Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    Özgürlük esasında hayatım boyunca aramaya çalıştığım ama ulaşamadığım bir duygu. Bu arayış hissi ilk önce ergenlikte başladı. Aileden ayrılıp kendi ayaklarının önünde durmak adına askeri okula girdim. Sonra askeri okulda edindiğim tecrübe birikim ile sivil hayatta özgürlüğü aradım. Dünyayı dolaştım özgürlüğü nerede olacağını keşfetmeye çalıştım. Bazı yerler keşfettim ve halen orada yaşamaya çalışıyorum. Ancak gördüm ki özgürlük bu dünya üzerinde de mevcut değil. Biz öyle düşünüyoruz. Ama realitede hayatınızdaki bazı gerçekler ve olgular Sizi Özgür bırakmıyor. Örneğin Evlenmek , Bir aile olmaya başlamak , Çok çalışmak , Birilerine yardım etmek , Bilgelik aramak , Onurlu ve önemli altın yaşlar , Belli müjde ve hayallerin peşinde koşmak gibi. Siz Özgür olduğunuzu düşünseniz bile bu dünyada imkansız bir kavram.

    Esasında özgürlüğü dışarıda ve çevrenizde aramayın Özgürlük beynimizde ve ruhumuzda sadece özdeş . Tek bir an Özgür olabiliriz. Bu dünyadan bir ruh olup terkettiğinizde . Onun için Hayat kısa ve yorucu .Boş verip hayatın akışına bırakın . Keyfini çıkarın. Beyninizde, resimlerinizde veya yazılarınızda kalsın Ey Özgürlük !

    Siz Kendinizi Ne kadar Özgür hissediyorsunuz ?


  • @redsat2000 Simdi bir cogunuza anlamsiz gelecek ama ben Musluman olup Islamiyeti hayatima uyguladigimdan beri ozgurlugu buldugumu dusunuyorum. Cunku bu dunyada neden var oldugunu bilmedigin surece Ozgurlugu anlamak mumkun degil, ozgurluk her durumda her ne olursa olsun Allah'a guvenmek ve onun desteginin seninle oldugunu bilmek. Bu durumda hem iyi anlarda hemde zor anlarda hep ozgur ve guclu hissediyorsun.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

173
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum