[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@The-inception Şu an araştırıyorum, Ankara anlaşması iptal edildi malum. Şimdi millet nasıl akıyor onu araştırıyorum.
-
@Uhduhyankee E-Devletten belge çıkarmak ücretsiz ve çok kolay. Ben olsam tek seferde mülakata çok yakın tarihli belge çıktısı alır götürürüm.
-
@Kitapsever Exceldeki listeye göre 28.07.2022'de almış maili. Bir yanlış anlama var sanırım.
-
@Programmer bir an sevinip tekrar mülakat dağıtıldı sandım. Sanırım dediğiniz gibi maili önceden almış
-
@Uhduhyankee ne hoş sorunlarınız var sizin öyle:)
-
@Mocha daha fazla mülakat vermezse evet, bu kadardır eu bölgesi için.
-
@Not_Born_Yesterday ilk olarak bahsettiğiniz konunun konuşulması gereken başlık burasıdır.
DV2022 sürecinde açılmış davaların için hali hazırda bir başlık zaten var, bunun dışında bir dava açılırsa ona da ayrı bir başlık elbette ki açarız.
durumunuzla alakalı yaptığınıza yoruma gelirsek;
"haksızlık" fikrinizle alakalı yorumunuza sonuna kadar saygı duysam da, ortada bir haksızlık olduğunu ne yazık ki düşünmüyorum. konuyu örnekleriyle, detaylı şekilde açıklarım ancak öncesinde sizi aşağıdaki başlığı okumanızı rica ediyorum.Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
DV2020 - 21'in içinde bulunduğu ve yaşadıkları sonrası, DV2022'de hayata geçen bu saçma uygulama yüzünden mülakat alamamış arkadaşlarımızın hakkı elbette ki hukuki düzlemde aranmalı. dv süreci için çalışan avukatları (charles, nicolette, curtis, jesse) ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ancak; hepsi de çok açık ve net bir şekilde toplu dava açmayacaklarını, bireysel mandamus davası için kendileriyle iletişime geçebileceğini söyledi..
dava ücreti 7500$ ve elbette ki kazanma garantisi yok.
bunun dışında yapmak istediğiniz her şeye desteğe hazırım / hazırız.
-
@fxu olası bir töberküloz durumu ve başgam testi talebi olursa bunun önüne geçmek için diyorum.
çünkü balgam testi 8 hafta sürüyor ve sağlık raporu olmasan vizeniz basılmaz. -
@ggulduk bu iletide durumu detaylıca aktardım;
-
@Güler-Özçelik bu iletiyi inceleyin lütfen;
https://yesilkartforum.com/forum/post/294521 -
@Kitapsever buu yapmanıza hiç gerek yok, bunun için formunuzu açtırmayın.
sistem sorunu nedeniyle formu tekrar submit edemezseniz (ki yaşayan oldu) mülakatta asıl sorunu o zaman yaşarsınız. -
@akifcalis herhangi bir tanıdığınız olmak zorunda değil, tanıdığım yok diyebilirsiniz.
orada tanıdığınız olması ya da olmaması hiçbir sorun teşkil etmiyor. -
@baranelci bu başlığın ilk iletisini inceleyin lütfen.
-
@Kitapsever İnşallah çok sayıda mülakat dağıtılır. Aksi takdirde bizim için yolun sonu demektir.
-
@Programmer Artık ihtimal yok diye düşünüyorum. Verilen raporlara göre Ankara’da 1400’den fazla bekleyen case vardı. Bunlar EU, AS ve AF olarak tüm bölgeleri içeriyor. Son verilenleri de düşersek ortalama 1300 üzeri case kalmıştır.
-
@Ersn82 Kafan karışmasın. Sanırım forumu takip etmemişsin. Sana gelen mail bir taslak. Yani herkese gelen cevap. 2 Adana 2 ayran yazsan da aynı cevap geliyor. Ayrıca herhangi bir yere evrak yüklemen de gerekmiyor.
-
@Programmer @gamefry Vallahi ben ümidimi kaybetmiş olarak bakıyorum bence mülakat verme olasılıkları şu an tekrar bize green card çıkma olasılığından daha düşük görüyorum..hali hazırda 150 mülakat verdi bile 29 Temmuzda EU+AS+AF olarak.. Acı ama ben kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum. bir buçuk sene bekle heyecanlan stres ol sonra elinden gitsin ama elden ne gelir.. Keşke bir şeyler olsa da hepimize mülakat verilse.. Ama dediğim gibi KCC'nin bu sene neye kime göre sıra verdiğini hiç mi hiç anlamadım ..
-
@gamefry Umut fakirin ekmeği :) Son bir kez daha mülakat versinler diye dilekte bulunuyoruz sadece. Yoksa dediğin doğru.
-
Merhabalar Arkadaşlar, ds260 formunu doldururken bir depo adresi kiraladım ve o adrese Green cardım giderse teslim etmiyorlarmış bu yüzden bana bir adres lazım orada hiç kimseyi tanımıyorum. Arkadaşım yardımcı olmaya çalıştı fakat güvenilir birini bulamadık. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
-
Merhaba, Eğer texas a gitmeyi düşünürseniz, 2019 yılında gitmiş olan bir aileye yardım eden Can çolpan isminde bir Türk aile vardı. (Umarım bu tarz paylaşımlar burada yasak değildir) İnstagram da ver elini amerika olarak hesabı var. Bildiğim kadarı ile- elbetteki belirli bir ücret karşılı olarak- adres, havalanından karşılama, bir müddet konaklama gb konularda yardımcı oluyorlar. Esasında bu aile gb yardımcı olan çok insan var. Airbnb olarak evlerini kiralayanlar ile iletişime geçebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum