Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Yolculuk
4.1k 789 550.7k 685
  • ⭐⭐

@cgokhan sizden beklediğim ilk giriş geldi 😊 Bugün amerika da 3. günün umarım dilediğin gibi bir hayatin olur yeni hayatinda bol şans, mutluluk dilerim🙏😊

• ⭐⭐

@smk yeni hayatinizda bol şans, mutluluklar dilerim🙏😊

• @cgokhan Yeni hayatında başarılar dilerim. Deneyimlerini aktarmaya devam edersen çok iyi olur Houston a gelmek isteyen çok insan var forumda. Eşiniz niye gelmedi sizin tercihiniz mi başka bir sebebten mi gelemedi acaba özel değilse eğer merak ettim.

• @smk yeni hayatınızda başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.

• ⭐⭐⭐

@smk Hayırlı uğurlu olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.

• @hope123 Hava durumu çok iyi en azından şimdilik günlük ortalama 20 diyebilirim. Bulunduğum yerde rüzgar ara sıra sert gibi esiyor. Bütçem dahilinde dediğiniz gibi e-bike vb. bir şey almayı düşünüyorum. Henüz işe girmeden alamayacağım.

• @Ckfamily Eşim Rus vatandaşı, DSÖ onaylı aşısı olmadığı için mülakata giremedi. Mülakata Eylül ayında değil de, ekimde girseydik oda almıştı. Diğer konu için endişe etmeyin, yazılacak kadar her tecrübem biriktiğinde sizlere aktaracağım. İşimi görmek için foruma girenlerden olmayacağım :)

• @cgokhan Cevap için teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda eşiniz de yanınıza alırsınız. Deneyimlerinizi merakla bekliyor olacağız

• @cgokhan yeni hayatınızda bol şans ve başarılar diliyorum.

• @smk yeni hayatınızda başarılar ve bol şans diliyorum.

• @cgokhan @smk yeni hayatlarınızda yolunuz ve bahtınız hep açık olsun.

• @cgokhan ilk adımı atmışsınız, bundan sonrası için de kolaylıklar dilerim, Houston deneyimlerinizin devamını bekliyoruz🙏🏻

• @smk yaptığınız ön hazırlıklar çok
    işinize yaramış hepsini aklıma yazıyorum🙏🏻 umarım bundan sonrası da böyle geçer, kolaylıklar dilerim

• Amerika’ya ilk gelenler için telefon hattıyla ilgili bir bilgi vermek istiyorum. Havaalanına ilk girdiğinizde e-sim özelliği olan bir telefonunuz var ise Mint Mobile uygulamasını indirip anında telefonunuza bir amerikan hattı tanımlayabilirsiniz.Üstelik ilk müşterilerine 7 günlük 250 dk 250 mb ücretsiz deneme hakkı veriyorlar eğer kullanmaya devam etmek isterseniz uygulamadan paket satın alabilirsiniz.

• @emreonline Güzel bir bilgi aklımızda olsun.

• @cgokhan arkadaş yazdıklarını okuyunca üzüldüm açıkcası. 2 yıl önce bende Houston a geldigimde zorlanmıştım. Keşke gelmeden burda birileri ile iletişim kursaydın, mutlaka yardım eden birileri olurdu. 3 saat Walmarta yürümek ne demek. Houstonda araba ayakkabı gibi, araba olmadan hiçbirşey yapamazsın. Biran önce araba almanı tavsiye ederim.

• @dras teşekkürler, kimseyi rahatindan etmek istemedim🤣 Tek başıma halletmek istedim. işe girmeden butceden dolayı maalesef araba alamayacağım. Bugün 8. Günüm yürümeye alıştım kısayolları buldum🙃 3 saat mevzusu yolları karıştırdığım için şimdi git gel yapıyorum 70dk yürüyorum. Bol vaktim olduğu icin bana da aktivide oluyor. Metro kart aldım uzak yerlere onla gideceğim. Tek alisamadigim şey yolun karşısına geçmek sürekli el yapıyorlar geç hadi diye 🤭 çünkü çok bekliyorum. Yolda yürüyen 3-5 kişi var yada yok. Dedim parka gider yaşlılarla muhabbet eder İngilizce kasarım parkta insan yok 🤭

• @cgokhan Allah yardımcınız olsun merak ettim map'ı çevrim dışı olarak türkiye'de iken yükleseniz sanki daha iyi olurdu,nete ihtiyaç duymadan map sorunu çözülürdü.

• Arabasız malesef çok zor Houston. Evden kendi işimi yaptığım için idare edebiliyorum arabasız ama market, doktor, veteriner, dışarıdan yemek, kargo vs. konular çok zor ve pahalı oluyor. İlk fırsatta almanızı tavsiye ederim ben de.

• ⭐⭐⭐

@isik mesela uber kullanmak buna bir çözüm olamıyor mu merak ettiğimden soruyorum. Bildiğim kadarıyla uber taksiye göre cok daha ucuz araba ve ehliyet alana dek idare edilecek bi çözüm olarak görüyorum şahsen

Benzer Başlıklar

• ABD pasaportu ile Turkiye’ye gitmek

Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    355 Bakış
    ATS16A
    @eire Geçerli ABD pasaportunuz ve Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanınız varsa Türkiye’ye sorunsuz bir şekilde giriş yapabilir, herhangi bir süre kısıtlaması olmaksızın Türkiye’de kalabilir ve Türkiye’den çıkış yaparken ABD pasaportunuz ile çıkış yapabilirsiniz.
  • Boşanılan Eş ile Beraber ABD'ye Turistik Ziyaret

Taşındı Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    258 Bakış
    gucarslanG
    @muratti resmi boşanma süreciniz eğer bu hafta sonuçlanacak ve seyahatiniz sonraki bir tarihte ise burada devreye çocuğun velayeti girecektir. çocuğun velayeti hanginizdeyse ilgili seyahat için diğer taraftan alınmış bir muvaffafakname hazır bulundurmasını tavsiye ederim. evet, sizin evli / boşanmış olduğunuzu sormayacaklar ve birlikte seyahat edeceksiniz ancak; herhangi bir durumda bu evrağın yanınızda olması daha sağlıklı olur.
  • ABD'ye giriş yaparken pasaporta vurulan damga problemi

Yolculuk greencard pasaport
    3
    1
    1 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    S
    Teşekkür ederim.
  • ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

Taşındı Yolculuk
    579
    0 Oy
    579 İleti
    57k Bakış
    ATS16A
    @Ayşe-3, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?) Cevabınız için teşekkür ederim,gidiş uçağımızda terminal değişikliği yok ama dönüş uçuşumuzda Zürih için terminal bilgisi yok sadece Zürih havaalanı yazıyor orda bi karışıklık olmaz inşallah ZRH havalimanı tek terminal binasından oluşuyor, ABD uçuşunuzdan sonra bağlantı uçuşunuza skymetro treni ile ulaşacaksınız diye hatırlıyorum. Transfer tabelalarini takip etmeniz yeterli, skymetro ilerlerken tünel içerisinde gösterilen İsviçre Alp dağlarına ait animasyonu izlemeyi ihmal etmeyin, güzel yapmışlar 😉 https://www.flughafen-zuerich.ch/en/passengers/fly/all-about-the-flight/transfer
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k