[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@tearyaki tebrikler.
-
crazycells@ Öncelikle merhaba; CN2019*91 kafama takılan bir şey var apostilli doğum belgesi almamız gerekir mi?
-
@emre teşekkürler, darısı başınıza...
-
Herkese Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle Ali Cihan( @crazycells ) arkadaşımıza mailler daha elimize ulaşmadan faydalı olsun diye sayfa başında paylaştığı için,sizlere ise her maili bilgi olsun diye bizlere aktardığınız için ayrı ayrı teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Dün gece(06.11.2018) KCC den bu tartışılan maili bende almış bulunmaktayım ve yeni prosedür üzerine forumda ki tüm mesajları okudum. Bir açıklıkta ben getirmek istedim.
CASE NUMBER : 9xxx ve DS-260 formunu 5 TEMMUZ 2018 tarihinde gönderdim. Yani formu ‘GEÇ GÖNDERMEDİM’ ve case numberım ise henüz AKTİF bile OLMADI. Elektronik Ortam üzerinden evrakların istendiği bu mail’in ; DS-260 formunu geç dolduran arkadaşlara yönelik geldiği tahmin ediliyor ancak ben formu geç doldurmadım ya da case numberım aktif olmadan aynı maili aldım.Bunun herkese yönelik ‘Yeni Prosedür ‘ olduğunu düşünüyorum.
Araştırmalarım sonucu şu site de bunun ‘YENİ PROSEDÜR’ olduğu da yazıyor.(Güvenilirliğini Bilmiyorum)
http://britsimonsays.com/kcc-using-new-document-procedure-in-some-cases/Sebebi ise @crazycells tarafından söylendiği gibi ; ‘’emaile cevap verip belgeleri gonderenler gercekten de vize almaya hazir olan kisiler diye dusunecekler.”
-
@redsat2000 teşekkürler, inşallah neden olmasın selamlar...
-
11 binlere gelmeye başlamış KCC mailleri :) Bilginize
-
@sfati DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells @dreambig arkadaşın dokuman maili gönderirken mailin içeriğine eklediği,
"All documents except copy of passport biodata page can be verified at e-government web site ( https://www.turkiye.gov.tr/belge-dogrulama ) by entering each applicant's turkish id number and barcode number which is written in the document."
Metnini belki ilk sayfada önemli not kısmına ekleyebilirsiniz...
tamamdir, tesekkurler; KCC'den kisilere gelen cevaba gore ekleme yapacagim.
-
Ahahaha sırf bu yüzden az önce Facebook grubu karıştı bir arkadaş "Bana da mail geldi Case number 11 binlerde mülakatim Temmuz 2019 mektubun başında yazıyor" dedi :) Ortalık çok fena karıştı. Ufak bir alışkanlık farkından kaynaklanan "Yanlış alarm" diyebiliriz. Mailin yollandığı tarih 11/07/2018 olunca o da randevu tarihi o sanmış...
Bu arada bu sene randevular sıralı gitmeyecek anlaşılan o.. Mesela Ocak için +2000 yapacaksa mail attığı kişilerden gelen belgeler doğrultusunda dağıtacak galiba. Sırayı bozmamak kaydıyla ocakta 12000 şubatta 7000 martta 22000 sıralar mülakat randevusu alabilir gibi geliyor bana (Evrakları gönderme / göndermeme durumundan dolayı)
-
@dılekalkoc DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
crazycells@ Öncelikle merhaba; CN2019*91 kafama takılan bir şey var apostilli doğum belgesi almamız gerekir mi?
hayir, apostile gerek yok.
-
@mhepekiz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
11 binlere gelmeye başlamış KCC mailleri :) Bilginize
yukarida 12 bin de var:
@katre DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba. Case numaram 12*** banada az önce mail geldi.
-
@crazycells merhaba class b attn. Of Usphs at poe tam olarak ne anlama geliyor bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz cok memnun olacagim.Tesekkurler.
-
@halil-şekeroğlu evet, bilgilendirme icin tesekkurler. Dediginiz gibi herkese sirayla gidecek gibi gorunuyor bu email...
-
@kuzeyyuzu DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells merhaba class b attn. Of Usphs at poe tam olarak ne anlama geliyor bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz cok memnun olacagim.Tesekkurler.
public health uyarisi bu ama sizin girisinizi etkilemeyecek. Daha once verem ya da onun gibi halk sagligini etkileyebilecek bir hastalik atlattiniz mi acaba?
-
@mhepekiz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Ahahaha sırf bu yüzden az önce Facebook grubu karıştı bir arkadaş "Bana da mail geldi Case number 11 binlerde mülakatim Temmuz 2019 mektubun başında yazıyor" dedi :) Ortalık çok fena karıştı. Ufak bir alışkanlık farkından kaynaklanan "Yanlış alarm" diyebiliriz. Mailin yollandığı tarih 11/07/2018 olunca o da randevu tarihi o sanmış...
Bu arada bu sene randevular sıralı gitmeyecek anlaşılan o.. Mesela Ocak için +2000 yapacaksa mail attığı kişilerden gelen belgeler doğrultusunda dağıtacak galiba. Sırayı bozmamak kaydıyla ocakta 12000 şubatta 7000 martta 22000 sıralar mülakat randevusu alabilir gibi geliyor bana (Evrakları gönderme / göndermeme durumundan dolayı)
yok o kadar dalgalanma olmaz kanimca, 2 yil ya da daha onceki yillarin ilerleyisine bakarsak aydan aya biraz daha hizli artip bir yerden sonra daha yavas ilerler bence.
-
@crazycells örnek olarak dedim ben onu misal 6600-7700 arası kimsenin evrak göndermediğini düşündüğümüzde Ocak için direkt 8000'lere falan randevu vermeye başlayacaklar demek istedim. Herkese gidecek mail anlaşıldı
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells kızımın ds260 formunu actirmak istiyorum, onceki konulardaki gibi mail attim sadece benim formu actilar. Ayni maile cevap olarak sunu yolladim. Baska bir islem yapmama gerek var mi?
Dear Sir/Madam,
Please family member is DEMIR YAGMUR BEREN unlock DS260 form as I would like to make some revisions.
Thank You.NAME: TOLGA DEMIR
CASE NO: 2019EU000002XXX
DATE OF BIRTH: XX/XX/19XX -
@crazycells cevabiniz icin cok tesekkur ederim verem degilde hepati b tasiyicisiyim. Giriste benim her hangi bir islem yapmama gerek yok degil mi? Bu arada visa mizi sorunsuz aldik bunda sizin ve formun katkisi cok var detaylari daha sonra yazacagim cok tesekkur ederim.
-
@tolga-demir DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells kızımın ds260 formunu actirmak istiyorum, onceki konulardaki gibi mail attim sadece benim formu actilar. Ayni maile cevap olarak sunu yolladim. Baska bir islem yapmama gerek var mi?
Dear Sir/Madam,
Please family member is DEMIR YAGMUR BEREN unlock DS260 form as I would like to make some revisions.
Thank You.NAME: TOLGA DEMIR
CASE NO: 2019EU000002XXX
DATE OF BIRTH: XX/XX/19XXok, su an icin bir sey yapmaniza gerek yok; eger yine de acmazlarsa soyleyin cumleyi ben aktaririm size. Ingilizceyi anlayamamis olabilirler.
-
@kuzeyyuzu DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells cevabiniz icin cok tesekkur ederim verem degilde hepati b tasiyicisiyim. Giriste benim her hangi bir islem yapmama gerek yok degil mi? Bu arada visa mizi sorunsuz aldik bunda sizin ve formun katkisi cok var detaylari daha sonra yazacagim cok tesekkur ederim.
tamamdir, bundan dolayi annotation var vizede; ama giriste bu tur konularda bir sorgu ya da muamele yapilmiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum