Güncel bilgiler, soru ve cevaplar için lütfen şu başlığı kullanın:
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@toronaga Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Önce yıl sonra EU kodu verdiklerini söylediler. Benim kod 20208CX başı. Almanya da doğdum Türkiye de yaşıyorum. Bu nedenle olmuş olabilir mi?
onay kodu karisik oluyor. Eger secilirseniz verilen dosya numarasi 2020EU... ile baslayacak...
-
Site şuan başvuru almıyor bütün bilgileri doldurduktan sonra sayfaya ulaşılamıyor diyor bilgisi olan var mı ?
-
Merhabalar az önce telefon WiFi bağlantısı ile denedim oldu. Ev interneti ile olmuyor. Telefon WiFi bağlantısı ile deneyin
-
@mrblackwater Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Site şuan başvuru almıyor bütün bilgileri doldurduktan sonra sayfaya ulaşılamıyor diyor bilgisi olan var mı ?
tekrar tekrar deneyin sayin @mrblackwater , VPN kullanarak denediniz mi?
-
@crazycells
Teşekkür ederim. -
Merhaba oğlumun doğum yeri olarak Karşıyaka yazılmış hem nüfus hem pasaportta da, birth city İzmir mi yoksa Karşıyaka mı yazmalıyım sizce?
-
@ziya
City: Karsiyaka
State/Province: Izmir -
Dünden beri,sabah erken,öğlen ikindin gün içi,gün sonu,akşam,gece,gece yarısı,sabaha karşı,değişik browserlerden,VPN li,VPN siz vs. derken 120 den fazla deneme yaptım ama nafile,bir türlü kayıt ı sonlandıramadım.2.sayfadan 3.sayfaya bir türlü geçiş yapamadım.
Artık şevkim kırıldı,sanırım Amerika bana özel gıcıklık yapıyor almayacak beni :=)
işin şakası, Eşimle beraber ne kadar çok ama çok istesekte sanırım bize nasip değil.olmayacak..
İşin çözümünü bulan lütfen yazsın.tşk. -
merhaba
nüfus kağıdında (eskisini kullanıyoruz hala yenilemedik zaman var diye) doğum yerimizde köy isimleri var benim de eşiminde. Benim köy mahalle oldu balıkesir il olunca ben balikesir mi yazmalıyım yoksa köyün adını mı yazmalıyım. yeni kimliklerde yokmuş doğum yeri yazısı gitmeden değişir zaten. eşimin direk çanakkalenin bir köyü orayı mı çanakkale mi yazayım. formu doldururken insan pire için yorgan yanar mı diye tereddüt yaşıyor. zor karar verilmiş bir süreçti bizim için o yüzden son günlere kaldık bugün yapmam gerekli artık. acil cevap veren olursa çok sevinirim -
@nazo kimliğinizde ne şekilde yazıyorsa öyle yazabilirsiniz bol şanslar

-
@gözde köy suan mahalle oldu ama o yuzden tereddüt yaşıyorum kesin koçbayır yazıyorum o zaman öyle mi
-
@nazo evet doğum yeriniz şuan ne gözüküyorsa onu yazın
-
@gözde teşekkür ederim.
-
@nazo rica ederim
-
@hayyaatt Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Dünden beri,sabah erken,öğlen ikindin gün içi,gün sonu,akşam,gece,gece yarısı,sabaha karşı,değişik browserlerden,VPN li,VPN siz vs. derken 120 den fazla deneme yaptım ama nafile,bir türlü kayıt ı sonlandıramadım.2.sayfadan 3.sayfaya bir türlü geçiş yapamadım.
Artık şevkim kırıldı,sanırım Amerika bana özel gıcıklık yapıyor almayacak beni :=)
işin şakası, Eşimle beraber ne kadar çok ama çok istesekte sanırım bize nasip değil.olmayacak..
İşin çözümünü bulan lütfen yazsın.tşk.Dun soyle bir sey deneyerek iki basvuru yapabildim, aksi durumda surekli hata verdi, siz de dener misiniz?
Her bir ya da iki bolumu cevapladiktan sonra asagidan "continue" secenegine basarak ilerleyin, sorulara cevap vermediginiz icin hata verip sayfayi yeniden yukluyor, ve kirmiz harflerle hatalarin nerede oldugunu soyluyor, fakat hata vermesi dert degil, yine bir ya da iki bolume cevap verin hizli hizli ve yine continue'ya tiklayin, 4-5 defa tiklamaniz gerekecek sonuna gelene kadar. Tum sorulara verdiginiz cevaplar bitince, en son fotografi upload edin ve continue'ya basin. Cevaplari gozden gecirmeniz icin yeni sayfa acilacak, her sey dogruysa submit'e tiklayip gonderin.
Sonuc konusunda haber verirseniz sevinirim, bende ise yaradi sansa mi yoksa gercekten baglantinin kopmasini engelledi mi surekli tuslara basmak emin olalim... benzer yorumlar da gelmisti hatta bu tur bir taktikle ilgili forumda diye hatirliyorum. Eger sizde de ise yararsa duyurusunu yapalim.
-
Merhaba,
Çift soyadı kullanan kadınlar GC formunu nasıl doldurmalıdır bilginiz var mı?
Örneğin Ayşe Gülşen Sevim diyelim. Ayşe adı
Gülşen kızlık soyadı
Sevim evlenince aldığı soyadı
orta ad olarak mı doldurmalı yoksa iki soyadını da soyadı kısmına mı yazmalı? -
@alp-han-türkmen Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Merhaba,
Gülşen kızlık soyadı
orta ad olarak mı doldurmalı yoksa iki soyadını da soyadı kısmına mı yazmalı?First name kismina - Ayse
Family name kismina da - Gulsen Sevim
olarak yazin.Soyismi toplu sekilde "family name" kisminda olsun, fakat eger birini "middle name" olarak da yazsaniz sorun olmaz.
-
@crazycells Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
@alp-han-türkmen Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Merhaba,
Gülşen kızlık soyadı
orta ad olarak mı doldurmalı yoksa iki soyadını da soyadı kısmına mı yazmalı?First name kismina - Ayse
Family name kismina da - Gulsen Sevim
olarak yazin.Soyismi toplu sekilde "family name" kisminda olsun, fakat eger birini "middle name" olarak da yazsaniz sorun olmaz.
Teşekkürler.
-
Bu ileti silindi! -
arkadaşlar ben 8. ayda dogdum 08 mi yazacam yoksa 8 mi bir de diyarbakır da dogdum diyarbakir diye mi yazmalıyım
Benzer Başlıklar
139
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k