[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Cornelius vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar
-
@Cornelius çok detaylı anlatmışsınız elinize sağlık yeni hayatınızda mutluluklar
-
@Cornelius vizeniz hayırlı olsun
-
Bu ileti silindi! -
@Cornelius tebrikler. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@baris1662 Tebrikler , vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı diliyorum.
-
@Cornelius Detaylı bir anlatım olmuş , teşekkürler. Tebrikler , vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı diliyorum.
-
Değerli tecrübeler bizler için şayet şanslı tarafta isek hepsini tekrar okumak zorunda kalacağım. Vizesini alan herkesi canı gönülden kutlarım.
-
@baris1662 vizeniz hayırlı olsun tebrikler.
-
@Cornelius vizeniz hayırlı olsun tebrikler ailenizle yeni hayatınız da başarılar dilerim.
-
@baris1662 @Cornelius Tebrikler , Vizeleriniz hayırlı olsun.
-
@baris1662 @Cornelius vizeniz hayirli olsun amerikadaki hayatinizda bol sans dilerim tebrikler.. !
-
@Cornelius emeğinizin karşılığını almanıza sevindim, tebrikller.
yolunuz da bahtınız da açık olsun! -
@Cornelius Tebrikler, hayırlı uğurlu olsun👏
-
@Cornelius vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda bol şanslar şimdiden
-
@Cornelius vizeleriniz hayirli olsun, cok sanslar ABD`de de.
-
@Emre-Kurtulmuş emre bey gidiş tarihi belli olmuş, hayırlı olsun. kaça aldınız biletleri? aktarma-direkt? kazasız sorunsuz varın yeni yuvanıza dilerim...
-
@karaçay teşekkürler biz direk uçuş tercih ettik iki kişi için 27bin küsür tuttu.
-
Hayırlı uğurlu olsun
Bol şanslar -
@Emrah-Borazan Çok teşekkürler, darısı başınıza.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum