Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @Oscar Merhaba benide hindistan telegram grubuna ekleyebilirmisinz


  • merhaba beni de telegram grubuna dahil edermisiniz acaba? Gerekli bilgileri girip formu doldurmuştum.


  • @burakbarin

    Gruba dahil olmak icin lutfen Telegram'dan bana ulasin, kullanici adim berke_965


  • @Stiff size ve sizin gibi bu vizeyi gerçekten isteyipte mağdur edilen tüm arkadaşlara bu gece dua edeceğim sayın @Stiff. Eylül ayı hepimiz için güzel sürprizlere vesile olsun inşallah 🙏🏻


  • @gucarslan Yani bu demek oluyor ki hala bizlere mülakat mail'i gelebilir mi? 10 gün öncesinden geldiği olduysa hala umut var demektir:face_with_rolling_eyes:

  • ⭐⭐⭐

    Bana nedense Açılan konsolosluğun faydası olucak gibi geliyor. Boşa ümit vermek istemem kimseye asla ama bana özellikle sizin cn numarası gibi düşük olanların mülakat alabileceğini düşünüyorum. @koc2022


  • @koc2022 elbette gelebilir. Buna burada kimse net cevap veremez. Her ihtimal var. Ama Ekim 2021'den beri gözlemlerim; Ankara şu ana kadar "vermek istese verir" modundaydı. Verir ama kaç kişiye verir ? Bugüne kadar olan istatistikler ortada. Mesela ben Excel'de 150'lere gelebildim. 200 verse "belki" bana gelir. 200 vermesi ne demek ? Kalan 20-25 gün için 200 dosya için muayeneye gidilecek, 200 slot ayrılacak. Çok olası gözükmüyor gibi. Ama 30-50 slot olur, üst sıralardaki arkadaşlara gelir mi ? Mümkün.

    Tamamen tahminlerim ve mantık yürütmemdir. Umarım çok büyük sürpriz olur, bir çoğumuz alırız. (Gönül "hepimiz" demek istese maalesef çok gerçekçi bir beklenti değil.)

    Bu arada çok teşekkürler. @Şeyda


  • @waterman Ben de aynı şeyi ümit ediyorum. Umarım çok isteyen herkes bu vizeyi alır. İyi niyetiniz için teşekkürler.


  • @Stiff Tam bu iş bitti derken tekrar ümitlendim. İnşallah dediğiniz gibi olur da mülakata gideriz. En azından çoğumuz. Teşekkürler.


  • @koc2022 benim yazdıklarım yüzünden umutlanmanızı istemem elbette. Ama son ana kadar umutlu olacağız. İstemesek bile böyle olacak. Mayıs ayında 20 küsür mülakat dağıtıldığında foruma veda ettim. 2 ay sonra tekrar geldim. Elbette son güne kadar umudumuz olacak.


  • @myzey bana özelden telegram kullanıcı adınızı yazın lütfen.


  • Arkadaşlar merhaba, en son Mumbai mülakatlarından sonra mülakat yerimi sorgulayan mail yolladım.

    Cevap olarak Almaty dönüyorlar, mail atıp aynı cevabı alan var mı? İki kez cevap attılar ikisine de Almaty cevabını döndüler.

  • ⭐⭐⭐

    Mumbai’den mülakat alıp size Kazakistan’da mı olacağını söylediler? @HazelE


  • @HazelE aşağıdaki linkten sorgulama yaptığınızda 'at NVC' sonucu ile mi karşılaşıyorsunuz?

    https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV


  • @datanist evet


  • @waterman hayır, bana mülakat gelmedi. Dosya transferimi Montreal’e yapmak istediğim için sürekli mülakat yerimi sorguluyordum. İki gündür Almaty cevabı alıyorum.


  • merhaba. Sorumu "greencard adrese nasıl ulaşır" konulu sayfaya yazdım ama henüz bir dönüş olmadı. Ve yazışmalar güncel değil. Burası daha aktif. Mayıs ayında ABD ye giriş yaptım. Kartın adrese gelmesini beklemeden Türkiye ye döndüm. Kart teslim süreleri uzun olduğu için çok önemsemedim bekledim. Adres yakın arkadaşımın. sürekli kontrol eder. Hep ona sordum. gelmedi dedi. Bugün kontrol ettim. kartım haziran 10 da adrese gitmiş görünüyor. Ama herhangi bir teslimat yok. USPS.com dan tracking nosuyla baktım. Teslimat adresi yarım görünüyor. Bütün yazışmalarda kullandığım adresin bir kısmı var ama sokak adresi vs yok. Posta da teslim edilmiş görünüyor sistemde.
    Ne yapmalıyım böyle bir sorun yaşayan var mıdır. Lütfen yardım edin. Özellikle @gucarslan , @crazycells arkadaşlar. Size çok zahmet verdik. Kusura bakmayın.

  • ⭐⭐⭐

    @Mirali-Doğan Merhaba şu başlık tam size göre. Burada elinize ulaşmama durumunda da I-90 formunu doldurmanız gerek diyor sn. @crazycells . İkinci paragrafa (noktaya) dikkat edin.

    Green Card Yenileme ya da Degistirme


  • 2022 süreci bitiş tarihi ne oluyor ?


  • @TuRquality kağıt üzerinde 30 Eylül 2022.


Benzer Başlıklar

  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • Hangi eyalet?

    Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum