Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@smk Hayırlı uğurlu olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@hope123 Hava durumu çok iyi en azından şimdilik günlük ortalama 20 diyebilirim. Bulunduğum yerde rüzgar ara sıra sert gibi esiyor. Bütçem dahilinde dediğiniz gibi e-bike vb. bir şey almayı düşünüyorum. Henüz işe girmeden alamayacağım.
-
@Ckfamily Eşim Rus vatandaşı, DSÖ onaylı aşısı olmadığı için mülakata giremedi. Mülakata Eylül ayında değil de, ekimde girseydik oda almıştı. Diğer konu için endişe etmeyin, yazılacak kadar her tecrübem biriktiğinde sizlere aktaracağım. İşimi görmek için foruma girenlerden olmayacağım :)
-
@cgokhan Cevap için teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda eşiniz de yanınıza alırsınız. Deneyimlerinizi merakla bekliyor olacağız
-
@cgokhan yeni hayatınızda bol şans ve başarılar diliyorum.
-
@smk yeni hayatınızda başarılar ve bol şans diliyorum.
-
-
@cgokhan ilk adımı atmışsınız, bundan sonrası için de kolaylıklar dilerim, Houston deneyimlerinizin devamını bekliyoruz🙏🏻
-
@smk yaptığınız ön hazırlıklar çok
işinize yaramış hepsini aklıma yazıyorum🙏🏻 umarım bundan sonrası da böyle geçer, kolaylıklar dilerim -
Amerika’ya ilk gelenler için telefon hattıyla ilgili bir bilgi vermek istiyorum. Havaalanına ilk girdiğinizde e-sim özelliği olan bir telefonunuz var ise Mint Mobile uygulamasını indirip anında telefonunuza bir amerikan hattı tanımlayabilirsiniz.Üstelik ilk müşterilerine 7 günlük 250 dk 250 mb ücretsiz deneme hakkı veriyorlar eğer kullanmaya devam etmek isterseniz uygulamadan paket satın alabilirsiniz.
-
@emreonline Güzel bir bilgi aklımızda olsun.
-
@cgokhan arkadaş yazdıklarını okuyunca üzüldüm açıkcası. 2 yıl önce bende Houston a geldigimde zorlanmıştım. Keşke gelmeden burda birileri ile iletişim kursaydın, mutlaka yardım eden birileri olurdu. 3 saat Walmarta yürümek ne demek. Houstonda araba ayakkabı gibi, araba olmadan hiçbirşey yapamazsın. Biran önce araba almanı tavsiye ederim.
-
@dras teşekkürler, kimseyi rahatindan etmek istemedim🤣 Tek başıma halletmek istedim. işe girmeden butceden dolayı maalesef araba alamayacağım. Bugün 8. Günüm yürümeye alıştım kısayolları buldum🙃 3 saat mevzusu yolları karıştırdığım için şimdi git gel yapıyorum 70dk yürüyorum. Bol vaktim olduğu icin bana da aktivide oluyor. Metro kart aldım uzak yerlere onla gideceğim. Tek alisamadigim şey yolun karşısına geçmek sürekli el yapıyorlar geç hadi diye 🤭 çünkü çok bekliyorum. Yolda yürüyen 3-5 kişi var yada yok. Dedim parka gider yaşlılarla muhabbet eder İngilizce kasarım parkta insan yok 🤭
-
@cgokhan Allah yardımcınız olsun merak ettim map'ı çevrim dışı olarak türkiye'de iken yükleseniz sanki daha iyi olurdu,nete ihtiyaç duymadan map sorunu çözülürdü.
-
Arabasız malesef çok zor Houston. Evden kendi işimi yaptığım için idare edebiliyorum arabasız ama market, doktor, veteriner, dışarıdan yemek, kargo vs. konular çok zor ve pahalı oluyor. İlk fırsatta almanızı tavsiye ederim ben de.
-
@isik mesela uber kullanmak buna bir çözüm olamıyor mu merak ettiğimden soruyorum. Bildiğim kadarıyla uber taksiye göre cok daha ucuz araba ve ehliyet alana dek idare edilecek bi çözüm olarak görüyorum şahsen
-
Aynen AKTARMA Sıkıntı STRES Beden YORGUNLUĞU
-
@cgokhan @redsat2000 gittiğinden beri scooter ile heryere gidiyor. Sende bu seçeneği kullanabilirsin. Kendisi ile irtibata geçebilirsin.
-
@waterman ben de Uber kullanıyorum zaten ama taksiden ucuz olması ucuz olduğu anlamına gelmiyor. Şehre gidiş/geliş $40 en az. Bir günde Uber'a $120 verdiğim oldu. Her gün işe gitmek için hiç kullanılmaz, maaşın çeyreği Uber'a gider.
-
@isik bütçenizi bilmiyorum ama araç kiralamayada bakabilirsiz. Araba alana kadar çok işinize yarayacaktır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum