[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@WALKERS27 başvurular başlamadı henüz herkes bu ekranı görüyor.
-
@WALKERS27 Bu sayfa her zaman var. Thank you yazısı başvurular başlayınca kaybolur ve bitince tekrar çıkar. Bir dahaki başvurular başlayıncaya kadar orada bekler :)
-
@polatcbk Evet , şartları sağlayan herkes için ayrı ayrı başvuru yapabilirsin.
-
Herkese selam.
Arkadaşlar ön lisans okudum henüz mezuniyetim girilmedi, 15 20 güne girilir ve ikinci ön lisans kaydımı yapacağım 17 ekimde eğitim bilgime ne girmeliyim?
-
@Programmer teşekkürler içimi rahatlattınız :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@merhys, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba,
Bu sene saymadığımız sayıda ki başvurumuzun inşallah sonuncusu. Ben ayrı eşim ve kızım ayrı fotoğrafçıda üstüne basa basa greencard fotoğrafı diyerek dijital foto çektirdik. Mailimize atıldı. Eşim bugün farketti ki fotoğrafta kırpma var. Stüdyoyu aradığında arkaplanı beyaz yapmak için fotoşopla işlem yapıldığı söylenmiş. Biz hep yapıyoruz demiş. Bende kendi fotoğrafımı kontrol ettiğimde benimkinde de oynama olduğunu fark ettim. Biz bu sene riske atmamak adına yeniden fotoğraf çektireceğiz ama sizin bu hususta ki görüşlerinizi merak ediyorum. Resmi sitede oynama yapılmaması gerekir diyor. Bazı forumdaşlar ütüyle çekilen fotoğrafların elenmediğini iddia etmiş. Kıdemlilerden bilgi rica ediyorum. Teşekkürler 🙏Yuzde oynama olmadikca, arkaplanda yapilan oynamalari sorun etmiyorlar. Yani sadece arkaplani degistirdilerse elinizdeki fotografi basvuru icin kullanabilirsiniz :thumbs_up:
-
@caligirl, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Herkese Merhaba, eşimle ayrı evlerde yaşamaya başladık. Boşanma sürecini başlatmadık. Onun bir oğlu, benim bir oğlum var. İkisi de farklı kişilerden. Yine de başvuruma onun oğlunu ve yasal olarak eşim olduğu için onları da eklemeliyim. Değil mi? D260 formu sırasında bir değişiklik olursa, değiştiririm. Doğru anlamışım değil mi? Teşekkürler
Ve acaba bugün kaçta açacaklar..dındındırındırın, heyecanlıyız!
Evet, hem sizin, hem de esinizin onceki evliliklerinden olan cocuklarini eklemeniz gerekiyor.
-
@alplion, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar,
Bu yıl ilk defa başvuru yapacağım o nedenle bir konu hakkında merak ettiğim bir soru var. Forum içinde aradım ama cevabı bulamadım.- Sosyal hizmetler ön lisans mezunuyum. Daha sonra Grafik tasarım üzerine eğitim aldım ve üniversite onaylı sertikam var e devlette de işlendi. Uluslararası sertifikamıda aldım. Başvuru yaparken mesleğimi ne olarak göstermeliyim sosyal hizmetler mi yoksa grafik tasarım mı ?
Meslek SPV leri araştırdım grafik tasarım mesleğinin spv puanı daha yüksek. Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen 🙏🏻
Hangi meslek üzerinden başvuru yapıyor olmak önemli? Herhangi bir diploman olması yeterli mi oluyor. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese boş şanslar.
on lisans mezunuysaniz "vocational school" olarak isaretleyebilirsiniz, meslek olarak ayrica sorulmuyor zaten. bitirdiginiz en yuksek egitim derecesini yazmaniz yeterlidir.
- Sosyal hizmetler ön lisans mezunuyum. Daha sonra Grafik tasarım üzerine eğitim aldım ve üniversite onaylı sertikam var e devlette de işlendi. Uluslararası sertifikamıda aldım. Başvuru yaparken mesleğimi ne olarak göstermeliyim sosyal hizmetler mi yoksa grafik tasarım mı ?
-
@ardaayildiz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Herkese selam.
Arkadaşlar ön lisans okudum henüz mezuniyetim girilmedi, 15 20 güne girilir ve ikinci ön lisans kaydımı yapacağım 17 ekimde eğitim bilgime ne girmeliyim?
"Vocational school" olarak isaretleyin.
-
@crazycells Neden peki spv puanı diye bir şey var bilmediğim için sormak istedim. Hangi aşamada meslek önemli oluyor ?
Bir de lise mezunu değilsen bir meslek grubunda en 2 yıl çalışmış olman gerekiyor deniliyor, bu madde başvuru sırasında hangi aşamada geçerli oluyor ? Teşekkür ederim🙂 -
Merhabalar benim ismimde türkçe karakter var ve pasaportta da türkçe karakterlerle yazilmis. Sizce nasıl yazmalıyım?
-
selamlar site hataı veriyor. Açabilen var mı ?
-
Merhabalar öncelikle herkese bol şans. Ben başvuru yaptıktan sonra aynı bilgiler ile çifte şans adına eşim de başvuru yapabilir mi?
-
Merak ettiğim bir konu var.
Mesela ben şuan 12.sınıfım başvuru yapabiliyor muyum ? Yardımcı olursanız sevinirim -
merhabalar,
kardesim su an 17 yasinda ve green card basvurusu yapmak istiyorum onun icinde. green card sonuclari aciklandiktan 2 ay sonra 18'ine girecek. diyelimki kazandi zaten mulakatlar basladiginda 18 yasina coktan girmis olacak. ama ds260 doldururken 17 gorunecektir cunku temmuz dogumlu. yani su an basvurmamizda sakinca var mi? hangi durumu ciddiye aliyorlar basvuru yaptigindaki yasini mi ds-260 doldururken ki yasini mi ya da mulakat gunu yasini mi? cok uzattim sanirim kusura bakmayin durumu net anlatmak istedim. tesekkurler simdiden @crazycells
-
Başvuruyu yaparken evli ve çocuğu seçtim ama 2 sayfa onayladığım halde onların bilgilerini gireceğim bölüm çıkmadı.nerede gelecek bu bilgileri gireceğim bölüm
-
@özkan-Yelseli şartları taşıyorsa yapabilir tabiki ikiye katlarsınız şansınızı
-
@murat-kara bende sorun yok
-
@SfkYlnz İngilizce karakter dolduracaksınız
-
@alplion başvuru sırasında değil mülakat aşamasında önemli.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum