalar benim de eşime çıktı bana çıkmadı. Ds260 doldururken benim visa comfurmation numaram vardı sonuç bakmak için. fakat çocukların böyle bir numarası yok onlar için ne yapmamız gerekiyor. Formu doldururken.
esinizin CEAC sayfasina giris yaptiginizda zaten herkesin formlarini ayri ayri gorebilmeniz gerekiyor, bilginize.
-
@waterman
Merhaba, green carda basvururken verdigim emaili adresini unuttum. Ama confirnation numarami biliyorum.Ne yapabiliirim?
suradan denemeler yaparak bulabilirsiniz:
-
İyi akşamlar. Green card eşime çıktı. DS-260 formunu doldururken eşimin case numarasını mı yazmalıyım? İlk önce eşim için mi sign and submit yapmam gerekiyor? Yoksa kendim için mi? Kendim için istenen case numarasına eşimin case numarasını yazıyorum ama sistem kabul etmiyor. Bilgisi olan acil yardım etsin. Teşekkür ederim.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@waterman
Merhaba, green carda basvururken verdigim emaili adresini unuttum. Ama confirnation numarami biliyorum.Ne yapabiliirim?
suradan denemeler yaparak bulabilirsiniz:
sayin @waterman , sonuc ogrenme sayfasinda "confirmation numarami unuttum" diye secince, ilk basvuruda girdiginiz bilgileri tekrar sordugu icin, oradan deneme yapa yapa hangi email adresi kullandiginizi tespit edebiliyorsunuz.
-
@lumos veya bende aynı şekilde onun comfurmation numarasını mı yazmalıyım. ?
sadece talihli kisinin confirmation numarasi ile tum formlara erisebilmeniz lazim. herkes icin ayri bir giris yok.
-
@avc, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar, 3. aşama olan "Dosya(case) numarasinin aktif olmasini beklemek" konusuna dair bir sorum olacak. Dosya numaraları anladığım kadarıyla DV 2024 talihlileri için Ekim 2023 itibariyle açıklanmaya başlayacak, doğru mu? Ben 1. DS-260 fromunu doldurdum ve 2.bilgileri excele ekledim. Bunun dışında Ekim ayına kadar yapmam gereken bir ley yok, değil mi? Herkese kolaylıklar dilerim. Teşekkürler.
Mulakat belgelerini inceleyin. Yurtdisindan almaniz gereken bir belge yoksa, mulakata kadar bir sey yapmaniz gerekmeyecek.
-
@karaloyunlar1, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba dv2024 talihlisiyim mülakatta istenilen belgeler arasında daha önceden askerlik belgesi yokmuş herhalde ama şimdi istiyorlarmış ve ben yoklama kaçağı olarak gözüküyorum yurt dışına çıkarken mahkeme kaydın yoksa tutanak tutulup çıkabiliyormuşsun ama mülakat sırasında bunu sorun yaparlar mı acaba lütfen yardım edin
sorun yok, isteseler de var olan belgeyi goturebilirsiniz.
ABD konsoloslugu Turkiye'deki askerlik durumunuzla cok ilgilenmiyor. yoklama kacagi olmaniz onlar icin bir problem degil, sadece Turkiye disina cikarken Turkiye'yi ilgilendiren bir problem yasayabilirsiniz, onun da cozumunu yazmissiniz...
-
@OzzieOzzy8 merhabalar bizde yeni dolduracağız formu. Eşiniz için ayrı bir ds260 formu mu açıyorsunuz yoksa sizin formun içinde çıkıyor mu. Bizimde eşime çıktı çocuklar ve benim için nasıl yapıcaz bilmiyoruz . Bizim case number ve comfurmation numaramız yok çünkü.
forumda surekli ayni sorulari sormayin, bunu bir kez daha yaparsaniz forumdan kalici olarak uzaklastirilacaksiniz.
forumdaki bilgileri takip ederek formu doldurmaya calisin ve sadece karsilastiginiz problemleri foruma tasiyin. henuz formlari doldurmaya baslamamissiniz, ve karsilasmadiginiz bir problemi israrla soruyorsunuz. Eger forumdaki bilgileri incelemis veya size verilen cevaplari ciddiye almis olsaydiniz zaten boyle bir problemle karsilasmayacaginizi da anlayabilirdiniz.
-
@Abdullah-Aygec, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba,
benim bir sorum olacak gerek dosya masrafları vize ücreti vs bunları karşılayabilmek için gerek orada ihtiyaçlarımızı gidermek için belirli bir miktar kredi çekmem gerekiyor. bu kredi bana sorun olur mu ? yani hem vize almamda hemde ülkeden çıkış aşamasında adıma kayıtlı borç olması bana sorun olur mu ? kredi çekmeden bu işin altından kalkamayacağım .
sorun olmaz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3085/turkiye-den-kredi-cekip-abd-ye-gitmek
-
@Mert-Küçükusta, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
DS260 formumda eğitim kısmımda HIGH SCHOOL diploma seçeceğime, HIGH SCHOOL NO DIPLOMA seçip yollamışım formumu fakat üniversitemden tutun çalıştığım yere, hatta lisede aldığım diplomama kadar her şeyi doğru ve net bir şekilde yazmış bulunmaktayım. KCC'ye açtırmak için mail attım, sizce sürecimde çok büyük bir problem yaratır mı? Sabahtan beri stres oldum resmen evin içinde. Lütfen aydınlatırsanız çok sevinirim. bir stresle KCC'ye açtırmak için mail attım umarım bana problem yaratmaz fakat okudugum kadarıyla lise mezunu olmadan zaten DS260 başvurularımız kabul edilmiyor diye biliyorum.
Sorun olmaz, bu nedenle formu actirmayin. Mulakat tarihi aldiktan sonra formu actirip bilgileri guncelleyebilirsiniz. Eger formu acarlarsa hemen guncelleyip yeniden gonderin.
lise mezunu olmasaniz da is deneyimi ile hala vize alabilmeniz mumkun, o nedenle DS-260 formundaki bu bilginin dosyaya direkt bir etkisi olmayacak.
-
@Vusal-Mansurov, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
İyi akşamlar. Green card eşime çıktı. DS-260 formunu doldururken eşimin case numarasını mı yazmalıyım? İlk önce eşim için mi sign and submit yapmam gerekiyor? Yoksa kendim için mi? Kendim için istenen case numarasına eşimin case numarasını yazıyorum ama sistem kabul etmiyor. Bilgisi olan acil yardım etsin. Teşekkür ederim.
dosya numaranizi yazarken ortadaki 0'lari silin...
tum dosyaniza ait tek bir dosya numaraniz olacak, herkesin formunu gonderirken bu numarayi kullanacaksiniz.
-
@crazycells öncelikle dönüşünüz için çok teşekkür ederim.Ben şunu düşündüm konsolosluk yoklama kaçağı bu ülke dışına çıkamaz zaten deyip red yerim mi diye korktum.Ve şu bilgi de eminiz demi mahkeme kararı yoksa tutanak tutsalar bile geçebilirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum