@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE bizde durumlar aynı evin satılmasını bekliyoruz sanki bu ara olacak gibi, o durumda en geç 2 aya bekle bizi Amerika 
siz nasılsınız peki
Umarım en kısa sürede satarsınız evinizi.
Bu arada turist vizesi ile gideceksiniz sanırım, tam olarak planınız nedir?
Turist vizesi ile gidildiğinde çalışma izni alınamıyor çünkü, var mı hazırladığınız farklı bir plan bunun için?
Merhaba, evet turist vizesi ile gideceğiz oradan bir iş yeri devralıp E2 vizesi ile yasal olarak kalmayı planlıyoruz. İş benim üzerime olacak ve eşim de kendisine sponsor olabilecek bir yerde iş bulmaya çalışacak, planlarımız bu şekilde ama tabi oraya gidince şartlar nasıl olur bilemiyorum 
Gördüğüm kadarıyla planlar zaten hazır ki bu yolu yarılamışsınız demektir 
Umarım planlardaki gibi gider her şey sizin için.
Bu arada E2 vizesine döndüğünüzde ve iş yerini siz üzerinize aldığınızda, eşinizin yasal olarak çalışma izni olmuyor mu herhangi bir iş yerinde?
Evet 1 yıldan fazladır araştırıp yapıyoruz planımızı, geçen sene mayısta çekilişten sonuç çıkmayınca ondan ümidi kestik ve E2ye yoğunlaştık umarım beklediğimiz gibi olur herşey
Benim E2 onaylanınca eşime yasal çalışma izni geliyor, her işte çalışabiliyor ama biz özellikle sponsor olabilecek bir yer olsun istiyoruz ki eşim aracılığıyla greencard alabilelim.
Şimdiden bol şans o halde 
E2 için sağlam bütçe gerekiyor, şimdilik benim için uzak bir hayal.