kıtalara göre verildiği için kıta içindeki diğer ülkelerde başvuru sayısı az iseçok başvuru olan ülkelerin şansı artıyor.yanlış hatırlamıyorsa bu sayı o kıta için bir ülke için yüzde 7 gecemiyor
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@UgurOral, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ayse fatma hayriye de bi videoyu durdurmak zorunda kaldım

yeni onerilere acigim, ilerisi icin not alayim... uzun olsun istedim, turkceye ait karakterler olsun istedim... aklima pek bir sey gelmedi... -
@Talive, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba, “sitki kocman sk.” yazdım ama sokağın kısaltması “Sok.” imiş herhangi bir sorun teşkil eder mi?
problem yok, dilediginiz gibi kisaltabilirsiniz.
-
@waterman, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar şuan başvuru yapıcam ama siteler kafamı karıştırdı.https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/digital-image-requirements.html sitesinden baktıgım zaman fotoğrafım vize kurallarına uygundur diyor. Diğer sitelere bakınca fotoğrafınız uygunsuzdur diyo. Tabi ki insan resmi siteye güvenmeli ama nedense aklımı karıştırdı yardımcı olucak biri varmı? Fotoğraf özellikleri tamamen yazanla aynı.
merak etmeyin, milimetrik olcum yapilmiyor. O nedenle gozunuze tamam geliyorsa kullanabilirsiniz

-
@waterman, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Fotoğraf işi halledildi. @crazycells videosunda göremedim The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. hatasını alıyorum bilgisi olanların yazmasını rica ederim
bu sanirim sizden kaynaklanmayan bir hata... incognito mod'da giris yapmayi denediniz mi?
-
@Mine-Haitowa İkisinde de Success yazısını gördünüz mü ? Eğer bu ikisinde de olduysa geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın, uzun bir süreç, beklemek de zor geliyor ama sağlık olsun. Vardır bir hayır.
-
@waterman Bunu kendin denedin mi ? Denediysen DPI değeri değişti mi mesela ?
-
@yellowtt Bu sıkıntı olmaz.
-
@Programmer evet denedim hiçbir değer düşmedi ama fotoğrafın kb düştü
-
@crazycells çözüm yolu fotoğrafın boyutunu küçültmekmiş fotoğraf küçülünce başvurumu yapabildim
-
@crazycells çok teşekkürler cevap için
-
Arkadaşlar adresteki ilçeye yanlışlıkla doğum ilçemi yazdım ikisi de aynı şehirde , posta kodu da dahil olmak üzere geri kalan tüm bilgilerim doğru ,adresin önemli olmadığı söyleniyor ama içim rahat etmedi sorun olur mu bilgisi olan var mı?
-
@Mine-Haitowa, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar ben ilk defa başvuru yaptım bu sene ama bir yanlış yaptım
2 kere başvuru yapmış bulundum ilkin de heyecandan İsim yazan yere İsim Soyad yazmışım soyadı da yok olarak işaretledin sonra doğrusunu öğrenince beynimden kaynar sular döküldü sonra 2. Kez herşeyi doğru şekilde girerek başvurdum bir sorun olur mu acaa ya bilen var mı ?boyle bir durumda ikinci basvuruyu yapmamaliydiniz...
Daha once isim ve soyismini ters yazip vize alabilenler oldu; fakat sizin dediginiz durumda ikinci kez basvuru yapmis oldugunuz icin buyuk ihtimalle sizin dosyaniza boyle bir ayricalik tanimayacaklar maalesef.
-
@Yeşilkart-Forum öncelikle herkese şans dilerim. Başvurumu yaptım. Başvuru formuna eklediğim resmi Travel.State.Gov (tsg.phototool.state.gov) ekleyip kontrol ettim. Resimi otomatik düzenledi ayarladı bende forma ekleyip başvurumu yaptım. Başvurudan sonra resimin özelliklerine baktığımda
Boyutlar: 602x602
Genişlik :602 piksel
Yükseklik:602 piksel
Yatay çözünürlük: 300 dpi
Dikey çözünürlük : 300 dpi
Bit derinliği : 24 yazıyor
Sizce sıkıntı olur mu ? -
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. hatası alan arkadaşlar fotoğrafların ham hali ile yüklemeye çalıştığı için bu hatayı alıyorlar. Fotoğrafın kb'nı düşürerek (kalitesinden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın) sorunu çözebilirler.
siteyi kullanabilirsinizfotograf tek basina baglantiyi koparabiliyor, buna ben de sahit oldum... ozellikle de buyuk bir dosya ise....
Ben direkt https://www.idphoto4you.com/ sitesini kullaniyorum fotolar icin, bana verdigi fotograf dusuk boyutta oluyor, o nedenle problem cikarmiyor.
-
@Programmer, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@waterman Bunu kendin denedin mi ? Denediysen DPI değeri değişti mi mesela ?
EXIF bilgileri siliniyor olmali. ImageOptim application'i var benim baska amacla kullandigim, fotolarin cozunurlugu degismiyor ve fotografin icinde bulunan diger gereksiz bilgileri silerek fotografin boyutunu dusuruyor...
-
@crazycells çözüm yolu fotoğrafın boyutunu küçültmekmiş fotoğraf küçülünce başvurumu yapabildim
bilgilendirme icin tesekkurler, yonlendirmeleri bu sekilde yapalim. evet video'da o nedenle bahsetmistim bundan... eger fotodan emin degilse kisi, ilk olarak fotoyu yukleyerek forma giris yapmali... foto hata veriyorsa once onun duzelmesi lazim...
-
@markasor, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar adresteki ilçeye yanlışlıkla doğum ilçemi yazdım ikisi de aynı şehirde , posta kodu da dahil olmak üzere geri kalan tüm bilgilerim doğru ,adresin önemli olmadığı söyleniyor ama içim rahat etmedi sorun olur mu bilgisi olan var mı?
merak etmeyin, problem olmaz.
-
@yusufyıldız, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Yeşilkart-Forum öncelikle herkese şans dilerim. Başvurumu yaptım. Başvuru formuna eklediğim resmi Travel.State.Gov (tsg.phototool.state.gov) ekleyip kontrol ettim. Resimi otomatik düzenledi ayarladı bende forma ekleyip başvurumu yaptım. Başvurudan sonra resimin özelliklerine baktığımda
Boyutlar: 602x602
Genişlik :602 piksel
Yükseklik:602 piksel
Yatay çözünürlük: 300 dpi
Dikey çözünürlük : 300 dpi
Bit derinliği : 24 yazıyor
Sizce sıkıntı olur mu ?sikinti olmaz, her sey normal gorunuyor.
-
@crazycells çok teşekkür ederim.
-
@crazycells teşekkür ederim

Benzer Başlıklar
152
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k