Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da İş Arama Süreci ve Tavsiyeler

Sabitlendi İş Alanları ve Meslekler
514 169 82.8k 213

Benzer Başlıklar

• Amerika'da Mağaza Açmak

İş Alanları ve Meslekler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    240 Bakış
    Erhan 2E
    Merhaba, Amerika'da, Türkiye'de ki gibi "GRATİS" benzeri bir mağaza açsak iş yapar mı? Fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Amerika'da 50.000 Dolar ile ne iş yapılır?

İş Alanları ve Meslekler
    2
    2 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @niko61, içinde söyledi: Amerika'da 50.000 Dolar ile ne iş yapılır? Herkese selamlar. Amerika'ya 50 bin dolar ile gelen birisi ne tür bir iş yapabilir? Aklıma uber black geliyor ama onu da ilk 1 sene yapamıyormuşsunuz. Tecrübeli büyüklerimin tavsiyesine açığım. Şimdiden teşekkür ederim. Is ve egitim gecmisiniz ile de ilgili kisaca bilgi verin isterseniz.
  • İş Başvurusu , Mülakat ve İş Başvuru Süreci

İş Alanları ve Meslekler
    65
    9 Oy
    65 İleti
    8k Bakış
    diana kateD
    Merhaba greencardla new yorka geldim iş arıyorum ingilizcem orta ama hala iş bulamıyorum yardimci olabilecek var mı
  • İşe gitme mesafeleri

İş Alanları ve Meslekler
    34
    3 Oy
    34 İleti
    3k Bakış
    knnrnK
    @knnrn, içinde söyledi: İşe gitme mesafeleri 8.5 mil tek yön. Sabah 15 dakika, akşam 20 dakika. West University-Medical Center (Houston) Ekim ayından bu yana yine Texas Medical Center içinde farklı bir binada çalışıyorum. Mesafe 5.2 mil Gidiş (West University-Medical Center) sabah 6:30 civarında 15 dakika sabah 7:00 sonrasında 20-30 dakika Dönüş(Medical Center-West University) akşam 3:30'da 20 dakika akşam 4:30 sonrasında 20-30 dakika
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k