Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @TuRquality vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda bol şans


  • @gzm06 vizeniz hayırlı olsun. Umarım her şey gönlünüzce olsun. Biz de saglık muayenesine hazırlanıyoruz. Antikor testi yaptıracağım. Siz özel mi devlet hastanesinde mi yaptırdınız? Devlette ise proseduru nasıldır? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.


  • @dpdemir merhaba devlet hastanesinde enfeksiyon polikliniğinden talep ediyorsunuz.

    yapılacak testler

    kabakulak Igg
    varicella Igg
    kızamık Igg
    Rubella Igg
    Anti hbs
    Hav total
    Ekstra olarak kanda VDRL testi isteniyor burada yaptırabilirsiniz

    Bir de bulabilirseniz . Tdap aşısı yaptırın .

  • ⭐⭐

    @artiz Yolunuz acik olsun, minik kizinizla size harika bir hayat diliyorum.

  • ⭐⭐

    @artiz sizin adınıza çok mutlu oldum. Yeni ve güzel hayatınızda sonsuz mutluluklar dilerim. Darısı başımıza


  • @artiz yolunuz açık olsun. Çok kez iyi ki gelmişim diyin abdye.
    Bu testleri ve aşıları yaptırma sebebiniz maliyetin düşmesi mi? Yoksa o doktorun zorunlu olarak istediği şeyler mi? Yani bunları hiç yaptırmadan da direkt muayeneye gidilebilir mi?
    Bir de, viyana dosya taşımamızı kabul ettiğinde kaç gün sonrasına mülakat verdi? Yeşil pasaport olmadığından vize almak için zaman var mı diye sordum

  • ⭐⭐

    @karaçay Asilar zorunluluk, CDC`e gore olmaniz gereken asilar var, kimi zaman klinikler kendileri yapiyor (Ankara), kimi zaman da belgelerseniz gecerli kabul ediyor (Viyana), hatta kimi zaman da her turlu sizi sorumlu birakip yapmadiginiz taktirde raporunuzu vermiyor (Dublin), asilari da saglamiyor.


  • @lumos teşekkürler lumos. Viyana aşamasının bir parçası demek. Ankaranın tembelliği nedeniyle artık viyana kısmını yeşil kartın bir aşaması olarak görüyorum 😂 çıkarsa zaten viyanadan almamız gerekiyor gibi… tüm aşamalara hakim olmama az kaldı. Düşük bir case number çıksa ankaradan almak çok kolay ve sıkıcı gelecek sanki 😂 vizonteledeki gibi gerekirse Artos’a çıkacam ama o mülâkatı alacam


  • @artiz cok tesekkur ederim

  • ⭐⭐

    @karaçay konsolsoluklar her sene farkli tutum gosteriyor, o yuzden bu seneden feyz alin, ama baska yerleri de deneyin. Asi olayi da bizim, @achillesoag ile, kesfettigimiz bir bug oldu diyelim. Her zaman ayni olmayabilir. Kurallar ve uygulamalar degiskenlik gosteriyor zira.


  • @karaçay evet antikorun olduğunu gösterip tamamen maliyeti düşürmek . Kabul edilirse genellikle biraz zaman sonraya veriyorlar . Ben schengen almadığım İçin çok hakim değilim.


  • @lumos çok teşekkürler darısı başınıza 🙏🙏


  • @artiz merhaba bu testleri ve aşıları sadece talihli için mi yoksa tüm aile bireyleri içinmi alıyoruz

  • ⭐⭐

    @MERCAN-0 Dv ile ABD'e gidecek herkes asilari olmak zorundadir. CDC'e bakabilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @artiz Tekrardan tebrikler. Vizeniz hayırlı olsun , bol şans.


  • Herkese merhaba!
    Öncelikle sağlık muaynesine girmek uzere 06/03/23 gece 5;30 de Poznan dan yola çıktık varış adresimiz olan ( Wilanow Family Practice 37/90 Kosiarzy St.Warsaw) sabah 9:20 de ulaşmıştık. Sekreter vermemiz gereken belgeleri aldıktan sonra doktor beyle göruşmek için odasına gittim. Sorular eşliğinde kontrolleri yaptıktan sonra 2-3 aşı yaptı aşıları hatırlamadığım için ekliyemiyorum. Bu sırada idrar örneği vs derken ödeme kısmında kendi internet sitelerinde yazdıkları gibi 50-100 pln artış gösterebilir (25 eur) duruma göre ben toplam aşılar-idrar testi-genel kontrol için 1000-1100 pln arası birşey ödedim. Bundan sonrasında kan örneği ve röntgen için (Warnyskiego 9- Warsaw) ulaştık resepsiyona ne için geldiğinizi söylediğinizde yardımcı oluyorlar burdada röntgen ve kan sonucu için 1-2 saat bekledik ve 200-250 pln arasında bi tutar ödedim. Örnekleri muayne olduğunuz yere götürüyorsunuz o size zarf halinde veriyor ve acmadan mulakata göturuyorsunuz. Ben eksik yanlış bilgi olmaması adına internet sitesini buraya ekliyorum (http://www.wilanowfamilypractice.pl) ..
    04/04/23 08:00 de Ul.Piekna 12 Warsaw da bulunan Amerikan konsolosluğuna mulakattan 35 dk önce ulasmıstım fakat sırayla alıyorlardı sıra bana geldıgınde UID kaydının ornegıyle sızın randevunuzu onaylıyolar. Turkiyedeki AİS kaydı bu. Mulakat oldugu teyıt edıldıkten sonra ıcerı alınıyorsunuz içeri telefofon ile girebilirsiniz kapattırıyorlar ardından emanet kutusuna koyup anahtarı sıze verıyorlar leptop akıllı saat gıbı seyler goturmeyın emanet yerı vs bulamazsınız.Burayı da geçtikten sonra alt kartta bulunan gişelerden 13 numaraya gidiyorsunuz orda evrak kontrolu oluyor ve bı numara verıyorlar onu odemek uzre gıselere gıdıp 330 dolar oduyorsunuz(pln goturmeyın ya da kredı kartı dırek polonya parası goturun kabul edıp etmedıklerını bılmıyorum. en son evrak kontrolu odeme fişini vs aldıktan sonra bekleme suresı başlıyor zaman orda duruyor zaten 😃 sonra numaram yandı ve bır hanımefendıyle mulakatı yaptım cok kısa surdu ne zaman geldın ne yapıyorsun gıbı seyler sordu klasik sorular en son Amerikada iyi şanslar dedi 😃 gerçekten 1 sene o 3 dk da son buldu cok uzatmak ıstemıyorum gurubu youtubdan buldum greencardı kazanmadan once almanyadaydım o sıra kazandım ve gruba uye oldum polonyada benden bırı olmaz sanıyordum gruptan Ahmet beye cok tesekkurlerımı sunarım mulakat maılı aldıktan sonra kendısıyle bulusup beraber hazırlandık. Grup adminleri ve değerli uyeler herkese sonsuz tesekkurler umarım mulakat alamayan herkes mulakatıyla beraber vızesını de alır . cok uzattım saygılarımla .


  • @emirhan tebrik ederim. Amerika'da da guzel bir yasaminiz olmasini dilerim


  • @burcuburcu teşekkurler burcu hanım.


  • @emirhan tebrikler. Bol sağlık, bol para, bol mutluluk dilerim ABD’de. Polonyada oturumunuz var mıydı? Yoksa sadece eposta attınız ve dosyanızı kabul mu ettiler.


  • @karaçay, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

    @emirhan tebrikler. Bol sağlık, bol para, bol mutluluk dilerim ABD’de. Polonyada oturumunuz var mıydı? Yoksa sadece eposta attınız ve dosyanızı kabul mu ettiler.

    teşekkurler hayır 3 senedır burda yaşamaktaydım.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum