[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@murat-kara, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
selamlar site hataı veriyor. Açabilen var mı ?
incognito mod ile denediniz mi?
-
@Funny-Animal-Moments, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merak ettiğim bir konu var.
Mesela ben şuan 12.sınıfım başvuru yapabiliyor muyum ? Yardımcı olursanız sevinirimevet, Ankara'daki ABD konsoloslugu mulakatta sartlari saglamanizi yeterli goruyor.
O nedenle Haziran ayinda liseden mezun olacaksaniz cekilise basvuru yapabilirsiniz.
-
@Seda-7, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhabalar,
kardesim su an 17 yasinda ve green card basvurusu yapmak istiyorum onun icinde. green card sonuclari aciklandiktan 2 ay sonra 18'ine girecek. diyelimki kazandi zaten mulakatlar basladiginda 18 yasina coktan girmis olacak. ama ds260 doldururken 17 gorunecektir cunku temmuz dogumlu. yani su an basvurmamizda sakinca var mi? hangi durumu ciddiye aliyorlar basvuru yaptigindaki yasini mi ds-260 doldururken ki yasini mi ya da mulakat gunu yasini mi? cok uzattim sanirim kusura bakmayin durumu net anlatmak istedim. tesekkurler simdiden @crazycells
yasi onemli degil, herhangi bir yas kriteri yok. Eger mulakat gunu lise diplomasi varsa vizeyi alabilir :thumbs_up:
-
@enemy, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Başvuruyu yaparken evli ve çocuğu seçtim ama 2 sayfa onayladığım halde onların bilgilerini gireceğim bölüm çıkmadı.nerede gelecek bu bilgileri gireceğim bölüm
"part two - derivatives" kismi cikmiyor mu?
-
@Mahmutyilmaz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar 16 yaşındayım babam veya annem greencard kazanırsa bende onlarla gidebiliyor muyum teşekkürler
evet, talihlinin 21 yas alti bekar cocuklari da vize alabiliyor.
-
@minesnol, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merbaba Yüksek Lisans Tezimin son dönemindeyim. Yani en geç şubat ayında yüksek lisans mezunu olmuş olacağım. Bu durumda Green Card seçeneklerinden Some Graduate Level seçeneğini mi işaretlemem gerekiyor? Yoksa en son mezuniyet derecem olan University Degree seçeneğini mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
some graduate level coursesuygundur. -
@Barış-Güzelbey, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar Türkçe harfler yasak deniyor anlamadığım nokta I ve İ harfinden hangisi yasak ğ, ş, ö, ç, üharfleri kullanmak yasak dimi
baris guzelbeyya daBARIS GUZELBEYolarak yazacaksiniz. -
@Muhammet-Kübra-Işık, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Yeşilkart-Forum ben KKTC de doğdum Türkiye vatandaşlığım var ülkeye Türkiye yazmam yeter Li mi
hayir, eger KKTC'de dogduysaniz, dogum ulkesi olarak
CYPRUSu secin. Su an bulundugunuz ulke olarakTURKEYdiye isaretlerseniz mulakatinizi Ankara'da olabilirsiniz... -
@Barış-Güzelbey, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Programmer küçük harflerle yazmak istiyorum ama ilk kelimenin ilk harfini büyük mü yazmak zorundayım Balikesir değil de balikesir yazsam olur mu
dilediginiz gibi yazabilirsiniz.
-
@A-Samoglu, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Aynı e-mail adresi 3 farklı başvuruda kullanılabilir mi ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi
kullanabilirsiniz.
-
@akyl47, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar öncelikle herkese bol şans size 12 sorum var, Ben dopum günümü ve dogum ayımı başında sıfır olmadan girdim yani (8) (3) gibi bu bir sıkıntı olur mu?
İKİNCİ SORU → City/Town kısmına şehiri yani istanbul
state kısmına ise İlçeyi yazdım.BU HATALARDAN DOLAYI KESİN
ELİNDİMDEĞİL Mİ?sorun olmaz, merak etmeyin.
-
@UgurOral, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ayse fatma hayriye de bi videoyu durdurmak zorunda kaldım :)
:D yeni onerilere acigim, ilerisi icin not alayim... uzun olsun istedim, turkceye ait karakterler olsun istedim... aklima pek bir sey gelmedi...
-
@Talive, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba, “sitki kocman sk.” yazdım ama sokağın kısaltması “Sok.” imiş herhangi bir sorun teşkil eder mi?
problem yok, dilediginiz gibi kisaltabilirsiniz.
-
@waterman, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar şuan başvuru yapıcam ama siteler kafamı karıştırdı.https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/digital-image-requirements.html sitesinden baktıgım zaman fotoğrafım vize kurallarına uygundur diyor. Diğer sitelere bakınca fotoğrafınız uygunsuzdur diyo. Tabi ki insan resmi siteye güvenmeli ama nedense aklımı karıştırdı yardımcı olucak biri varmı? Fotoğraf özellikleri tamamen yazanla aynı.
merak etmeyin, milimetrik olcum yapilmiyor. O nedenle gozunuze tamam geliyorsa kullanabilirsiniz :thumbs_up:
-
@waterman, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Fotoğraf işi halledildi. @crazycells videosunda göremedim The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. hatasını alıyorum bilgisi olanların yazmasını rica ederim
bu sanirim sizden kaynaklanmayan bir hata... incognito mod'da giris yapmayi denediniz mi?
-
@Mine-Haitowa İkisinde de Success yazısını gördünüz mü ? Eğer bu ikisinde de olduysa geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın, uzun bir süreç, beklemek de zor geliyor ama sağlık olsun. Vardır bir hayır.
-
@waterman Bunu kendin denedin mi ? Denediysen DPI değeri değişti mi mesela ?
-
@yellowtt Bu sıkıntı olmaz.
-
@Programmer evet denedim hiçbir değer düşmedi ama fotoğrafın kb düştü
-
@crazycells çözüm yolu fotoğrafın boyutunu küçültmekmiş fotoğraf küçülünce başvurumu yapabildim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum