[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@berke1998 Berke bey artık sizin sürecinizi yakından takip edeceğim bu çok güzel bir haberi telegram grubunda paylaşınca anlamamıştım. Detayları dört gözle bekliyor olacağım. Ne kadar DV23 talihlisi olsak da hazırlıklı olmak iyidir. Çok teşekkürler
-
@micro-nesia dosya taşıma talebimi 2 Haziran Persembe gunu yaptim ve 3 Haziran günü mülakat emailini aldım. Benim dışımda alanlar da bugün aldilar.
-
Süreçte umarım hiçbir sorun yaşanmaz. Araştırma ve yolculuk planı yapmaya devam ,..
-
@Strong-Girl iletide detaylıca anlattığımi düşünüyorum
-
Vize öncesi sağlık işlemleri falan hepsi
Bosna'da olacak sanırım. Gerekli belgelerin ikemetgah adli sicil vs evraklar için Prosedür nasıl işleyecek acaba. -
@berke1998 çok sevindim sizin adınıza Berke bey. Hem kendinizi kurtardınız hem de bir çok kişiye yol gösterdiniz 👏🏻👏🏻 Umarım mülakat da sorunsuz geçer ve zorlu süreci güzel bitirmiş olursunuz, haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻
-
@gucarslan teşekkür ederim peki fiziki olarak şu anda orada bulunmak durumunda değiliz anladığım kadarıyla.
-
@berke1998 Bosna Hersek'e mülakat için göndermiş olduğunuz email adresi nedir?
-
@berke1998 Berke bey Medical randevuyu da oradan alabildiniz mi o süreç nasıl olacak
-
@Sevval sağlık muayenesi resmi sitede yazan kuruluşta yapılacak. diger evraklar da yeminli tercüme ile götürülecek hepsi bu.
-
@Strong-Girl öyle olsaydı mülakat alanlar alamazdi diye düşünüyorum.
-
@gucarslan teşekkür ederim
-
Mülakatım ayın 10 una ertelendi ama excelde red girilmiş :D Neden ki ?
Bir yanlışlık oldu heralde
-
@berke1998 hayırlı olsun ingilizceniz varmıydı yoksa da nasıl çözdünüz yada ingilizce bilmek saraybosnada mülakata girebilmek için zarürimi
-
@berke1998 Öncelikle gözünüz aydın mülakat almanıza çok sevindim.
Şimdiki süreç ile ilgili, sağlık muayenesi, konsolosluğa verilecek belgeler (ingilizce tercümeli olacak sanırım) vs. gibi konularda Ankara'da ki süreçten farklı olarak neler yapmanız gerekiyor ? Bununla ilgili bilgileri de paylaşabilir misiniz? -
@Sevval, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Vize öncesi sağlık işlemleri falan hepsi
Bosna'da olacak sanırım. Gerekli belgelerin ikemetgah adli sicil vs evraklar için Prosedür nasıl işleyecek acaba.Evet, Saraybosna'daki ABD Konsoloslugu'nun yonergesi surada:
Tum belgelerin dilinin Ingilizce olmasi lazim, Ingilizce olmayanlar "certified translation" ile Ingilizce'ye cevrilmeli. Saglik raporunu da Saraybosna ABD Konsoloslugunun belirledigi doktorlardan almaniz gerekiyor, TR'den alip goturemezsiniz... Ayrintili bilgi yukaridaki linkte...
Zaten onumuzdeki haftalarda mulakata girecek arkadaslar da forumda deneyimlerini aktaracaklardir...
-
@crazycells teşekkür ederim.
-
@Megatron ilgili durum düzeltildi.
-
@Retoucher bütün detayları konsolosluk sitesinde siz de bulabilirsiniz;
-
Günaydın, Telegram için formu doldurdum. Belki gözden kaçmıştır, beni de ekleyebilir misiniz? Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum