[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@waterman Cevabınız için teşekkür ederim. Hindistana gitmem imkansız mülakat tarihi olarak 6 eylül yazıyor tek çare ankara konsolosluğuna mail atmak sanırım...onca bekleyiş sonrası can sıkıcı şeyler iyice bıktırdı
-
@burakusa Merhaba, aramıza hoş geldiniz. CN numaranız nedir ? Eğer bu konularda bilginiz yoksa bu başlığın ilk sayfasını okumanızı tavsiye ederim.
-
Hindistan vizesi 7 gün içerisinde çıkarılıyor eğer ankaradan herhangi bi dönüş alamazsanız maddi yeterlilik varsa bence vizeye başvurun görüşmeye Hindistan’da girin. İngilizce şart tabi.. @burakusa
-
Merhaba son zamanlarda Hindistan dışında bir yerden mülakat alanlar oldu mu hindistandan alanlar da neye göre aldılar gerçekten hiçbir fikrim yok case number ve ds260 gönderme tarih aralıkları nedir bilen var mı ?
-
@ggulduk DV2022 excel dosyasında detayları görebilirsiniz.
-
Merhaba ben dv2022 talihlisiyim. DS260 formunu 13 haziranda yolladım ancak henüz mülakat maili almadım bunun sebebini bilen var mı ve benim yapabileceğim bişey var mı?
-
@Kitapsever DS-260 formunu 13\06\2021 tarihinde gönderdim ancak benden herhagi bir evrak isteğinde bulunmadılar ve henüz mülakat maili de almadım dosya numaram 2022EU15XXX. benim gibi birçok arkadaş var sebebi hakkında bir bilginiz var mı?
-
Maalesef bu yıl KCC neye göre mülakat dağıttı nasıl bi sistemle dağıttı henüz çözemedik. Case numarası 20 bin olana denk geldi 3 bin olan mülakat alamadı. Bu konu hakkında davalar açıldı pek bi sonuç alınamadı. Yapacak bişeyiniz kalmadı maalesef. @İrfancan-Karakurt
-
@dsenol Telefon dökümlerini operatörden alabiliriz ama whatsapp yazışmalarının sadece ekran görüntüsünü alabilirim sanırım. bildiğiniz başka bir yöntem var mı?
-
@agaslan Kişi ile whatsapp konuşmanıza girin, sonra en üstte adına tıklayıp kişi bilgisi sayfasını açın. Altta "sohbeti dışa aktar" seçeneğini göreceksiniz. Medyayı dahil et ya da etme opsiyonunu soracak. Siz ayrıca fotoğraf göstereceğiniz için medyayı dahil etmeyin daha az yer kaplar. Bu şekilde konuşma geçmişinizi kendinize mail atabilirsiniz.
Bir ZİP dosyası olarak mail alacaksınız. Bunu açtığınızda not defteri formatında tüm yazışma geçmişinizi göreceksiniz. Bu şekilde yazışmaların çıktısını alabilirsiniz.
-
@Onder Çok teşekkür ederim :folded_hands_light_skin_tone:
-
@burakusa bence de gitmeye zorlayın. Vize 7 gün diyorlar ama birkaç gün içerisinde çıkar. Size "tek girişlik" bir vize verecekler. 6 Eylül tabi çok erken tarihmiş, aciliyetini bildirirsiniz. Sağlık muayenesi için hemen gitmeniz gerekiyor bu arada. Hindistan biletleri farklı ülkelerden mülakat alan birçok arkadaşımızdan daha düşük maliyetli. Siz gitmeyecekseniz yerinize beni önerin diyeceğim de, keşke öyle bir şey olsa :) (ne kadar çok istediğimi belirtmek için yazdım, lütfen yanlış anlamayın.)
Ayrıca Sn. @waterman 'in dediğinin aksine İngilizce şart değil. Hindistan'da tercümanla mülakata girebiliyorsunuz. Telegram Hindistan grubuna katılım için yetkili arkadaşlarla iletişime geçin, sizi yönlendirirler. Bu fırsatı kaçırmayın lütfen.
Düzeltme : @waterman 'in söylediği gibiymiş, kusura bakmayın. Mumbai sayfasında "interpreter" ibaresi yok.
-
Merhaba arkadaşlar, mülakat için belge topluyorum vukuatlı nufus kayıt örneği aldım annemin babamın detayları yazıyor fakat mülakat belgeleri arasında böyle bir yazı gördüm aile bireylerinin hepsinin tek tek alınması lazım diye "NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ: Kurayı kazanan esas başvuru sahibinin tüm aile fertlerini içeren Vukuatlı
Nüfus Kayıt Örneği’nin aslı ve her aile bireyi için birer fotokopisi gerekmektedir. Nüfus kayıt
örneğinin aslının Nüfus Müdürlüğü’nden alınmalı ve üzerinde Nüfus Müdürlüğü’nün kırmızı renkli
damgası olmalıdır" doğru mu bu yoksa sadece benim, annemin ve babamın yeter mi ? -
@İlyas-Koca Talihli siz misiniz yoksa babanız mı ? Ayrıca imzanızda 2020 yazıyor.
E-devletten aldıklarınız geçerlidir. Kırmızı damgaya vs. gerek yok. Bekarsanız tabloyu seçerken kişi seçebilirsin. Aile de seçebilirsin. -
Ya keşke size de gelse su mülakat maili o kadar azimlisin ki dünyanın öbür ucuna çıksa gidicekmiş gibisin. İnşallah çıkar bu gece yatmadan dua edicem sizin için @Stiff
-
@Stiff anladım teşekkürler yorumunuz için 🙏 mülakat tarihine az bir süre var ve ingilizcem orta seviyede hindistanda sağlık raporlarını nasıl alabilirim onu dusunuyorum hiç bilmediğim bir ülke...
-
@waterman 2019da 2 gunde cikmisti hindistan vizesi.
-
Ne güzel işte 7 günden az demek :) @charon
-
Merhaba Arkadaşlar, hesap ekstresini 2 hafta öncesinden alırsam problem olur?
-
@Programmer Çok teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum