[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@smyael Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Selamlar.
Meslek lisesi Elektrik bölümü mezunuyum. başvuru kısmına "(3) High school diploma" yazmam mı gerekiyor acaba? lise mezunuyum sonuçta ama mesleki lise işte.evet, high school diploma olarak yazabilirsiniz.
-
@crazycells teşekkür ederim saolun :)
-
Merhabalar,şuanda ön lisans programında öğrenciyim ancak şubatta mezun oluyorum.Eğitim kısmında hangi seçeneği işaretlemem benim için daha uygun olur ?
-
@fififuyt Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Merhabalar,şuanda ön lisans programında öğrenciyim ancak şubatta mezun oluyorum.Eğitim kısmında hangi seçeneği işaretlemem benim için daha uygun olur ?
soru gunumuzu soruyor, o nedenle su anki durumunuza gore en uygun cevabi vermelisiniz. Ne zaman mezun olacaginiz onemli degil.
-
merhaba evde beyaz fonum olmadığı için fotoğrafçıda çektirdim o da gri fonda çekip sonradan bilgisayarda fonu beyaz yaptı ben oynama olmayacak dedim ama sadece arkaya yaptı yüzümde oynama yok bu durum sıkıntı yaratır mı başvururken ?
-
@mercek Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
merhaba evde beyaz fonum olmadığı için fotoğrafçıda çektirdim o da gri fonda çekip sonradan bilgisayarda fonu beyaz yaptı ben oynama olmayacak dedim ama sadece arkaya yaptı yüzümde oynama yok bu durum sıkıntı yaratır mı başvururken ?
yuzde oynama yoksa sorun olmaz ama aynisini evde siz de arkaniza beyaz bir carsaf gererek yapabilirdiniz kanimca :)
-
Merhaba, 2. Sayfadan sonra , sayfa görüntülenemiyor hatası aldım , geriye bastım 1 . Sayfaya döndü tekrar giriş yaptım en son submit e bastım ;
Please do not leave this page until you receive a confirmation number. Your confirmation number is proof that your entry has been successfully submitted. You must retain your confirmation number in order to check your status in May.If you do not receive a confirmation number, your entry was not successful and you must re-submit your information. Re-submission will not be counted as a duplicate entry if you did not receive a confirmation number.
Your submission is currently in the process of being submitted. To retrieve your confirmation page, please click the "Check Submission" button below.
Yazısı var önümde onay numarası alana kadar ayrılmayın diyor , check submission a bastığımda ilk sayfaya yönlendiriliyorum... nedir anlamı acil yardım ! -
@mendebur panik yaptım sanırıım sonuçta bir onay sayfası almadım. Baştan giriş yapayım
-
@mendebur arada baglantida sorun yasamissiniz sanirim. Eger yesil ekrani gormediyseniz basvurunuz yapilmamis demektir. Bir daha basvuru yapabilirsiniz.
-
Merhaba. Ben lise son sınıf öğrencisiyim. 17 yaşımı 2 gün önce doldurdum. Bildiğim kadarıyla Green Card'a başvurmak için lise diploması gerekiyor. Fakat ben daha lise son sınıfta okuyorum. Acaba şimdiden başvuru yapabilir miyim? Çekilişin açıklanma tarihi nedir? Büyük ihtimalle çekiliş açıklandığında liseyi bitirip diplomayı almış olurum. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@crazycells Teşekkürler , baştan giriş yaptım. Crome dan explorer a geçtim. Sorunsuz tamamladı. Bu arada hala başvurmamış arkadaşlar için tavsiye başvuruda explorer ı kullanın...
-
Herkese Merhaba, forumda yeniyim.. Green Card basvurumu yapmaya çalışıyorum ama bir türlü sonlandıramıyorum. Tüm bilgileri girip tamam dediğimde internet explorer 'sayfa görüntülenemiyor' diye bir ekran gösteriyor. Bunun sebebi nedir? Bu sıkıntıyı biri daha yaşamış gördüğüm kadarıyla fakat crome dan explorer a geçip çözmüş problemi. Ben ne yapıcam zaten explorer kullanıyorum :(
-
@fiboo3018
bilgisayaarınızda microsoft edge var ise onu deneyin birde. -
@gokayk Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Merhaba. Ben lise son sınıf öğrencisiyim. 17 yaşımı 2 gün önce doldurdum. Bildiğim kadarıyla Green Card'a başvurmak için lise diploması gerekiyor. Fakat ben daha lise son sınıfta okuyorum. Acaba şimdiden başvuru yapabilir miyim? Çekilişin açıklanma tarihi nedir? Büyük ihtimalle çekiliş açıklandığında liseyi bitirip diplomayı almış olurum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet, basvuru yapabilirsiniz. Onemli olan mulakat zamani diplomaya sahip olmak.
Cekilis sonuclari 7 Mayis'ta aciklanacak.
-
@fiboo3018 "success" yazili ekrani alana kadar farkli web browser'larindan denemenizi tavsiye ederim. Browserin en guncel surum olduguna emin olun.
-
@crazycells Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
acaba başvuruyu yaparken "lise diploması" nı mı seçmem gerekiyor yoksa some high school'u mu?
-
@crazycells teşekkürler emin misiniz ya evde yapcaktım zaten ama çekebilecek kimse yok ilk defa başvurucam garanti olsun dedim ama shop olmuş diye sistem elemez umarım
-
Merhaba, kayınvalidem için başvuru yapacağım. Çocuklarının hepsi 21 yaş üzeri. Formda çocuk sayısını belirtirken 0 mı yazmak gerekiyor.
-
@crazycells Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
acaba başvuruyu yaparken "lise diploması" nı mı seçmem gerekiyor yoksa some high school'u mu?
"some high school, no diploma" uygundur.
-
@mercek Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
@crazycells teşekkürler emin misiniz ya evde yapcaktım zaten ama çekebilecek kimse yok ilk defa başvurucam garanti olsun dedim ama shop olmuş diye sistem elemez umarım
sorun olmaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum