[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Sevval sağlık muayenesi resmi sitede yazan kuruluşta yapılacak. diger evraklar da yeminli tercüme ile götürülecek hepsi bu.
-
@Strong-Girl öyle olsaydı mülakat alanlar alamazdi diye düşünüyorum.
-
@gucarslan teşekkür ederim
-
Mülakatım ayın 10 una ertelendi ama excelde red girilmiş :D Neden ki ?
Bir yanlışlık oldu heralde
-
@berke1998 hayırlı olsun ingilizceniz varmıydı yoksa da nasıl çözdünüz yada ingilizce bilmek saraybosnada mülakata girebilmek için zarürimi
-
@berke1998 Öncelikle gözünüz aydın mülakat almanıza çok sevindim.
Şimdiki süreç ile ilgili, sağlık muayenesi, konsolosluğa verilecek belgeler (ingilizce tercümeli olacak sanırım) vs. gibi konularda Ankara'da ki süreçten farklı olarak neler yapmanız gerekiyor ? Bununla ilgili bilgileri de paylaşabilir misiniz? -
@Sevval, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Vize öncesi sağlık işlemleri falan hepsi
Bosna'da olacak sanırım. Gerekli belgelerin ikemetgah adli sicil vs evraklar için Prosedür nasıl işleyecek acaba.Evet, Saraybosna'daki ABD Konsoloslugu'nun yonergesi surada:
Tum belgelerin dilinin Ingilizce olmasi lazim, Ingilizce olmayanlar "certified translation" ile Ingilizce'ye cevrilmeli. Saglik raporunu da Saraybosna ABD Konsoloslugunun belirledigi doktorlardan almaniz gerekiyor, TR'den alip goturemezsiniz... Ayrintili bilgi yukaridaki linkte...
Zaten onumuzdeki haftalarda mulakata girecek arkadaslar da forumda deneyimlerini aktaracaklardir...
-
@crazycells teşekkür ederim.
-
@Megatron ilgili durum düzeltildi.
-
@Retoucher bütün detayları konsolosluk sitesinde siz de bulabilirsiniz;
-
Günaydın, Telegram için formu doldurdum. Belki gözden kaçmıştır, beni de ekleyebilir misiniz? Teşekkürler
-
Bosna elçiliğine başvurup ki bir çok kişi başvurdu sanirim, temmuz ayı için mülakat alan arkadaşlardan CN numarası yüksek olanlarda varmı acaba?
-
@Sevval, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bosna elçiliğine başvurup ki bir çok kişi başvurdu sanirim, temmuz ayı için mülakat alan arkadaşlardan CN numarası yüksek olanlarda varmı acaba?
En net bilgiyi Excel tablosundan alabilirsiniz. Mülakatın Yapılacağı Yer sütununda Sarajevo olanlar Bosna'da mülakata girecek kişiler.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B9L66m7-eIUazculBiABMZ-7BKqQKgILIb398AIUK3g/edit#gid=0
-
@eynar teşekkür ederim
-
@Sevval Gruptan bildiğimiz 5 kişi var.
- CN-74XX
- CN-91XX
- CN-180XX
- CN-238XX
- CN-245XX
-
@Onder evet takip ettim birde dikkatimi çeken mülakat tarihi alan bu arkadaşlarımın hepsi ds 260 ı mayıstan sonra göndermişler gördüğüm kadarıyla.Ankara ds 260 a göre bir yol çizdi şimdiye kadar. Bundan dolayı arkadaşlara hayırlı olur inşallah. Şu an ikilemde kaldım. Hayırlısı hakkımızda hepimiz için.
-
@Sevval Ankaraya güven olmadığı için en güzelini yapmışlar hepsini tebrik ediyorum. 13 aydır bekliyoruz bakalım sonumuz ne olacak.
-
@Onder ben de bu transfer olayına girsem mi girmesem mi dusunuyorum ,açıkçası case transfer edilen ülkelerde AP ye kalma riski yüksek duruyor riske girmeye değer mi ki.
-
@bologna gördüğüm kadarıyla siz başka bir vize türü için mülakat bekliyorsunuz. Bununla ilgili en doğru kararı siz verebilirsiniz.
-
Selamlar,
Mülâkat için, deneyimleri okudum, olası sorulara karşı cevaplar da hazır.. ev tapusu ve bankada 22 bin dolar göstereceğim.. Akraba ve arkadaşı tanıdığım kişiler olarak belirteceğim.. ve arkadaşımin yanında kalacağımı söyleyeceğim, çevreyi tanıyıncaya kadar..
Yalniz, iş teklifi olmayacak çünkü yok.. Bu sorun olur mu?Çünkü iş arayisim orada olacak mecburen..
2. Sorum: unganlardan aldığım cd yi vermeyeceğim değil mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum