[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@mendebur panik yaptım sanırıım sonuçta bir onay sayfası almadım. Baştan giriş yapayım
-
@mendebur arada baglantida sorun yasamissiniz sanirim. Eger yesil ekrani gormediyseniz basvurunuz yapilmamis demektir. Bir daha basvuru yapabilirsiniz.
-
Merhaba. Ben lise son sınıf öğrencisiyim. 17 yaşımı 2 gün önce doldurdum. Bildiğim kadarıyla Green Card'a başvurmak için lise diploması gerekiyor. Fakat ben daha lise son sınıfta okuyorum. Acaba şimdiden başvuru yapabilir miyim? Çekilişin açıklanma tarihi nedir? Büyük ihtimalle çekiliş açıklandığında liseyi bitirip diplomayı almış olurum. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@crazycells Teşekkürler , baştan giriş yaptım. Crome dan explorer a geçtim. Sorunsuz tamamladı. Bu arada hala başvurmamış arkadaşlar için tavsiye başvuruda explorer ı kullanın...
-
Herkese Merhaba, forumda yeniyim.. Green Card basvurumu yapmaya çalışıyorum ama bir türlü sonlandıramıyorum. Tüm bilgileri girip tamam dediğimde internet explorer 'sayfa görüntülenemiyor' diye bir ekran gösteriyor. Bunun sebebi nedir? Bu sıkıntıyı biri daha yaşamış gördüğüm kadarıyla fakat crome dan explorer a geçip çözmüş problemi. Ben ne yapıcam zaten explorer kullanıyorum :(
-
@fiboo3018
bilgisayaarınızda microsoft edge var ise onu deneyin birde. -
@gokayk Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Merhaba. Ben lise son sınıf öğrencisiyim. 17 yaşımı 2 gün önce doldurdum. Bildiğim kadarıyla Green Card'a başvurmak için lise diploması gerekiyor. Fakat ben daha lise son sınıfta okuyorum. Acaba şimdiden başvuru yapabilir miyim? Çekilişin açıklanma tarihi nedir? Büyük ihtimalle çekiliş açıklandığında liseyi bitirip diplomayı almış olurum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet, basvuru yapabilirsiniz. Onemli olan mulakat zamani diplomaya sahip olmak.
Cekilis sonuclari 7 Mayis'ta aciklanacak.
-
@fiboo3018 "success" yazili ekrani alana kadar farkli web browser'larindan denemenizi tavsiye ederim. Browserin en guncel surum olduguna emin olun.
-
@crazycells Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
acaba başvuruyu yaparken "lise diploması" nı mı seçmem gerekiyor yoksa some high school'u mu?
-
@crazycells teşekkürler emin misiniz ya evde yapcaktım zaten ama çekebilecek kimse yok ilk defa başvurucam garanti olsun dedim ama shop olmuş diye sistem elemez umarım
-
Merhaba, kayınvalidem için başvuru yapacağım. Çocuklarının hepsi 21 yaş üzeri. Formda çocuk sayısını belirtirken 0 mı yazmak gerekiyor.
-
@crazycells Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
acaba başvuruyu yaparken "lise diploması" nı mı seçmem gerekiyor yoksa some high school'u mu?
"some high school, no diploma" uygundur.
-
@mercek Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
@crazycells teşekkürler emin misiniz ya evde yapcaktım zaten ama çekebilecek kimse yok ilk defa başvurucam garanti olsun dedim ama shop olmuş diye sistem elemez umarım
sorun olmaz.
-
@cosmopolis Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Merhaba, kayınvalidem için başvuru yapacağım. Çocuklarının hepsi 21 yaş üzeri. Formda çocuk sayısını belirtirken 0 mı yazmak gerekiyor.
evet, 0 uygundur.
-
vet, 0 uyg
Teşekkür ederim.
-
Merhaba,
Benim eğitim durumum master terk. Ama bunu belge ile kanıtlamam çok zor. Bu durumda hangisini seçmeliyim? Geçen sene ne seçmiştim hatırlamıyorum.
(6) University degree - üniversite diploması
(7) Some graduate-level courses - yüksek lisans terk ya da yüksek lisans öğrencisi -
Merhaba kafama birşey takıldı. Ben Kıbrıs’da yaşıyorum ve başvuru yaparken bugüne kadar yaşadığım ülke olarak Cyprus ı seçiyorum. Ama aslında ben KKTC de yaşıyorum yani North Cyprus ama tanınan bir ülke olmadığı için seçeneklerde çıkmıyor. Yurtdışından gelecek her türlü posta kargo vs içinde Mersin10 Turkey yazıyoruz. Bu durumda yaşanılan ülkeye Türkiye mi yazmalıyım Cyprus mı? Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim özellikle Sayın @crazycells .
-
@subhan Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Merhaba,
Benim eğitim durumum master terk. Ama bunu belge ile kanıtlamam çok zor. Bu durumda hangisini seçmeliyim? Geçen sene ne seçmiştim hatırlamıyorum.
(6) University degree - üniversite diploması
(7) Some graduate-level courses - yüksek lisans terk ya da yüksek lisans öğrencisiEger master'a devam etmeyi dusunmuyorsaniz, universite diplomasi diye ilerleyebilirsiniz.
-
@famel Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Merhaba kafama birşey takıldı. Ben Kıbrıs’da yaşıyorum ve başvuru yaparken bugüne kadar yaşadığım ülke olarak Cyprus ı seçiyorum. Ama aslında ben KKTC de yaşıyorum yani North Cyprus ama tanınan bir ülke olmadığı için seçeneklerde çıkmıyor. Yurtdışından gelecek her türlü posta kargo vs içinde Mersin10 Turkey yazıyoruz. Bu durumda yaşanılan ülkeye Türkiye mi yazmalıyım Cyprus mı? Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim özellikle Sayın @crazycells .
Cyprus olarak belirtin.
-
@crazycells Ben yazdığım sırada eşim başvuruyu yapmış ve City: Girne KKTC State ise Mersin olarak yazmış sonuçta ülkede Turkey olmuş. Sizce sorun olur mu? Birde ben henüz yapmadım başvuruyu karışıklık olmaması adına bende mi aynı şekilde yapmalıyım?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum