@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Talive, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba, “sitki kocman sk.” yazdım ama sokağın kısaltması “Sok.” imiş herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Etmez. Kimse sizin adres bilginiz yüzünden elemez sizi. Nereden bilsinler doğrusu nedir, mülakat döneminde yanlış beyan verenler ediliyor, o yüzden insanlar başvuruyla karıştırıyor. Elenme nedeni fotoğraftan sahte başvurudan absürt kelimeler ile dolduranlardan oluyor
-
Arkadaşlar şuan başvuru yapıcam ama siteler kafamı karıştırdı.https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/digital-image-requirements.html sitesinden baktıgım zaman fotoğrafım vize kurallarına uygundur diyor. Diğer sitelere bakınca fotoğrafınız uygunsuzdur diyo. Tabi ki insan resmi siteye güvenmeli ama nedense aklımı karıştırdı yardımcı olucak biri varmı? Fotoğraf özellikleri tamamen yazanla aynı.
-
Fotoğraf işi halledildi. @crazycells videosunda göremedim The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. hatasını alıyorum bilgisi olanların yazmasını rica ederim
-
Merhaba arkadaşlar ben ilk defa başvuru yaptım bu sene ama bir yanlış yaptım
2 kere başvuru yapmış bulundum ilkin de heyecandan İsim yazan yere İsim Soyad yazmışım soyadı da yok olarak işaretledin sonra doğrusunu öğrenince beynimden kaynar sular döküldü sonra 2. Kez herşeyi doğru şekilde girerek başvurdum bir sorun olur mu acaa ya bilen var mı ? -
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. hatası alan arkadaşlar fotoğrafların ham hali ile yüklemeye çalıştığı için bu hatayı alıyorlar. Fotoğrafın kb'nı düşürerek (kalitesinden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın) sorunu çözebilirler.
siteyi kullanabilirsiniz -
Selamlar, iyi çalışmalar değerli meslektaşlarım. Greencard başvuru formunu doldururken yanlış mahallenin posta kodunu girdim. Bu bir ret sebebi olur mu ? İyi çalışmalar dilerim tekrardan
-
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
Arkadaşlar yine YouTube felaket bir Green Card başvuru videosu yüklenmiş. Hani devamlı forumda dile getiriliyor ya "pasaport şartı kalktı önüne gelen başvuracak sonra mülakata bile katılmayacak, asıl gitmek isteyenlerin önü kesiliyor"Asıl pasaport şartının kaldırılmasında daha büyük sorunumuz en azından bu yukarıda bahsettiğimiz kişilerin belki şartlarını zorlayıp gitme ihtimali var. Ama şu anda YouTube da yayında olan çok izlenmeli bir videoda, sırf daha çok beğeni ve izlenme uğruna Dv2024 başvurusunu fake bilgilerle doldurup submit butonuna basan ismini, kanalını paylaşmıyacağım bir zat var.Videosu yeni yüklenmiş
İşte bu fake başvurular o kadar zararlıki belki senin, benim, ailenin seçilmesini engelledi/engelliyecek. Ama videoda kişi fake başvurudaki confirmation numbera bakarak "çok önemli değil" diyerek aymazca, sorumsuzca konuşabiliyorlar.
Belki bu videoyu izleyen fazla meraklılar aman zaten çok önemli değilmiş diyerek yüzlerce, binlerce fake başvuru yapacak kim bilebilir ki. Bunun benzerini dv2021 sürecinde Amerikada yaşayan bir YouTuber yapmıştı.Bence bizim yapmamız gereken bu videoyu bulup dislike butonuna basmak değil. Doğru olan büyük emek ve zaman harcayarak sabahlara kadar işinden gücünden konforundan vazgeçerek Tüm Püf Noktalarıyla Hatasız Greencard Çekiliş Başvurusu videosunu bizlere yetiştirmeye çalışan sn. @gucarslan ın yeşilkartforum YouTube kanalına yüklediği başvuru videosunu her gördüğümüz platformda paylaşmamız olacaktır.
️Hadi el birliğiyle bu videonun izlenme, beğeni ve paylaşılma sayısını patlatalım. Sosyal medyada hatalı bilgilere karşı anca doğru kaynakları yayarak mücadele edebiliriz.
Ayrıca bu tweeti
️
ve bu instagram postunu beğenelim,paylaşalım, kaydedelim
Yeşilkartforumun ve doğru bilgilerin sosyal medyada hakkettiği değeri görmesine el birliğiyle destek olalım.
-
@alplion, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Neden peki spv puanı diye bir şey var bilmediğim için sormak istedim. Hangi aşamada meslek önemli oluyor ?
Bir de lise mezunu değilsen bir meslek grubunda en 2 yıl çalışmış olman gerekiyor deniliyor, bu madde başvuru sırasında hangi aşamada geçerli oluyor ? Teşekkür ederim
Basvuru sirasinda gecerli degil, sonrasinda onemli bu dediginiz...
Ayrica SVP puani, ABD Is Bakanliginin meslekleri siniflandirmasindan kaynakli bir olcum, yani cekilise ait bir siniflandirma degil. Disisleri Bakanligi sadece cekilis programi icin ayni olceklendirmeyi kullaniyor.
-
@SfkYlnz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar benim ismimde türkçe karakter var ve pasaportta da türkçe karakterlerle yazilmis. Sizce nasıl yazmalıyım?
Pasaporttaki isminizi (yani resmi olan isminizi) Ingilizce karakterlerle yazmalisiniz...
-
@murat-kara, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
selamlar site hataı veriyor. Açabilen var mı ?
incognito mod ile denediniz mi?
-
@Funny-Animal-Moments, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merak ettiğim bir konu var.
Mesela ben şuan 12.sınıfım başvuru yapabiliyor muyum ? Yardımcı olursanız sevinirimevet, Ankara'daki ABD konsoloslugu mulakatta sartlari saglamanizi yeterli goruyor.
O nedenle Haziran ayinda liseden mezun olacaksaniz cekilise basvuru yapabilirsiniz.
-
@Seda-7, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhabalar,
kardesim su an 17 yasinda ve green card basvurusu yapmak istiyorum onun icinde. green card sonuclari aciklandiktan 2 ay sonra 18'ine girecek. diyelimki kazandi zaten mulakatlar basladiginda 18 yasina coktan girmis olacak. ama ds260 doldururken 17 gorunecektir cunku temmuz dogumlu. yani su an basvurmamizda sakinca var mi? hangi durumu ciddiye aliyorlar basvuru yaptigindaki yasini mi ds-260 doldururken ki yasini mi ya da mulakat gunu yasini mi? cok uzattim sanirim kusura bakmayin durumu net anlatmak istedim. tesekkurler simdiden @crazycells
yasi onemli degil, herhangi bir yas kriteri yok. Eger mulakat gunu lise diplomasi varsa vizeyi alabilir

-
@enemy, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Başvuruyu yaparken evli ve çocuğu seçtim ama 2 sayfa onayladığım halde onların bilgilerini gireceğim bölüm çıkmadı.nerede gelecek bu bilgileri gireceğim bölüm
"part two - derivatives" kismi cikmiyor mu?
-
@Mahmutyilmaz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar 16 yaşındayım babam veya annem greencard kazanırsa bende onlarla gidebiliyor muyum teşekkürler
evet, talihlinin 21 yas alti bekar cocuklari da vize alabiliyor.
-
@minesnol, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merbaba Yüksek Lisans Tezimin son dönemindeyim. Yani en geç şubat ayında yüksek lisans mezunu olmuş olacağım. Bu durumda Green Card seçeneklerinden Some Graduate Level seçeneğini mi işaretlemem gerekiyor? Yoksa en son mezuniyet derecem olan University Degree seçeneğini mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
some graduate level coursesuygundur. -
@Barış-Güzelbey, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar Türkçe harfler yasak deniyor anlamadığım nokta I ve İ harfinden hangisi yasak ğ, ş, ö, ç, üharfleri kullanmak yasak dimi
baris guzelbeyya daBARIS GUZELBEYolarak yazacaksiniz. -
@Muhammet-Kübra-Işık, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Yeşilkart-Forum ben KKTC de doğdum Türkiye vatandaşlığım var ülkeye Türkiye yazmam yeter Li mi
hayir, eger KKTC'de dogduysaniz, dogum ulkesi olarak
CYPRUSu secin. Su an bulundugunuz ulke olarakTURKEYdiye isaretlerseniz mulakatinizi Ankara'da olabilirsiniz... -
@Barış-Güzelbey, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Programmer küçük harflerle yazmak istiyorum ama ilk kelimenin ilk harfini büyük mü yazmak zorundayım Balikesir değil de balikesir yazsam olur mu
dilediginiz gibi yazabilirsiniz.
-
@A-Samoglu, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Aynı e-mail adresi 3 farklı başvuruda kullanılabilir mi ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi
kullanabilirsiniz.
-
@akyl47, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar öncelikle herkese bol şans size 12 sorum var, Ben dopum günümü ve dogum ayımı başında sıfır olmadan girdim yani (8) (3) gibi bu bir sıkıntı olur mu?
İKİNCİ SORU → City/Town kısmına şehiri yani istanbul
state kısmına ise İlçeyi yazdım.BU HATALARDAN DOLAYI KESİN
ELİNDİMDEĞİL Mİ?sorun olmaz, merak etmeyin.
Benzer Başlıklar
151
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k