[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@caglaror Bence tekrar başvurmasına gerek yok. Zaten aynı bilgiler ile başvurmasına sistem izin vermiyor.
Ben bu başvurunun PC üzerinden yapılmasından yanayım. ABD'de resmi web siteleri genelde "mobile friendly" olmuyor.
-
Önce yıl sonra EU kodu verdiklerini söylediler. Benim kod 20208CX başı. Almanya da doğdum Türkiye de yaşıyorum. Bu nedenle olmuş olabilir mi?
-
@caglaror Sorun anlaşılmış. Önceki başvurusunu (arkadaşına yaptığı) kendi epostasını vererek yapmış. Şimdi yeniden aynı epostayı kullandığında bu hatayı almış. Amatörlük işte :) İlk kez başvuruyor da. Şimdi kendisine ait başka bir eposta ile yeniden deneyecek. Bu arada Cep telefonu ile başarılı bir kayıt örneği var, ekran görüntüsünü gördüm. Ama bence de en sağlıklısı ve hızlısı bilgisayar ile olanı. Teşekkürler.
-
@rbyemine Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Merhaba,
Lise mezunuyum fakat şuan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyorum. Kaydı oluştururken okul bilgileri kısmında 'some university courses' kısmını mı işaretlemeliyim ?evet, bu sekilde isaretleyebilirsiniz.
-
@caglaror Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Arkadaşlar bir sorum var (@crazycells ). Bir arkadaş formun son Submit aşamasında hata almış (internet ile ilgili bir durum sanırım). Ama form submit olmuş büyük olasılıkla. Sonra yeniden denediğinde aşağıdaki gibi bir uyarı gelmiş. Sanırım mükerrer başvuruları bir yere kadar kontrol edebiliyorlar. Şimdi yeniden başvursam mı diye soruyor.
Ne dersiniz? Sizce başvurusu alınmış mıdır? Başvuru numarasını alamadığından Mayıs ayında unuttum seçeneğinden kontrol edecek.

Bu sekilde uyari ciktigina gore basvurusu alinmis demektir, ardarda basvuru yapmaya calisinca boyle bir uyari cikiyor olabilir. Ozellikle baglanti koparsa vs. ikinci basvurunun yapilmasini engellemek icin, benzer bir deneyim aktarilmisti yine foruma birkac gun once.
-
@toronaga Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Önce yıl sonra EU kodu verdiklerini söylediler. Benim kod 20208CX başı. Almanya da doğdum Türkiye de yaşıyorum. Bu nedenle olmuş olabilir mi?
onay kodu karisik oluyor. Eger secilirseniz verilen dosya numarasi 2020EU... ile baslayacak...
-
Site şuan başvuru almıyor bütün bilgileri doldurduktan sonra sayfaya ulaşılamıyor diyor bilgisi olan var mı ?
-
Merhabalar az önce telefon WiFi bağlantısı ile denedim oldu. Ev interneti ile olmuyor. Telefon WiFi bağlantısı ile deneyin
-
@mrblackwater Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Site şuan başvuru almıyor bütün bilgileri doldurduktan sonra sayfaya ulaşılamıyor diyor bilgisi olan var mı ?
tekrar tekrar deneyin sayin @mrblackwater , VPN kullanarak denediniz mi?
-
@crazycells
Teşekkür ederim. -
Merhaba oğlumun doğum yeri olarak Karşıyaka yazılmış hem nüfus hem pasaportta da, birth city İzmir mi yoksa Karşıyaka mı yazmalıyım sizce?
-
@ziya
City: Karsiyaka
State/Province: Izmir -
Dünden beri,sabah erken,öğlen ikindin gün içi,gün sonu,akşam,gece,gece yarısı,sabaha karşı,değişik browserlerden,VPN li,VPN siz vs. derken 120 den fazla deneme yaptım ama nafile,bir türlü kayıt ı sonlandıramadım.2.sayfadan 3.sayfaya bir türlü geçiş yapamadım.
Artık şevkim kırıldı,sanırım Amerika bana özel gıcıklık yapıyor almayacak beni :=)
işin şakası, Eşimle beraber ne kadar çok ama çok istesekte sanırım bize nasip değil.olmayacak..
İşin çözümünü bulan lütfen yazsın.tşk. -
merhaba
nüfus kağıdında (eskisini kullanıyoruz hala yenilemedik zaman var diye) doğum yerimizde köy isimleri var benim de eşiminde. Benim köy mahalle oldu balıkesir il olunca ben balikesir mi yazmalıyım yoksa köyün adını mı yazmalıyım. yeni kimliklerde yokmuş doğum yeri yazısı gitmeden değişir zaten. eşimin direk çanakkalenin bir köyü orayı mı çanakkale mi yazayım. formu doldururken insan pire için yorgan yanar mı diye tereddüt yaşıyor. zor karar verilmiş bir süreçti bizim için o yüzden son günlere kaldık bugün yapmam gerekli artık. acil cevap veren olursa çok sevinirim -
@nazo kimliğinizde ne şekilde yazıyorsa öyle yazabilirsiniz bol şanslar 🍀
-
@gözde köy suan mahalle oldu ama o yuzden tereddüt yaşıyorum kesin koçbayır yazıyorum o zaman öyle mi
-
@nazo evet doğum yeriniz şuan ne gözüküyorsa onu yazın
-
@gözde teşekkür ederim.
-
@nazo rica ederim
-
@hayyaatt Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Dünden beri,sabah erken,öğlen ikindin gün içi,gün sonu,akşam,gece,gece yarısı,sabaha karşı,değişik browserlerden,VPN li,VPN siz vs. derken 120 den fazla deneme yaptım ama nafile,bir türlü kayıt ı sonlandıramadım.2.sayfadan 3.sayfaya bir türlü geçiş yapamadım.
Artık şevkim kırıldı,sanırım Amerika bana özel gıcıklık yapıyor almayacak beni :=)
işin şakası, Eşimle beraber ne kadar çok ama çok istesekte sanırım bize nasip değil.olmayacak..
İşin çözümünü bulan lütfen yazsın.tşk.Dun soyle bir sey deneyerek iki basvuru yapabildim, aksi durumda surekli hata verdi, siz de dener misiniz?
Her bir ya da iki bolumu cevapladiktan sonra asagidan "continue" secenegine basarak ilerleyin, sorulara cevap vermediginiz icin hata verip sayfayi yeniden yukluyor, ve kirmiz harflerle hatalarin nerede oldugunu soyluyor, fakat hata vermesi dert degil, yine bir ya da iki bolume cevap verin hizli hizli ve yine continue'ya tiklayin, 4-5 defa tiklamaniz gerekecek sonuna gelene kadar. Tum sorulara verdiginiz cevaplar bitince, en son fotografi upload edin ve continue'ya basin. Cevaplari gozden gecirmeniz icin yeni sayfa acilacak, her sey dogruysa submit'e tiklayip gonderin.
Sonuc konusunda haber verirseniz sevinirim, bende ise yaradi sansa mi yoksa gercekten baglantinin kopmasini engelledi mi surekli tuslara basmak emin olalim... benzer yorumlar da gelmisti hatta bu tur bir taktikle ilgili forumda diye hatirliyorum. Eger sizde de ise yararsa duyurusunu yapalim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum