Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @apostleoftruth DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhabalar dostlar vizelerimiz onaylandı :)) detayları akşam yazacağım fakat kafama takılan bir soru var pasaport teslim alma yeri kaydını konsolos hiç istemedi bilgisi olan var mı acaba ?

    İlk gittiğiniz genç arkadaş almadımı sizden tüm gerekli belgeleri? Biz ona vermiştik ais usvisadan aldığımız confirmation çıktısını


  • Yok valla bizden onu istemedi biz de konsolos isteyecek diye vermedik. Zaten gerekli belgelerde bunu getiriniz demiyor kaydınızı yapmanız gerekiyor diyor. Herhalde kayıtlar kendilerinde var. Ben de stres yaptım yav.


  • Belgeyi benden istemediler mülakat öncesi kayıt yaptırmış olmam yeterli mi acaba dostum @crazycells


  • @betfair39 Sizin mulahakat nasıl geçti?

  • ⭐⭐

    @apostleoftruth ararlar sizi. Yada siz konsoloslukla iletişime geçip bilgi verin.


  • @arnblt öyle mi. Peki ben zaten mesaj attım kendilerine. Onlar da gerektiği zaman ararlar herhalde.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @apostleoftruth DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhabalar dostlar vizelerimiz onaylandı :)) detayları akşam yazacağım fakat kafama takılan bir soru var pasaport teslim alma yeri kaydını konsolos hiç istemedi bilgisi olan var mı acaba ?

    hayirli ugurlu olsun, teorik olarak o bilgiye pasaport numaranizi, dosya numaranizi vs. kullanarak kendileri de ulasabilirler. Ama bununla ugrasmak istemezlerse size email gonderip, belgeyi gondermenizi isterler. Bir sorun olmaz yani...


  • @crazycells teşekkür ederim dostum.

  • ⭐⭐

    @apostleoftruth hayırlı olsun. Darısı bize artık.


  • @arnblt teşekkürler hepinize dostlar.


  • Arkadaşlar merhaba Unganlar dan aradılar dediler ki tetkik ve muayene aynı gün olmayacak artık onun için de iki ayrı güne ihtiyaciniz var randevunuzu değişeceğiz dediler.
    Kısaca doktor bizi muayene ettiğinde önünde tetkik sonuçlarimiz olacak elçilik talimatı olduğunu söylediler bilginize.


  • Arkadaşlar merhaba bı sorum olacak.
    Bugün elçilik te görüşmeye giren bir arkadaş kendisine 6 aydan fazla yurtdışinda kaldıysa bize polis raporu lazım demişler ben ise bir yılda 7/8 ay kadar iki ayri ülkede kalmıştım ikisinde de 7/8 ayı geçmemişti bir bu durumda ne olur ?
    Ben okuduğum kadarıyla bir yıl ve üstüne isteniyordu bu belge sizlerin bir bilginiz var mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @erol surada cevap vermistim bu sorunuza:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/72/dv2018-2018-green-card-lotosu-aşamaları/200

    1 yildan fazla degilse su an adli sicil kaydi almaniza gerek yok. Bunun gerekip gerekmedigine konsolos karar verecek ama genelde onceden belirttikleri sekilde isliyor surec, bilginize.


  • @apostleoftruth DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Yok valla bizden onu istemedi biz de konsolos isteyecek diye vermedik. Zaten gerekli belgelerde bunu getiriniz demiyor kaydınızı yapmanız gerekiyor diyor. Herhalde kayıtlar kendilerinde var. Ben de stres yaptım yav.

    ben maili paylaşmıştım daha önce ona bakmışmıydınız?

    Documents to bring with you (all applicants)

    PTT registration receipt, Each passport holder applying for a visa must register their passport pickup location with Turkish Post (PTT) before coming to the Embassy by using the provided link or calling +90-850 390 2884 (or 703-520-2490 from inside the United States). Failure to register your appointment at this web site will delay your entry at the Embassy gate on the day of your interview.

    Your immigrant visa appointment
    başlıklı mail size geldiyse aynı olabilir istenen belgeler.Bu arada hayırlı olsun


  • @betfair39 teşekkür ederim dostum bakalım bir çaresini bulacağız mail attım konsolosluğa göreceğiz artık 🙂


  • @hayel DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @betfair39 Sizin mulahakat nasıl geçti?

    1 Kasım sabah 6:30 da gittik konsolosluğun önüne eşimle beraber bizden başka kimse yoktu çevrede 7 gibi görevliler geldi karşıya geçip orada beklememizi söyledi.Bilginiz olsun emanetçi büfede 7:10 gbi açılıyor çantalarınızı kesinlikle içeri sokmuyorlar.Biz bunu bildiğimiz için hiç bir şey götürmemiştik emanete bırakılacak.Elimizde dosyalar ile 1. sıraya geçtik beklemeye başladık 7:30 gibi içeri aldılar ilk numarayı biz aldık ardından birinci kabine gidip evrakları verdik daha önce yurtdışında yaşadınızmı daha önce evlendinizmi gibi basit soruları sordu evrakları alan kişi.Sonra bekleme salonuna yönlendirdi 30 dakika bekledikten sonra numaramız tekrar yandı ve ödeme bölümüne geçip ücreti ödedik 2574TL tuttu 660$ karşılığı TL olarak ödedik.4 tl olması önemli bozuk para üstü veremiyorlar sanırım.Birebir vermeniz gerekiyor miktarı, ardından tekrar bekleme salonuna yönlendirdiler 9 gibi numaramız yandı çok tatlı güleryüzlü bir hanımefendinin olduğu yere yönlendirdiler önce yemin ettirdi bize sonrada işte ne zaman tanıştınız ne iş yapıyorsunuz gibi basit sorular sordu.Biz eşimle 10 yıldır beraberiz ama bu temmuzda evlenmiştik neden şimdi evlendinizi sordu bizde 10 yıl öncesinden fotoğraflar gösterdik çok teşekkür etti vizeniz onaylandı gidebilirsiniz amerikada size bol şans dedi.


  • @betfair39 bu arada dostum sana vizenin onaylandığına dair bir kağıt verdiler mi hemen:)) bana vermediler de valla korktum hem belge eksiğim var hem de onay kağıdı vermediler. Kadın onaylandı dedi ve pasaportları aldı ona Emin’im 😂😂


  • Yeni hayatlarınızda başarılar her şey gönlünüzce olsun


  • @apostleoftruth DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    tum bakalım bir çaresini bulacağız mail attım konsolosluğa göreceğiz artık 🙂

    Ben mail atmıştım 3 gün sonra dönmüşlerdi geç dönerlerse çok endişe etme 🙂 Bence sıkıntı olmaz o kadar kafana takma diyeceğim ama heyecanı anlayabiliyorum herşey batıyor insanın gözüne acaba bişey olursa diye.
    Evet verdiler kağıt onaylandığına dair eşimle bana.


  • @betfair39 valla bize vermediler yav 😂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

119
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum