ABD'de Araba Sigortası
-
merhabalar, yaklasik 9 aydir Brooklyn, NY'da yasiyorum. Ilk arabamizi almayi dusunuyoruz, bulundugumuz bolge nufusu fazla ve kaza orani yuksek bir bolge bu yuzden on arastirmalarima gore ortalama $30.000 dolarlik bir araca icin yaklasik $700-$900 arasi aylik sigorta odemesi cikiyor. Bu rakamlar sizce normal midir, bu bolge icin sigorta sirketi onerisi olan var midir, tesekkurler simdiden.
-
@ipeke, içinde söyledi: ABD'de Araba Sigortası
merhabalar, yaklasik 9 aydir Brooklyn, NY'da yasiyorum. Ilk arabamizi almayi dusunuyoruz, bulundugumuz bolge nufusu fazla ve kaza orani yuksek bir bolge bu yuzden on arastirmalarima gore ortalama $30.000 dolarlik bir araca icin yaklasik $700-$900 arasi aylik sigorta odemesi cikiyor. Bu rakamlar sizce normal midir, bu bolge icin sigorta sirketi onerisi olan var midir, tesekkurler simdiden.
6 aylik olmasi lazim o rakamlarin. Tekrar kontrol edin. State Farm'i tavsiye ederim.
-
Yeni geldik 0 geçmiş sadece TR ehliyeti ile 0 km aldığımız/kullandığımız :) arabaya (araç lease)
- Progressive den 6 aylık 1100 dolar vereceğiz. Yerimiz Houston
- 2 sürücü kayıtlı.
- Aracın MSRP si 52K
- Kapsamda aşağıdaki gibi.

-
-
@TMG henuz araci almadim ama sigorta firmalarinin siteleri uzerinden bir fiyat aldim geneli bu araliklarda quote verdi hatta Geico aylik $1400 cikardi tabi araci aldiktan sonra daha gercekci fiyat teklifleri oldur diye tahmin ediyorum. en azindan buradaki arkadaslardan bu sartlarda sigorta araligi ne olmali bir fikir almak istedim degerlendirmek acisindan. tahmini olan arkadaslar da yazarsa cok sevinirim
-
-
@TMG evet arada ucurum var. araci aldigimda sigorta tekliflerini degerlendirmek icin tekrardan bu yazismayi canlandiriyor olurum :)
-
Yakinda Road test'e girecegim. Nasil sigorta alabilirim? Sanirim ehliyeti olmayan birisi adina sigorta yaptirilmiyor?
-
-
-
@wanti aşağıdaki videoyu seyreder misin
-
@ipeke biz ilk geldiğimizde Türk ehliyetine aylık 180 dolar çıkarmıştı sonra 130 a düştü ehliyeti alınca. 2019 da 2017 model araba almıştık.
-
@TMG merhaba,
Ben de Houston’dayım.
Dün araç aldım 2012 model Nissan Murano.
Abana diye bir firma 200$aylık fiyat verdi (en boş kapsam, büyük ihtimalle).
Siz, hangi firma ile çalışıyorsunuz, tavsiyeniz var mı?
(Bu arada sadece Türk ehliyetim var). -
@entropik Progressive e bakın. Tr ehliyeti ile 2 kişi 0 araç dolu kapsamla aylık 180. Sürücü yaşları 39. Yaş büyük kriter galiba.
-
@wanti teşekkür ediyorum. Yaş 36. Kurtarıyor gibi.
-
-
tekrar merhaba, used auto loan icin direk banka ile calismayi mi onerirsiniz yoksa lendingtree, myautoloan gibi firmalari da gordum arastirma yaparken. Bank of america ile calisiyorum hesaplarim orada used car icin 5.29% apr veriyorlar. daha dusuk apr veren bildiginiz baska bir banka yada kurulus onerisi olan varsa yonlendirebilirse cok sevinirim, tesekuurler
-
@entropik turk ehliyeti 3 ay geçerli haberiniz olsun. mümkün olan en kısa surede ehliyet almanız durumunda fiyat direk dusecektir.
-
@egesahinkaya merhaba,
Teşekkür ederim. Ehliyeti aldım, sigorta işinde tamam şimdilik. Bi İngilizcem kaldı. Yoksa burda saati 9 $ haftada 50 saat çakışıp geçinmek büyük sıkıntı benim için. Off yahu 😄
-
@entropik İngilizce icinde mümkün olduğu kadar yabancı filmleri Turkce alt yazılı izleyin, kalıpları daha hızlı öğrenirsiniz. birde çekinmeden mümkün olduğu kadar konuşmaya , yanlış bile olsa cümleler kurmaya calisin. pratik yapa yapa halledersiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum