Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
Merhaba sayın FreeWorld Fatih bey, mail adresi paylaşabilirmisiniz?
-
Merhaba sayın @tarik Bey, eğer çok özel değil ise, diğer ziyaretçilere referans ve bilgi olması açısında varsa sorunuzu rica etsem buradan sorabilir misiniz?
-
Sayın @FreeWoRLD fatih kardeşim,
Youtube da L1 ile ilgili videonuzu izledim güzel bir paylaşım yapmışsınız, tebrikler.
Mail adresi ulaşabilirsiniz diye bilgi paylaşımında bulunmuşsunuz, video altında mail adresi bulamadım :(
burada detaylı yazma şansım yok, İlerki zamanlarda forumda sizinle görüştükten sonra bilgi paylaşımınız olabilir ama şuan için sizin için sakıncası yoksa özelden sohbet yazarsanız özel konu olarak görüşmek isterim.
Saygılarımla. -
@tarik L1 vizesiyle ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz sayin @tarik , boylelikle bilen herkes yardimci olabilir.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/104/l-şirket-i̇çi-transfer-vizesi
-
Merhabalar,
EB-3 ile ilgili birkaç sorum olacak, umarım doğru başlığa yazıyorumdur =)
ABD'de, çeşitli unskilled pozisyonlar (production line, chicken plant, housekeeping vs.) için, ücret karşılığı iş teklifi bulduğunu iddia eden placement firmaları var.
Forumda ya da tanıdıklarınız içerisinde, bu firmalardan hizmet almış ve başarılı bir şekilde iş teklifi ile green card'a kavuşmuş kişiler var mı acaba?Yukarıdaki soruyla bağlantılı olarak; ABD'ye turist vizesi ile gidip, kendi imkanlarıyla işverenler ile birebir iletişim kurarak, unskilled bir pozisyon için iş teklifi alabilmiş kimseler bulunuyor mu?
EB-3, biz Türk vatandaşları için "current" durumda ve bunun iyi bir gösterge olduğunu düşünüyorum. Anladığım kadarıyla, Hindistan, Çin ya da Kore vatandaşı iseniz bekleme süreniz çok daha uzun. Durum böyle olunca, Türkiye'de görece rahat bir işte 5 para kazanmak yerine, ABD'de legal ve kalıcı olmak kaydıyla daha zorlayıcı bir pozisyonda 2 para kazanmayı her defasında tercih edecek birisi olarak merak ettiğim konu bu iş tekliflerinin nasıl alınıyor oluşu.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Merhaba @FreeWoRLD ,
Meslegi fashion designer olan ve 10 yillik bir tecrubeye sahip biri hangi vize türüne nasil basvurmali sizce ?
Tskler
-
@icore Merhaba, şu konuyu inceleyebilirsiniz. Sanatçı vizesi diyede geçiyor. Sizin mesleğinizde bu kategoriye girebilir belki, en azından fikir verme açısından yardımcı olabilir. Bende bu kategoriden başvuru yapıyoum. https://yesilkartforum.com/forum/topic/105/o-olağanüstü-yetenekli-kişiler-vizesi/13
-
@icore Maalesef bir yorumda bulunamıyorum, dediğim gibi kişiden kişiye ve durumdan duruma değişiyor
-
Tesekkurler, inceleyim @Sercan-Özüsağlam @FreeWoRLD
-
@icore Rica ederim, umarım aradığınızı bulursunuz.
-
EB1A kategorisinde onay alındıktan sonra I-864 (sponsor) formu isteniyor, sponsor olmadığı durumlarda ne yapılabilir? veya bu işyerinden mi alınıyor, bilgisi olan var mı?
-
@somebody Employment Based Green Card (Is sponsorluguyla Green Card almak) içinde söyledi:
EB1A kategorisinde onay alındıktan sonra I-864 (sponsor) formu isteniyor, sponsor olmadığı durumlarda ne yapılabilir? veya bu işyerinden mi alınıyor, bilgisi olan var mı?
eger self-petition yapiyorsaniz, yillik kazancinizi gostermelisiniz.
Bu miktar yeterli gelmeli dosyaniz icin, eger yeterli degilse veya minimum gereken miktarlari ogrenmek icin su konuyu incelemenizi tavsiye ederim: -
Merhaba dün radyo da başkanın Twitterdan
H-B1 vizesiyle igili değişikliğe gidileceğini açıkladığını dinledim ayrıntılarına girmediler ilgili arkadaşların konuyu araştırmasını tavsiye ederim. -
@rookie
Açıklamayı okumadım fakat H1B’nin, özellikle Hindistan vatandaşları tarafından yoğun bir şekilde istismar edildiğini görüyorum burada. -
@FreeWoRLD doğrudur pek bir bilgim yok açıkcası benim Amerika da bulunduğum şartlarla pek bir ilgisi olmadığı için abi lakin radyo da bahsi geçince belki faydası olur diye belirtmek istedim.
Twitt şu şekilde ;
H1-B holders in the United States can rest assured that changes are soon coming which will bring both simplicity and certainty to your stay, including a potential path to citizenship. We want to encourage talented and highly skilled people to pursue career options in the U.S.
-
@rookie Employment Based Green Card (Is sponsorluguyla Green Card almak) içinde söyledi:
@FreeWoRLD doğrudur pek bir bilgim yok açıkcası benim Amerika da bulunduğum şartlarla pek bir ilgisi olmadığı için abi lakin radyo da bahsi geçince belki faydası olur diye belirtmek istedim.
Twitt şu şekilde ;
H1-B holders in the United States can rest assured that changes are soon coming which will bring both simplicity and certainty to your stay, including a potential path to citizenship. We want to encourage talented and highly skilled people to pursue career options in the U.S.
Gayet iyi oldu ilk paylaşımınız, elbette ilgisi olanlar vardır sn @Rookie
Açıklamaya bakılınca olumlu gibi. Umarım bu vize türünü yoğun kullanan ve istismar eden ülkelerden ziyade Türkiye gibi ülkelere daha kolaylaştırırlar ki alternatif kapılar açılsın göçmenlik yolunda. -
@rookie Employment Based Green Card (Is sponsorluguyla Green Card almak) içinde söyledi:
Merhaba dün radyo da başkanın Twitterdan
H-B1 vizesiyle igili değişikliğe gidileceğini açıkladığını dinledim ayrıntılarına girmediler ilgili arkadaşların konuyu araştırmasını tavsiye ederim.Evet, olumlu bir duyuru yapmis, H1B vize sahiplerinin gocmenlik ve vatandaslik sureclerinde kolayliklar yapilacagini duyurmus. Henuz yeni bir uygulama yok ama ilk defa bir vize turune olumlu yaklasti sanirim, bu guzel haber.
-
@crazycells teşekkürler, ancak yıllık kazancımı gösterdiğim halde bu formu -sanki prosedür gereği- eksik diye istemişler. I-864 deki (Part I) kriterlerin hiç biri benim durumuma uymuyor, sponsor bulamadığım takdirde hakkımı kaybedeceğim gibi gözüküyor. Bana benzer durumda olanlar varsa, nasıl bir yol izlediklerini paylaşırlarsa sevinirim.
-
@somebody Employment Based Green Card (Is sponsorluguyla Green Card almak) içinde söyledi:
@crazycells teşekkürler, ancak yıllık kazancımı gösterdiğim halde bu formu -sanki prosedür gereği- eksik diye istemişler. I-864 deki (Part I) kriterlerin hiç biri benim durumuma uymuyor, sponsor bulamadığım takdirde hakkımı kaybedeceğim gibi gözüküyor. Bana benzer durumda olanlar varsa, nasıl bir yol izlediklerini paylaşırlarsa sevinirim.
USCIS mi size eksik oldugunu bildirdi? Self petition yaptiysaniz bu forma gerek yok diye biliyorum. Yillik geliriniz istenilen degerlerin ustunde kaliyor degil mi?
-
Yok NVC. Self-petition. Göstermemiz gereken minimal tutar hakkında bilgi var mı? Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum