[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@artiz vizeniz hayırlı olsun, amerikada bol şanslar
-
@artiz Tebrikler, vizeniz hayırlı uğurlu olsun👏
-
@artiz vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatinizda mutluluklar
-
@artiz tebrikler :)
-
@artiz hayırlı uğurlu olsun tebrikler ! :)
-
@artiz Tebrik ederim. Her şey gönlünce olsun.
-
@burcuburcu vizeniz hayırlı olsun. Şans hep yanınızda olsun. Azminizle şansınızı yaratmışsınız aslında. Tebrikler. Ben de antikor testlerimi yaptıracağım. Devlet hastanesine yaptırmışsınız antikor testlerinizi sanırım. Hangi birime gidip başvurdunuz? Öncesinde bu testleri bir doktor yazıp yönlendirdi mi? Direk kendiniz laboratuar kısmına mı gittiniz? Devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ben de. Bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
-
@TuRquality vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda bol şans
-
@gzm06 vizeniz hayırlı olsun. Umarım her şey gönlünüzce olsun. Biz de saglık muayenesine hazırlanıyoruz. Antikor testi yaptıracağım. Siz özel mi devlet hastanesinde mi yaptırdınız? Devlette ise proseduru nasıldır? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
-
@dpdemir merhaba devlet hastanesinde enfeksiyon polikliniğinden talep ediyorsunuz.
yapılacak testler
kabakulak Igg
varicella Igg
kızamık Igg
Rubella Igg
Anti hbs
Hav total
Ekstra olarak kanda VDRL testi isteniyor burada yaptırabilirsinizBir de bulabilirseniz . Tdap aşısı yaptırın .
-
@artiz Yolunuz acik olsun, minik kizinizla size harika bir hayat diliyorum.
-
@artiz sizin adınıza çok mutlu oldum. Yeni ve güzel hayatınızda sonsuz mutluluklar dilerim. Darısı başımıza
-
@artiz yolunuz açık olsun. Çok kez iyi ki gelmişim diyin abdye.
Bu testleri ve aşıları yaptırma sebebiniz maliyetin düşmesi mi? Yoksa o doktorun zorunlu olarak istediği şeyler mi? Yani bunları hiç yaptırmadan da direkt muayeneye gidilebilir mi?
Bir de, viyana dosya taşımamızı kabul ettiğinde kaç gün sonrasına mülakat verdi? Yeşil pasaport olmadığından vize almak için zaman var mı diye sordum -
@karaçay Asilar zorunluluk, CDC`e gore olmaniz gereken asilar var, kimi zaman klinikler kendileri yapiyor (Ankara), kimi zaman da belgelerseniz gecerli kabul ediyor (Viyana), hatta kimi zaman da her turlu sizi sorumlu birakip yapmadiginiz taktirde raporunuzu vermiyor (Dublin), asilari da saglamiyor.
-
@lumos teşekkürler lumos. Viyana aşamasının bir parçası demek. Ankaranın tembelliği nedeniyle artık viyana kısmını yeşil kartın bir aşaması olarak görüyorum 😂 çıkarsa zaten viyanadan almamız gerekiyor gibi… tüm aşamalara hakim olmama az kaldı. Düşük bir case number çıksa ankaradan almak çok kolay ve sıkıcı gelecek sanki 😂 vizonteledeki gibi gerekirse Artos’a çıkacam ama o mülâkatı alacam
-
@artiz cok tesekkur ederim
-
@karaçay konsolsoluklar her sene farkli tutum gosteriyor, o yuzden bu seneden feyz alin, ama baska yerleri de deneyin. Asi olayi da bizim, @achillesoag ile, kesfettigimiz bir bug oldu diyelim. Her zaman ayni olmayabilir. Kurallar ve uygulamalar degiskenlik gosteriyor zira.
-
@karaçay evet antikorun olduğunu gösterip tamamen maliyeti düşürmek . Kabul edilirse genellikle biraz zaman sonraya veriyorlar . Ben schengen almadığım İçin çok hakim değilim.
-
@lumos çok teşekkürler darısı başınıza 🙏🙏
-
@artiz merhaba bu testleri ve aşıları sadece talihli için mi yoksa tüm aile bireyleri içinmi alıyoruz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum