Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @birumut teşekkürler inşallah güzel yararlı videolar gelir bu süreçten sonrada 🙏


  • @hope teşekkür ederim gerçekten isteyen herkesin başına diyelim 🙏


  • @sorroo teşekkür ederim hepinize inşallah


  • @crazycells teşekkür ederim ayrıca böyle bir platformda bizi buluşturdugunuz içinde çok teşekkür ederim emeğinize sağlık 🙏


  • @sfati hayırlısıyla inşallah hepinize 🙏


  • @dearosemary ben babamla beraber ortak hesap yaptım kendi hesap hareketimi ve babamın hesap hareketini götürdüm ayriyetten ortak hesabı son 3 gün kala yaptım vadesinin bitmesini bekliyorduk o yüzden bir sıkınto olacağını sanmıyorum 🙏


  • @tolunay teşekkürler cevap için, bu arada size de tebrikler youtube kanalınızı takibe alacağım😇


  • @tolunay benim 2 yıl önceki abd seyahatinde havaalanında cbp polisi tarafından sorguya çekilmem ve turist vizesi ile seyahat amacının uygun olmadığına kanaat getirmesi nedeniyle vizemi iptal etmişlerdi ve ülkeye almadılar. İlk uçak ertesi gün olduğu için 1 gece nezarete aldılar. Nezaret Havaalanı dışındaydı 30-40 km kadar gittik sanırım. Havaalanı ve nezarette En az 1500 defa parmak izimi aldılar fişlediler beni :)). Polis uygun vizeyle ülkeye gelebileceğimi söylemişti . Ama giriş yasağı var mı yokmu söylememişti Bu yaşadığım durumu Ds260 da özetle yazmıştım. Sonuçta gizleyemem böyle bir şeyi. Gc mülakatta da memur un ilk sorusu bir problemmi yaşadınız diye sorması da Ap nin bu nedenle olabileceğini kanıtlıyor bence. ben B1-B2 vizeyi 2016 nisanda almıştım. İlk planım temmuz 2016 da New york tatiliydi. Ve mülakatta bunu belirtmiştim. Vizeyide bu amaçla almıştım Ama seyahat olmadı. Seyahatim İptal oldu. Bende aralık 2016 da Seattle’a gidip batı yakası seyahati planladım 1.5- 2 ay kadar kalmaktı amacım. Ama polis amacıma ikna olmayıp 2 saat sorguda aynı soruları defalarca sormalar new yorka gidecekmişsin niye gitmedin ne oldu derken sınır dışı kararı aldı. 3 gunum yolda geçer En az 1200 dolarım havaya gider ve eve dönerim. Bu olay üzerinede Bir daha da Abd nin adını bile duymak istemedim.:)) Ama şans greencard ı çıkardı karşıma. Sonuçta şimdi bu durum AP yani. Ve yine 770 dolar harcama saatlerce yollarda geçen zaman üstünede belirsiz ve stresli bir bekleyiş. Şansmı şanssızlık mı siz karar verin. burdan youtuber lara ve senaristlere duyurulur. Bu hikayeden film konusu bile çıkar :))


  • @roccorocco bence vizeyi alacaksiniz ancak biraz surec uzayacak. Tabi sizi geri gonderirken yasananlari sadece siz ve oradaki memurlar biliyor. Belki sacma birine denk geldiniz. Caninizi sıkmayın olumlu dusunun. Crayzcell e bir danisin. Belki konuyla ilgili bir danisman ya da avukat surecinize katki saglayabilir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mansfield1 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    merhaba benim hesabımda 21 bin dolar var fakat o para bankadaki 4e bölünmüş şekilde vadeli hesapta duruyor.Yani biri 4 biri 8 bin biri 2 bin biri 7 bin şeklinde.Konsolosluğa bu 4 hesabı ayrı kağıtta versem sorun olur mu ?Yada 4 hesabı kapatıp tek hesapa mı dönüştürsem ama hesapı kapatırsam vadeden önce kapandığı için faiz parası alamayacağım tavsiyeniz nedir?

    sorun olmaz, 4 ayri hesap gecmisini de yaninizda bulundurabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @dearosemary DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @mansfield1 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @redsat2000 teskrler fakat döküm evragi dediginiz hesapta son 6 ayda yapmis oldugum islemler mi yani harcamalar karta yatirdigim paralar filan mi?

    evet, butun islemler.
    Resmi yonergelerde son 12 aylik isteniyor ama 12 ay olmasa da konsolosluk kabul ediyor.

    biz yeni banka hesabı açıp bugün yatırabildik parayı mülakata da bir hafta kaldı, bunu sorun ediyorlar mı?

    sorun etmiyorlar bu tur seyleri.


  • @uysalkedi Sorguda tutulan tutanak var. Hem memur hemde benim tarafımdam imzalanmış. Onu görüşmede Konsolosluğa verdim. Artık karar onların.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @uysalkedi DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @roccorocco bence vizeyi alacaksiniz ancak biraz surec uzayacak. Tabi sizi geri gonderirken yasananlari sadece siz ve oradaki memurlar biliyor. Belki sacma birine denk geldiniz. Caninizi sıkmayın olumlu dusunun. Crayzcell e bir danisin. Belki konuyla ilgili bir danisman ya da avukat surecinize katki saglayabilir.

    yok sayin @roccorocco 'nun yapmasi gereken tek sey sabirla beklemek. Hicbir suca karismamissa clearance almamasi icin bir neden yok. Maalesef idari islem surecine etki edebilmek mumkun degil.


  • @crazycells evet aynen. Sabırla beklemek. Eğer Abd de suça karışmadan talihsiz bir olayla ve memurun insiyatifiyle sınır dışı olmak, adam öldürmekle eş değerse üstü kalsın. Bana verilen randevu gunune kadar da durumumu araştıramayıp bilgi edinemiyorlarsada Abd nin istihbarat toplama konusunda dünyaya boşa caka satmasın :)) hiç güvenim kalmazzz.


  • @crazycells umarim arkadasimizin AP sureci en kisa surede olumlu sonuclanir. Dediginiz gibi bu surecte herkes icin sabır en cok ihtiyacimiz olan duygu. 👍


  • @crazycells teşekkürler dolar hesabının son 9 aylık hesap geçmişini verdi sanırım sorun etmezler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mansfield1 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells teşekkürler dolar hesabının son 9 aylık hesap geçmişini verdi sanırım sorun etmezler

    yeterlidir.


  • Merhabalar arkadaslar!
    Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law? cevaplamakta zorlandim, evet ilk once dedim sonra unblock edince hayir mi desem bilemedim, asi listesini grip ve rotavirus disinda kalani olmusum. acaba bu soruya hayir desem ekstradan muayene ve asi eklenir mi?
    @crazycells acaba ayri bir baslik mevcut mu DS-260 doldurmayla ilgili?
    tesekkur ederim!


  • High school or University Diploma (Original and English translation with copy) arkadaşlar bana gelen mailde bu yazıyor diplomayı bu durumda translate yapmammı gerekiyor


  • ve benim hesabıma para daha 2 hafta önce geldi onun öncesinde hesabımda hiç para yoktu bunu sıkıntı ederlermi ya bugün gidip bankadan hesap dökümünü alıcamda bir sıkıntı çıkarsa sadece şu banka hesabından korkuyorum


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

93
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum