Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Benzer Başlıklar

• Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    943 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • Green card basvuru

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    828 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    15k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    198k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k