[Arşiv] DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
@hosgeldin surec bazen uzun surebiliyor unganlarda @crazycells in belirttigi gibi durum
-
Arkadaslar uzun sureli AP’deyken ceac ‘de dosya KCC ‘de mi gorunur yoksa Ankara ‘da mi ? Daha once bakmamistim ya da baktimsa da hatirlamiyorum. Ama bu gun kontrol ettigimde dosya Ankara ‘da gorunuyor. Acaba diyorum ben de kendi kendime. Umut fakirin ekmegi iste :)
-
@filth_grinder DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Arkadaslar uzun sureli AP’deyken ceac ‘de dosya KCC ‘de mi gorunur yoksa Ankara ‘da mi ? Daha once bakmamistim ya da baktimsa da hatirlamiyorum. Ama bu gun kontrol ettigimde dosya Ankara ‘da gorunuyor. Acaba diyorum ben de kendi kendime. Umut fakirin ekmegi iste :)
sız mulakata gırdıgınız gunden berı orada ankara yazıyor. ap ile alakası yok.
-
Tam 11 aylık çooook uzun bir AP sürecinden sonra, pasaportlarımız nihayet immigrant visa basılmış olarak geldi :-D
-
Hayırlı olsun Sn. @Hadrathus. Bu ay muhtemelen bekleyen herkese vize verecekler.
-
@arnblt çok teşekkürler
-
@hadrathus Hayırlı olsun. Fazla AP'de bekleyen kalmadı sanırım artık forumda.
-
@hadrathus DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Tam 11 aylık çooook uzun bir AP sürecinden sonra, pasaportlarımız nihayet immigrant visa basılmış olarak geldi :-D
gozunuz aydin, hayirli olsun.
-
@hadrathus DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
tebrikler :)
beni unuttular herhalde
-
@emrenaz DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
tebrikler :)
beni unuttular herhalde
mutlu haberlerinizi bekliyoruz.
-
@emrenaz darısı senin de basına, insallah süreç bir an önce olumlu sonuçlanır
-
dün ve bugün ceacta güncelleme oldu ama degisiklik yok bakalım
-
Bende de dun ve bugun ceac guncellemeleri oldu. Haydi artik bitsin bu cile :)
-
Arkadaslar onay mailim bu sabah geldi. Cile bitmis gibi gorunuyor. Bugun pasaportlari yollayacagim konsolosluga :)
-
@emrenaz umarim senin de mailin bu gun ulasacaktir bu haftaki guncellemelerinden sonra...
-
@filth_grinder çok sevindim. Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun. @filth_grinder
-
@filth_grinder Tebrikler, yeni hayatınızda başarılar dilerim :-D
-
@Hadrathus @filth_grinder tebrikler yeni hayatınız umarım güzel olur. Selametle
-
@filth_grinder evet benim de gelmiş sağlık raporu almam lazım bi an önce
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum