[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@a-kaya Tekrar hayırlı olsun.
-
@cgokhan Hayırlı olsun, Yeni hayatınızda başarılar dilerim. Yorucu ama mutlu son ile bitmesi güzel olmuş.
-
@cgokhan Tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.
-
@hemayasin Azminiz için Tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar. :)
-
@cgokhan Vizeniz hayirli olsun, yeni hayatınızda bol şans dilerim 🙏
-
@hemayasin ağzım açık okuduğum hikayelerden biri daha :D vallahi helal olsun ne diyeyim. nerdeyse dünya turuna çıkmışsınız :)
-
@cgokhan vallahi okurken tüylerim diken diken oldu, aksiyon macera dram karışımı bir kitap okuyorum da hikaye bir yerde patlayacak ama nerde diye satır satır okudum şükür ki sonu mutlu bitti kitabın :)
-
DV2022 sürecinin son gününde vizesine kavuşmuş herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Son sayfaları sanki macera kitabı okur gibi keyifle heyecanla, kimi zaman da gözlerim dolarak okudum. Hepinizin yolu, bahtı açık olsun. Umarım beklediğinizden de güzel olur bundan sonraki yaşamınız. Son olarak da umarım bizim gibi hayallerinde Amerika’da yaşamak olan herkes öyle ya da böyle hedefine ulaşır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
vizesini alan herkezi tebrik ediyorum, özellikle Ankaradan mülakat alamayıpda büyük uğraşlarla dünyanın öbür ucuna
kadar giden arkadaşları ayriyeten kutlamak isterim, yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. inşallah en kısa zamanda
bizlerede nasip olur:)) -
2022 mali yilinin son gunundeyiz. DV2022 surecinde vizelerini alan herkesi tebrik ederim! Yeni hayatinizda bol sans dilerim!
Alamayan arkadaslarin da umutlarini kaybetmemelerini ve yeni seruvenlere hazirlanmalarini tavsiye ederim..
-
Vizesini alabilen herkes e yeni hayatlarında başarılar, mülakat sırası gelmeyenler bu sene tekrar başvurun kısmet bu işler belki bu sene kazanmanızda hayır vardır. Herşey olacağına varır.
-
Vizesini almış bütün arkadaşları tebrik eder, yeni hayatlarında başarılar dilerim.
Vizesini alamamış arkadaşlara tekrardan bol bol şans. Umarım bu fırsat tekrar sizi bulacak.
DV2022 sürecini bugün kapadık. DV2023 talihli arkadaşların vizelerine sorunsuz kavuşmasını diliyorum 🙏
-
@a-kaya tebrikler ve geçmiş olsun. Amerikadaki hayatınızda mutluluklar
-
Vizesini almış bütün arkadaşları tebrik eder, yeni hayatlarında başarılar dilerim.
Bekleyenler eminim bir gün yeniden bu fırsatı yakalayacaktır.
Umarım biz bekleyenler için DV 2023 çok güzel ve sorunsuz geçer.
-
@Gizem-Elmacı Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluk , sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık olsun. :party_popper:
-
@cgokhan çok sıkıntılı bir süreç sonunda vizenize kavuştunuz, keşke eşinize ve bebeğede bize alabilseydik ama olmadı. F2A süreci ile devam edeceğiz, eşinize turist vizesi almayı düşünebilirsiniz. En kısa sürede ailenin tüm üyelerinin vizelerinin tamamlanması iyi dileğiyle. Amerikada mutluluklar
-
@hemayasin Büyük bir macera deneyimi diye buna derim , adınıza sevindim. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluk , sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık olsun. :party_popper:
-
@a-kaya Tebrikler. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluk , sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık olsun. :party_popper:
-
@cgokhan Zorlu bir sürecin ardından başarıya ulaşmışsınız , adınıza sevindim. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluk , sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık olsun. :party_popper:
-
DV-2022 serüvenide burada bitmiş oldu.. vizesini alan herkesi tebrik ederim yeni hayatlarınıda başarılar dilerim.. mülakat alamayan arkadaşlara da geçmiş olsun dileklerimi iletirim..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum