Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @tolgasatir normal internetde sorun yoktu sanırım sosyal medya da oldu. Bence doğru bir karar oldu bir tane devlete yakın x gazetenin sosyal medya hesabı eski bir patlama görüntüsünü yeni patlama diye paylaşmış ve ilk gördüğüm de bende inanmıştım ama eskiymiş. Bu tarz ciddi bir bilgi kirliliği oldu/oluyor. İnşallah tekrarı olmaz da böyle yasaklara vs gerek kalmaz.

  • ⭐⭐⭐

    @yenihayaletadam, içinde söyledi: İstiklal Caddesi’nde patlama

    @tolgasatir normal internetde sorun yoktu sanırım sosyal medya da oldu. Bence doğru bir karar oldu bir tane devlete yakın x gazetenin sosyal medya hesabı eski bir patlama görüntüsünü yeni patlama diye paylaşmış ve ilk gördüğüm de bende inanmıştım ama eskiymiş. Bu tarz ciddi bir bilgi kirliliği oldu/oluyor. İnşallah tekrarı olmaz da böyle yasaklara vs gerek kalmaz.

    bilmiyorum o zaman sorun bendemiydi ama haber sitelerine youtube vs de giremedim, hadi youtube da sosyal medya da Netflix de açılmadı bir süre


  • İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olan Taksim Meydanı'na kısa bir yürüyüş mesafesindeki patlama, yoldan geçenleri kanlar içinde kaldırıma saçarak ve bölgeden akın eden ziyaretçi dalgalarına yol açtı. Pazar akşamı, Türk yetkililer yaralıların sayısını 81, ikisinin durumu kritik olarak açıklamıştı.

    Patlama , tarihi binaların, mağazaların ve restoranların sıralandığı ve kırmızı-beyaz bir tramvayın geçtiği geniş bir yaya caddesi olan İstiklal Caddesi'ndeki bir giyim mağazasının önünde meydana geldi . Bölge gece gündüz gezen, alışveriş yapan, sokak müzisyenlerini izleyen, kavrulmuş kestane ve Türk dondurması satın alan Türkler ve dünyanın dört bir yanından gelen turistlerle dolup taşıyor.

    Cadde Pazar günü her zamankinden daha kalabalıktı çünkü Türkiye'nin önde gelen futbol takımlarından birinin akşam yakınlarda oynaması ve taraftarları mahalleye çekmesi planlandı.

    Ekonomisinin turizme dayalı olduğu Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi, İstiklal'in çevresi de son yıllarda seyahat yasakları ve koronavirüs enfeksiyonu korkusu birçok turisti uzak tuttuğu için sıkıntı yaşadı. Ancak pandemi azaldıkça ve zayıf Türk lirası Türkiye'yi çekici bir turizm merkezi haline getirdikçe bölge bu yaz toparlandı.

  • ⭐⭐⭐⭐

    BTK açıklama yapmış band daraltma yapmış dün akşam.

  • ⭐⭐⭐

    @denizci10, içinde söyledi: 13 Kasım 2022 İstiklal Caddesi'nde Patlama

    BTK açıklama yapmış band daraltma yapmış dün akşam.

    aynen sabaha karşı düzeldi sanırım

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    bilin bakalım bombayı hangi uyruklu koymuş

    başka bir haberde ki röportaj

    "Bankada işi olduğu için İstiklal Caddesi'ne gelen Sadık Çap, "Yakında oturuyorum, daha önce burada da çalıştım. Başka zaman olsa yine gelirim, benim için sıkıntı yok. Ben korkmam. Niye korkayım ki? Allah yapanları kahretsin. Ölenlerin yakınlarının başı sağ olsun. Bunların sıkıntısı bitmiyor. Böyle şeyler bizi engelleyemez. Vatanı onlara mı bırakacağız."

    bıraktık ki bunu yapıyorlar


  • @ayvalik10 ah ah avrupa bunları ( tabi ki aralarında iyi insanlar vardır ama kurunun yanında her zaman yaşta yanıyor ) almamakla o kadar iyi yapıyorlar ki bizimkiler de oy için vatandaşlık veriyorlar. Daha yazacak çok şey var ama yazamıyoruz maalesef

  • ⭐⭐

    @ayvalik10 keske o bombayla kendiside patlasaydi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    polis eve baskın yapıyor videosunu yayınladılar zannedersin ev ziyaretine gidiyorlar


  • Hayatını kaybeden tüm insanlara rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralılara da acil şifalar dilerim. Bu tür elim olayların ülkemizde defaatle tekrarlanmasını anlamakta güçlük çekiyorum. Olayın medya/kriz yönetimi açısından ise facia olduğu kanısındayım. Sonuçları acı olan bir çok olay maalesef her gün haber bültenlerimizde yer almaktadır, Bu olayların öğrenilmesini güçleştirmek veya tek bir kanal vasıtasıyla tebliğ etmek insanları alternatif arayışlara itmektedir. İnsanlar gerçeği öğrenmek istiyor eğer siz bunu kesin, şeffaf ve net bir biçimde topluma sunamaz iseniz teyit edilmemiş ama insanın içine korku ve endişe veren haber akışlarının kucağına atmış olursunuz. Amaç elbette toplumsal infial yaratmak değil ama en azından süreç hakkında doğru bilgi almak herkesin hakkı olmalı, en kötü durumun bile belirsizlikten iyi olduğu kanaatindeyim.


  • Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza da şifa diliyorum. Bu nasıl bir vicdansızlıktır anlamış değilim. Bombayı oraya bırakan hain terörist de yakalandı. Böylelerini şimdi hapishaneye koyarlar paşa paşa da bakarlar...


  • İç işleri bakanı açık açık Abd yaptı, yaptırdı diyor. Yakında bir kriz daha bekliyor bizi.

  • ⭐⭐

    Sınırları kapatmak yerine, internetimizi kapatıyorlar, en büyük hakkımızı engelliyorlar. yeter bıktık artık.


  • @Kekw içişleri bakanı olaydan sonra ABD'ye taziyenizi reddediyoruz diyor ? Her yaşanan için bir başkasını suçlamayı çok iyi biliyor fakat gündüz vakti istiklal caddesinde bomba patlıyorsa kusura bakmayın bu kimseyi kınamakla veya suçlamakla çözülecek iş değil, sizin sorumluluğunuzdur.

    Sınırlarımız kevgire dönmüşse, kimin ne olduğu artık belli değilse, bu yine sizin sorumluluğunuzdur.

    İBB içindeki teröristlerle (!) uğraşmaktan kendi işini yapamaz olmuş galiba, İBB'de terörist var diye laf atmakla olmuyor bu iş, terörist olduğunu bildiğin halde müdahale etmiyorsan bu yine sizin sorumluluğunuzdur.

    Can güvenliğimiz yok valla, karambole yaşıyoruz. Allah sonumuzu hayretsin. Bıktık usandık valla derdi bitmiyor ülkenin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Kurtuluş savaşı gazisi yakup çavuşun sözü her zaman haklı çıkıyor.
    MHP Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet İlhan, üzerine kayıtlı telefon hattından İstanbul’daki terör saldırısını düzenleyen terörist Ahlam Albashır ile görüşme yaptığı tespit edilerek gözaltına alındı.

    11.jpg

  • ⭐⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: 13 Kasım 2022 İstiklal Caddesi'nde Yaşanan Patlama

    Kurtuluş savaşı gazisi yakup çavuşun sözü her zaman haklı çıkıyor.
    MHP Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet İlhan, üzerine kayıtlı telefon hattından İstanbul’daki terör saldırısını düzenleyen terörist Ahlam Albashır ile görüşme yaptığı tespit edilerek gözaltına alındı.

    11.jpg

    gelecek açıklama çok açık bir şekilde " bunlar chp nin amerikanın oyunları, bu adam zaten bizim üyemiz bile değil tanımıyoruz vs vs "


Benzer Başlıklar

  • 1
  • 40
  • 32
  • 14
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

104
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum