DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Evren-1, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, DS-260 Formunu doldururken soyismimi ve doğduğum şehri garip bir şekilde kabul etmiyor. İngilizce karakterler kullanıyorum ve GC başvururken kullandığım bilgilerin aynısnı yazıyorum. Sistemsel bir problem olabilir mi?
Daha önceden veya şuan böyle bir problemle karşılaşan var mı acaba?
hangi sehri nasil yaziyorsunuz? buraya birebir aktarir misiniz?
IZMIR olarak yazıyordum kabul etmiyordu ( ı harfi ile), sonra ne olduysa kabul etti anlayamadım. Formu dolduruken çoğunlukla i harfi bulunan kelimelerde yine hatalar verdi. Soyadımda da i harfi mevcut olduğu için ondan kaynaklı olduğunu düşündüm. Sonraki i,ı harfi gerektiren kelimelerde i harfi ile yazdım ve geçerli oldu, i harfini kabul etmediğinden otomatik olarak formda yine büyük ı harfini kullandı. Sorunun gerçek tespiti bu mu yoksa sistemsel bir duruma mı denk geldim bilmiyorum, bu sorunla karşılaşan arkadaşların denemesinde fayda var.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Evren-1, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@tufank , Merhaba, küçük harflerle yazmak istesem bile büyük harfler giriyordu sistem otomatik olarak. Bir şekilde formu doldurdum ve gönderdim biraz uzun sürdü, bazı yerlerde sistemden attı bir kaç kere tekrar girmek zorunda kaldım, bu bir sorun oluşturur mu ?
Ve daha ilerisi için güncellemem gereken bilgileri güncelleyebilirim değil mi, youtubedeki videoda artık değiştiremezsiniz gibi bir şey duydum sanırım ama sonrasında aynı videoda güncelleyebilirsiniz diyordu. Kafam karıştı açık olmak gerekirse.
Sormamın nedeni Amerikadaki adres kısmını Not avaliable olarak girmem, bunu güncelleyebileceğim değil mi ?
Su an hepsini doldurup gonderin.
Mulakat tarihi aldiktan sonra actirip guncelleme yapabilirsiniz, ama bu sure arasinda formu actirmadan duzenleme yapamazsiniz.
Şuan güncellememekte fayda var sanırım mülakat sırasını etkilememesi için.
Mülakat tarihi belli olduktan sonra gerekli güncellemeleri yapmam sanırım bir sorun teşkil etmeyecek. İlginiz için teşekkürler. -
@darkhidden resmi evlilik sonrası eşlerin hesapları kullanılabilir.
-
@Fırat-ERKAL 0090 olarak yazin. isimleri de ing. karakterler ile yazabilirsiniz.. orn: ANONIM SIRKETI
-
@Gamer submit etmişsiniz, tebrikler.
-
@meliskcmn merhaba, öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
sorunuzla ilgili cevaba da bu iletide kolayca ulaşabilirsiniz. aklınızda takılan farklı bir nokta var bu mesajı alıntılayıp cevaplayıp yanıtlanmasını bekleyin lütfen. -
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@Muhammet-Sıddık-Erdem merhaba, öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
sorunuzla ilgili cevaba da bu iletide kolayca ulaşabilirsiniz. aklınızda takılan farklı bir nokta var bu mesajı alıntılayıp cevaplayıp yanıtlanmasını bekleyin lütfen. -
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@Keenan EU bölgesi bütün kazananları belirliyor. yani CN1 isviçre 'de olurken, CN23111 fransa'da olabilir.
-
@charliemortdecai kendi formunuzu submit edin, resmi nikahinizi yapin, mülakat alınca eşinizi forma ekleyip kendi formunuzda kendi medeni durumunuzu evli yapın ve mülakata birlikte gidin.
-
@Srmpd ingilizce karakterlerle türkçe yazabilirsiniz.
bu arada YouTube'dan çeşitli kaynaklara bakmak yerine buraya baksanız yeterli.. -
@Formentor ama sizin vizeniz çalınmadi ya da kaybolmadi, neden evet dediniz. YES diyip numarasını UNKNOWN yazabilirdiniz.
-
@gucarslan yanıtınız için minnettarım Uğur Bey.
-
@Evren-1 Bu sorun sistem ile alakalı. Eğer caps lock kapalı ise sistemin otomatik büyük harfe çevirme fonksiyonu hatalı çalışıyor. Türkçe karakterler veya “i” harfini büyütme işleminde sorun yaratıyor. ekranda doğru gözükse bile submit edince kabul etmiyor. Bu nedenle bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem formu doldururken Caps Lock ( büyük harf) hep açık kalsın.
-
@gucarslan Vizem çalınmadi ama Amerika'da aldığım için pasaportuma basilmadan kağıt şekilde iletildi, kağıt elime geçmeden tahliye uçağı ile Türkiye'ye döndüm. En son vizemi sorduğu kısma bu vizeyi yazamıyorum çünkü kaç günlük olduğunu bilmiyorum. Bunu öğrenmenin yolu var mıdır?
-
@gucarslan Teşekkür ederim.
-
@gucarslan Haklısınız.
Burayı dün keşfettim. O zaman yurtdışı adresleri İngilizce, Türkiye içindeki adresleri İngilizce karakterli olarak Türkçe yazarım.
Teşekkürler
-
Merhabalar,
DV-2024 talihlisiyim. Daha önceden Almanya Schengen vizesine basvurup, her seyim tam olmasina ragmen hic belli olmayan bir sebepten red almistim. Bu durumun Amerika vize başvurumu etkileme ihtimali var mıdır?
Teşekkürler.
-
@Salih-1 schengen vize reddinin dv ile hiçbir alakası yok, rahat olabilirsiniz.
-
Öncelikle herkese merhaba. Dünkü cekiliş sonucu başvuru hakkı kazananlardan birisiyim ben de. Ancak lottery başvurusu sırasında dogum tarihimi MMDDYYYY yerine DDMMYYYY olarak doldurduğumu farkettim. Bu konu ile ilgili tecrübesi olan var mıdır? DS260 formunda bilgiyi düzeltmem yeterli midir yoksa KCC ile iletişime mi geçmeliyim emin olamadım. Bilgi uyuşmazlığı nedeniyle otomatik reddedilmekten çekiniyorum.
-
Diyelimki ben ingilizce veya rusça biliyorum ancak formda belirtmeyi unuttuysam ve başka dil bilmiyorum gibi submit ettiysem. Bu sorun olurmu?
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum