[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@dılekalkoc DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
crazycells@ Öncelikle merhaba; CN2019*91 kafama takılan bir şey var apostilli doğum belgesi almamız gerekir mi?
hayir, apostile gerek yok.
-
@mhepekiz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
11 binlere gelmeye başlamış KCC mailleri :) Bilginize
yukarida 12 bin de var:
@katre DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba. Case numaram 12*** banada az önce mail geldi.
-
@crazycells merhaba class b attn. Of Usphs at poe tam olarak ne anlama geliyor bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz cok memnun olacagim.Tesekkurler.
-
@halil-şekeroğlu evet, bilgilendirme icin tesekkurler. Dediginiz gibi herkese sirayla gidecek gibi gorunuyor bu email...
-
@kuzeyyuzu DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells merhaba class b attn. Of Usphs at poe tam olarak ne anlama geliyor bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz cok memnun olacagim.Tesekkurler.
public health uyarisi bu ama sizin girisinizi etkilemeyecek. Daha once verem ya da onun gibi halk sagligini etkileyebilecek bir hastalik atlattiniz mi acaba?
-
@mhepekiz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Ahahaha sırf bu yüzden az önce Facebook grubu karıştı bir arkadaş "Bana da mail geldi Case number 11 binlerde mülakatim Temmuz 2019 mektubun başında yazıyor" dedi :) Ortalık çok fena karıştı. Ufak bir alışkanlık farkından kaynaklanan "Yanlış alarm" diyebiliriz. Mailin yollandığı tarih 11/07/2018 olunca o da randevu tarihi o sanmış...
Bu arada bu sene randevular sıralı gitmeyecek anlaşılan o.. Mesela Ocak için +2000 yapacaksa mail attığı kişilerden gelen belgeler doğrultusunda dağıtacak galiba. Sırayı bozmamak kaydıyla ocakta 12000 şubatta 7000 martta 22000 sıralar mülakat randevusu alabilir gibi geliyor bana (Evrakları gönderme / göndermeme durumundan dolayı)
yok o kadar dalgalanma olmaz kanimca, 2 yil ya da daha onceki yillarin ilerleyisine bakarsak aydan aya biraz daha hizli artip bir yerden sonra daha yavas ilerler bence.
-
@crazycells örnek olarak dedim ben onu misal 6600-7700 arası kimsenin evrak göndermediğini düşündüğümüzde Ocak için direkt 8000'lere falan randevu vermeye başlayacaklar demek istedim. Herkese gidecek mail anlaşıldı
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells kızımın ds260 formunu actirmak istiyorum, onceki konulardaki gibi mail attim sadece benim formu actilar. Ayni maile cevap olarak sunu yolladim. Baska bir islem yapmama gerek var mi?
Dear Sir/Madam,
Please family member is DEMIR YAGMUR BEREN unlock DS260 form as I would like to make some revisions.
Thank You.NAME: TOLGA DEMIR
CASE NO: 2019EU000002XXX
DATE OF BIRTH: XX/XX/19XX -
@crazycells cevabiniz icin cok tesekkur ederim verem degilde hepati b tasiyicisiyim. Giriste benim her hangi bir islem yapmama gerek yok degil mi? Bu arada visa mizi sorunsuz aldik bunda sizin ve formun katkisi cok var detaylari daha sonra yazacagim cok tesekkur ederim.
-
@tolga-demir DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells kızımın ds260 formunu actirmak istiyorum, onceki konulardaki gibi mail attim sadece benim formu actilar. Ayni maile cevap olarak sunu yolladim. Baska bir islem yapmama gerek var mi?
Dear Sir/Madam,
Please family member is DEMIR YAGMUR BEREN unlock DS260 form as I would like to make some revisions.
Thank You.NAME: TOLGA DEMIR
CASE NO: 2019EU000002XXX
DATE OF BIRTH: XX/XX/19XXok, su an icin bir sey yapmaniza gerek yok; eger yine de acmazlarsa soyleyin cumleyi ben aktaririm size. Ingilizceyi anlayamamis olabilirler.
-
@kuzeyyuzu DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells cevabiniz icin cok tesekkur ederim verem degilde hepati b tasiyicisiyim. Giriste benim her hangi bir islem yapmama gerek yok degil mi? Bu arada visa mizi sorunsuz aldik bunda sizin ve formun katkisi cok var detaylari daha sonra yazacagim cok tesekkur ederim.
tamamdir, bundan dolayi annotation var vizede; ama giriste bu tur konularda bir sorgu ya da muamele yapilmiyor.
-
@crazycells gece 3 te formu doldurunca cocuguma yenidogan bebegimizi eklemisim. Bebege ablasini eklemeye calisirken farkettim :) yarina kadar acilmazsa bilgi veririm tekrar.
-
Salam. Bizim de case number 11 binlerde. Az once bizede mail geldi. Ben Azerbaycandan yaziyorum. Xahis edirem bilen varsa gondermek ucun hansi senedlerin lazim oldugunu Azerbaycan dilinde yazsin.
-
Ben KCC'ye mail atarak eşimin henüz gelmemiş olan polis belgesi olmadan Türkiye'deki sabıka kaydıyla yollasam yeterli olup olmayacağını sordum. Hepsini toplayıp öyle yollamamı söylediler. Az önce cevabı geldi. 2-4 hafta demişti Hollanda bekliyoruz haftaya falan gelirse Ocak randevularına yetişiriz herhalde.. Şimdi de başka bir bekleme macerası
-
herkese merhabalar benim randevum saat 9 daydi ama saat 8 de içeri aldilar iceride çok kaldım yaklasik iki buçuk saat falan bütün araplar vize almak için beni beklemisler herhalde 😂 ilk once belgeleri teslim ettik bu 18 yasindan buyukler ıcin bir mail geiyormus bana gelmemisti calisan hanimefendi kağıdı imzalatti belge amerika da seferberlik olursa katilirmisin ben de dedim tabiki😅 ikinci yerde 330 usd o dedim ve karar ani mulakat icin yaklaşık yarım saat bekledim hanimefendi o kadar naziktiki onumde bir aile vardi cocuklu gulmekten kirildilar ordaki calisanlar hep yardım etmeye çalışıyor sakin turkiye gibi dusunmeyin adim attigin an farklı bir medeniyete girdigini hissettiriyorlar en sonda da kadin sadece nereye gideceksiniz ve ne yapacaksınız dedi 5 ay dir new jersey gitmek için karar almistim gorusmede new jersey diyemedim heyecandan telafuz edemedim😅 en sonda da tebrikler vizeniz onaylandi dedi arada cam olmasa bi sarilabilirmiyim diyecektim çok sevindim umarim herkes bu guzel duyguyu tadar
-
@isag hayırlı olsun. sonraki süreçler de Allah yardımcınız olsun.
-
@isag hayırlı olsun.Bol şanslar...
-
@crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@halil-şekeroğlu evet, bilgilendirme icin tesekkurler. Dediginiz gibi herkese sirayla gidecek gibi gorunuyor bu email...
Merhaba,
Gorebildigim kadariyla KCC, kazananlarin takip edecegi adimlari anlatan sayfalarini (http://dvselectee.state.gov), bu adimi (DS-260 sonrasi belgelerin dijital ortamda istenmesi) da icerecek sekilde guncellemis. Ilgili sayfayi asagida ve su linkte gorebilirsiniz.
Ilk paragrafin aciklamasi:
"Size ve aile uyelerinize ait DS-260 formlariniz KCC ‘ye ulasip islendikten sonra, gerekli destekleyici belgeleri tarayip dijital ortamda gondermenizi isteyen talimatlar alacaksiniz (email ile). Size iletilen talimatlarda gerekli oldugu belirtilen belgelerin TAMAMI dijital olarak ve istenildigi gibi KCC’ye ulasmadan (gelen talimatlarda belgeleri KCC’ye nasil ileteceginiz aciklanmistir) mulakat tarihiniz belirlenmeyecektir. Bahsedilen bu belgelerin orjinallerini konsolos ile mulakatiniza gotureceksiniz. Bu sureci mumkun oldugunca erken tamamlamaniz onemle tavsiye edilir (mulakat tarihinizin belirlenebilmesi icin)." -
@aynur-alizadeh DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Salam. Bizim de case number 11 binlerde. Az once bizede mail geldi. Ben Azerbaycandan yaziyorum. Xahis edirem bilen varsa gondermek ucun hansi senedlerin lazim oldugunu Azerbaycan dilinde yazsin.
Surada cevap verdim, bilginize:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/526/dv2019-azərbaycan-green-card-lotereyasi-qalibləri/60
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum