Birit Simon:
(şu anda) geçici bir ret olan 221g retine tabi tutulacaksınız. Ancak, duraklamalar kaldırılırsa, vizeleriniz küçük bir gecikmeyle de olsa verilebilir. Mülakata katılmaya meyilliyim çünkü duraklamaların 30 Eylül'den önce kaldırılacağına kesinlikle inanıyorum. Bununla ilgili bazı ipuçları ve noktalar için bu makalenin geri kalanını okuyun.Yasaklı ülkeler (yasaktan etkilenen 39 ülke) için, genel olarak mülakata katılmanızı TAVSİYE ETMİYORUM . Bunun nedeni şu: Yasağın yıl sonundan önce kaldırılacağına inanmıyorum ve yasağın yönleriyle mücadele eden davalar sadece vize verilmesi ile giriş yasağı arasındaki farka odaklanıyor. Giriş yasağı yürürlükte kalacak ve daha önceki davalarda kapsamlı bir şekilde sorgulanmıştır. Tamam, umarım temel tavsiyeler yeterince açık olmuştur. Peki ya şu ek noktalar:
Dava açan taraf olmanız durumunda, sizin için verilen araların kaldırılma olasılığı önemli ölçüde daha yüksektir. Hukuki işlemlerin hükümeti araları kaldırmaya teşvik edebileceği bazı senaryolar vardır, ancak yalnızca "davacıları ilgilendiren" bir çözüm de görebiliriz.