Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @katre istersen o belgenin fotosunu çekip gönder, istersen e devletten alıp gonderebilirsin


  • @sfati Çok teşekkürler


  • Merhaba,
    Kentucky Consular Center (KCC) 'in doküman istediği maile istinaden dokümanları gönderdim. Ancak herhangi bir mail gelmedi. Dokümanları aldıklarına dair nasıl emin olabilirim. Bu konuda tercübesi olan var mı?


  • @sash DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    bu cuma sağlık kontrolu için unganlara randevu aldım , sanırımı başlıca istenen CS belgesi pasaportlar , aşı kaydı ve gözluk.
    ancak şu isteneni çözemedim , kızımızın doğum belgesini mi istiyor?
    " If you are a mother, bring the birth dates for each child in US Calendar format (mm/dd/yyyy) "
    ???????

    Kisa yanit: Anne iseniz, cocuklarinizin dogum tarihlerini getirin

    Prof. Dr. Mehmet Ungan ve Uzm. Dr. Handan Ungan tarafindan Doctorun'da (www.doctorun.com) gerceklestirilecek saglik kontrolu icin yaninizda goturmeniz gerekenler web sitelerinde soyle listelenmis:

    Doctorun-Ungan.png


  • Arkadaslar Unganlardaki sağlık kontrolünün sonuclarını ogrenebiliyormuyuz? Kapalı zarf olarak veriyorlar ve açmayın deniyor ya o sonuçları Unganlar bize ayrıca verebiliyormu? Unganlardan İstesek absürd olmaz sanırım?


  • Sayın @sfati e devlet askerlik şubesine yönlendiriyor. Ben en iyisi fotoğrafı çekip yollayayım. Yardımlarınız için ayrıca teşekkür ediyorum

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @oceanman15 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhabalar arkadaşlar, bana da KCC den email geldi. Case number 10xxx. Birkaç sorum olacaktı;
    1- Askerliğimi 1 yıl öğretmen asker olarak yaptım, bunun için de askerlik tezkeresi gönderecekmiyim?
    2- Doğum belgesi Vukuatlı nüfus örneği olur mu?
    3. Police record dedikleri adli sicil kaydı mı oluyor?
    4. Tüm bu belgeleri noter onaylı İngilizceye çevirmemiz uygunmudur?
    Şimdiden teşekkürler..

    ilk iletiyi okumayi unutmayin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @roccorocco DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Arkadaslar Unganlardaki sağlık kontrolünün sonuclarını ogrenebiliyormuyuz? Kapalı zarf olarak veriyorlar ve açmayın deniyor ya o sonuçları Unganlar bize ayrıca verebiliyormu? Unganlardan İstesek absürd olmaz sanırım?

    hayir vermiyor, sadece asi belgesi veriyor diye hatirliyorum. Size ayni raporu vereceklerini sanmiyorum, bu normal bir saglik kontrolu degil, gocmenlik yasalari geregi yapilan bir muayene.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gunesdogdu DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhaba,
    Kentucky Consular Center (KCC) 'in doküman istediği maile istinaden dokümanları gönderdim. Ancak herhangi bir mail gelmedi. Dokümanları aldıklarına dair nasıl emin olabilirim. Bu konuda tercübesi olan var mı?

    e-mail kutunuzun gonderilmisler kismina bakabilirsiniz?


  • @isag DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    herkese merhabalar benim randevum saat 9 daydi ama saat 8 de içeri aldilar iceride çok kaldım yaklasik iki buçuk saat falan bütün araplar vize almak için beni beklemisler herhalde 😂 ilk once belgeleri teslim ettik bu 18 yasindan buyukler ıcin bir mail geiyormus bana gelmemisti calisan hanimefendi kağıdı imzalatti belge amerika da seferberlik olursa katilirmisin ben de dedim tabiki😅 ikinci yerde 330 usd o dedim ve karar ani mulakat icin yaklaşık yarım saat bekledim hanimefendi o kadar naziktiki onumde bir aile vardi cocuklu gulmekten kirildilar ordaki calisanlar hep yardım etmeye çalışıyor sakin turkiye gibi dusunmeyin adim attigin an farklı bir medeniyete girdigini hissettiriyorlar en sonda da kadin sadece nereye gideceksiniz ve ne yapacaksınız dedi 5 ay dir new jersey gitmek için karar almistim gorusmede new jersey diyemedim heyecandan telafuz edemedim😅 en sonda da tebrikler vizeniz onaylandi dedi arada cam olmasa bi sarilabilirmiyim diyecektim çok sevindim umarim herkes bu guzel duyguyu tadar

    Hayırlı olsun.


  • @roccorocco DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Arkadaslar Unganlardaki sağlık kontrolünün sonuclarını ogrenebiliyormuyuz? Kapalı zarf olarak veriyorlar ve açmayın deniyor ya o sonuçları Unganlar bize ayrıca verebiliyormu? Unganlardan İstesek absürd olmaz sanırım?

    Vermiyorlar malesef. Sadece asilari gorebiliyorsunuz. Ciger filmini cd de veriyorlar. Diger sonuclari da zarfta.
    @crazycells Ali ne dicem bizim ciger filmini almadilar biliyomusun bizde duruyor hala 😃 verdik bize geri verdiler anlamadik ama hala sakliyoruz kapali ve muhurlu bi sekilde
    😂
    Simdi arkadaslar yazmasin yok almiyorlar mi vs. Diye.. Amerikada belli bi Standart yok arkadaslar memurun ruh haline gore ilerliyor olaylar😁 Bizden almadilar sizden de almicaklar anlamina gelmiyor. Tuhaf sorular gelmesin diye on bilgi geciyorum (:


  • @crazycells Bir önceki yazımda KCC den mail gelmemişti ve size "annem ve babam " boşandığı için soy isim değişikliği olduğunu belirtmiştir.Elektronik ortamda belge istedikleri için bu durum benim için iyi oldu fakat bir de baktım E-Devlet üzerinden,annemin soy ismi değişmemiş(hala babamın soyismini taşıyor).Acaba bu şekilde elektronik ortamda göndersem,vize görüşmesine giderken soy ismi "kızlık" olarak sistemde değişmiş olursa sorun çıkarırlar mı ? Çünkü "Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği" içerisinde zaten "Boşanma davaları ve tarihleri belirtiliyor" fakat annemin soyismi bir hatadan dolayı mı bilmiyorum ama hala eşinin soyismini taşıyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @halil-şekeroğlu DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells Bir önceki yazımda KCC den mail gelmemişti ve size "annem ve babam " boşandığı için soy isim değişikliği olduğunu belirtmiştir.Elektronik ortamda belge istedikleri için bu durum benim için iyi oldu fakat bir de baktım E-Devlet üzerinden,annemin soy ismi değişmemiş(hala babamın soyismini taşıyor).Acaba bu şekilde elektronik ortamda göndersem,vize görüşmesine giderken soy ismi "kızlık" olarak sistemde değişmiş olursa sorun çıkarırlar mı ? Çünkü "Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği" içerisinde zaten "Boşanma davaları ve tarihleri belirtiliyor" fakat annemin soyismi bir hatadan dolayı mı bilmiyorum ama hala eşinin soyismini taşıyor.

    Sorun olmaz. Bu sekilde kullanabilirsiniz, buyuk ihtimal guncellenmemistir henuz.

    Eger durumun normal kayitlarda da ayni olup olmadigini gormek isterseniz, bir nufus mudurlugune gidip ayni belgeyi isteyin. Orada verdikleri de ayni bilgiye sahipse zaten sizin elinizden baska bir sey gelmez.


  • @crazycells Tamamdır öyle de yapabilirim. Bilgi için teşekkür ederim

  • ⭐⭐

    @sash doğum belgesi falan istemiyorlar. Siz yinede evlilik cüzdanı ve sizin e-devletten nüfus kayıt örneğini alın yeter. Bizden istemediler herhangi bir belge.
    Kolay gelsin.


  • Bir şey soracağım bu gelen mailde bizden istenilen evraklar var ya (pasaportun ön kısmı,sicil kaydı,Nüfus,Askerlik) askerlik belgesi hakkında bir sorum olucak ben üniversite öğrencisiyim 20 yaşındayım askerlik belgemde 2024 e kadar tecilli yazıyor ama mailde daha önce askerlik yapmış olan varsa belgesi diye yazıyor
    Yani ben babamın kini gönderdim askerlik belgesini,Kendi belgemide göndermelimiyim yoksa göndermeme gerek yok mu ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yigitgumus DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Bir şey soracağım bu gelen mailde bizden istenilen evraklar var ya (pasaportun ön kısmı,sicil kaydı,Nüfus,Askerlik) askerlik belgesi hakkında bir sorum olucak ben üniversite öğrencisiyim 20 yaşındayım askerlik belgemde 2024 e kadar tecilli yazıyor ama mailde daha önce askerlik yapmış olan varsa belgesi diye yazıyor
    Yani ben babamın kini gönderdim askerlik belgesini,Kendi belgemide göndermelimiyim yoksa göndermeme gerek yok mu ?

    gerek yok.



  • Arkadaşlar ben 2008 yılında Libya da bulunmuştum 6 aydan fazla süreyle. Yukarıdaki linkte oranın sakini olmadığımdan bu belgeyi alamayacağımı okuyorum. Acaba bu belgeyi alamayacağımı beyan eden bir yazıyı kcc den mail aldıktan sonra göndersem yeterli olur mu.


  • @gizemyavuz92 Merhaba, Ben de tam bu konuda yazacaktım. Sağlık muayenesini geçen hafta Frankfurt'ta olduk. Burada doktor raporları kişiye teslim etmeyip konsolosluğa kendisi gönderiyor. Bizim muayene sonunda da herşey yolunda konsolosluğa geldiğinizi bildireceğiz, raporlarınızı göndereceğiz dedi doktor. Ancak 2 tane CD yi bize verdi ve uçağa binerken yanınızda olsun dedi. CD ler öyle kapalı mühürlü değil bildiğiniz cd kılıfının içinde. Açmaya gerek duymadım muhtemelen göğüs röntgenleri var. Heryerde değişik uygulamalar oluyor demek, gizli mühürlü bişey bekliyordum doğrusu.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

90
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum