Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kredi Skoru / Credit History

Bankacılık
1.3k 217 245.9k 216

Benzer Başlıklar

• Kredi notum

Bankacılık
    2
    0 Oy
    2 İleti
    186 Bakış
    C
    @muratti kredi skoru borc odenmezse dusmeye devam eder. Sizi debt collector'a vermisler. Kredi skoru 6 ay sonra belli olur. Odenmeyen borcun yasal kismi da var,o uzun konu. Bence odeyin.
  • Kredi skoru

Bankacılık
    1
    0 Oy
    1 İleti
    149 Bakış
    M
    Cevap: Kredi Skoru / Credit History SSN olmasan BOA dan kredi kartı vermişlerdi 1.000 $ Ve ödeyemedim kredi notum vardı oda gitti şimdi SSN geldi bu ödenmemiş kredi kartı ve skor durumu olduğu gibi dururmu yoksa silinir mi öğrenmek istedim
  • Kredi Geçmişini Önemsemeyen Bir Kredi Kartı

Bankacılık kredi karti bankacilik cash back kredi skoru
    9
    4 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    knnrnK
    @sami-nur, içinde söyledi: Kredi Geçmişini Önemsemeyen Bir Kredi Kartı @FreeWoRLD amerikada abi peki nasil kredi goture biliriz kartla kredi gecmisi olmadan bana acil lazim .ama calisarak odiycem Kredi geçmişi olmadan kredi alamazsınız. Aynı soruyu tekrar tekrar sormak yanıtı değiştirmeyecek maalesef.
  • abd de bankaların faiz oranı nekadar

Bankacılık bankacilik banka
    17
    1 Oy
    17 İleti
    31k Bakış
    F
    @yalta Incelemekte fayda var. Fakat ufak tefek miktarlarda sanirim sorun olmuyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k