[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@apostleoftruth yani nvc interview letter’dsn bahsediyorum. :))
-
@crknms biz bebek arabasıyla girmiştik bir sorun olmuyor. birkaç tane basit oyuncak sokmanıza da izin veriliyor. sadece bebek için mama falan götürecekseniz önceden hazırlayın girerken bebeğin denemesini istiyorlar bebek o an yemezse sizden denemenizi isteyecekler.
-
Merhabalar dostlar vizelerimiz onaylandı :)) detayları akşam yazacağım fakat kafama takılan bir soru var pasaport teslim alma yeri kaydını konsolos hiç istemedi bilgisi olan var mı acaba ?
-
@apostleoftruth hadi hayırlı olsun . detaylar için müsait olunca bekleriz.
yeni yaşamınızda şimdiden başarılar. -
@fbazer Bilgiler için çok teşekkürler. Hazır mama götürmeyi düşünüyorum esasında. Ama sabah çok erken o saatte çocuğa sebze maması denettirmek ne bileyim :) Hipp marka mamalar var cam şişelerde o olacak yanımızda kolaylık olsun diye. İnşallah bana tattırmazlar , hiç sevmem :)
-
@crknms tattırmadan içeri almazlar. malesef siz yada eşiniz tadına bakması gerekebilir. bebek arabasıını birkaç gün önce mülakata giren aile için kabul etmişler umarım sizinkinde de sıkıntı çıkmaz.
-
@smesut Umarım sıkıntı olmaz çünkü orada işlemlerimizin ne kadar süreceğini bilemiyoruz. Saatlerce kucakta taşımak sıkıntı yaratır. Bebeğin uykusu gelebilir vs. Teşekkürler :)
-
bebek arabası alıyorlar geçende almışlardı biz gittiğimizde görmüştüm getirenleri
-
@apostleoftruth DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar dostlar vizelerimiz onaylandı :)) detayları akşam yazacağım fakat kafama takılan bir soru var pasaport teslim alma yeri kaydını konsolos hiç istemedi bilgisi olan var mı acaba ?
İlk gittiğiniz genç arkadaş almadımı sizden tüm gerekli belgeleri? Biz ona vermiştik ais usvisadan aldığımız confirmation çıktısını
-
Yok valla bizden onu istemedi biz de konsolos isteyecek diye vermedik. Zaten gerekli belgelerde bunu getiriniz demiyor kaydınızı yapmanız gerekiyor diyor. Herhalde kayıtlar kendilerinde var. Ben de stres yaptım yav.
-
Belgeyi benden istemediler mülakat öncesi kayıt yaptırmış olmam yeterli mi acaba dostum @crazycells
-
@betfair39 Sizin mulahakat nasıl geçti?
-
@apostleoftruth ararlar sizi. Yada siz konsoloslukla iletişime geçip bilgi verin.
-
@arnblt öyle mi. Peki ben zaten mesaj attım kendilerine. Onlar da gerektiği zaman ararlar herhalde.
-
@apostleoftruth DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
hayirli ugurlu olsun, teorik olarak o bilgiye pasaport numaranizi, dosya numaranizi vs. kullanarak kendileri de ulasabilirler. Ama bununla ugrasmak istemezlerse size email gonderip, belgeyi gondermenizi isterler. Bir sorun olmaz yani...
-
@crazycells teşekkür ederim dostum.
-
@apostleoftruth hayırlı olsun. Darısı bize artık.
-
@arnblt teşekkürler hepinize dostlar.
-
Arkadaşlar merhaba Unganlar dan aradılar dediler ki tetkik ve muayene aynı gün olmayacak artık onun için de iki ayrı güne ihtiyaciniz var randevunuzu değişeceğiz dediler.
Kısaca doktor bizi muayene ettiğinde önünde tetkik sonuçlarimiz olacak elçilik talimatı olduğunu söylediler bilginize. -
Arkadaşlar merhaba bı sorum olacak.
Bugün elçilik te görüşmeye giren bir arkadaş kendisine 6 aydan fazla yurtdışinda kaldıysa bize polis raporu lazım demişler ben ise bir yılda 7/8 ay kadar iki ayri ülkede kalmıştım ikisinde de 7/8 ayı geçmemişti bir bu durumda ne olur ?
Ben okuduğum kadarıyla bir yıl ve üstüne isteniyordu bu belge sizlerin bir bilginiz var mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum