Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bestfriendny ilk olarak dv talihsiyseniz lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    telegram grubu için de bu başlığın 3. iletisine bakın lütfen.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠

    arkadaşlar,

    bosna hersek konsolosluğu'nun oturumsuz dosya kabul ettiğine dair bilgi aldık.

    bosna'da mülakata girebilecek durumda olan arkadaşların bir an önce konsolosluk ile iletişime geçmelerini tavsiye ederim.

    ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠


  • Merhabalar,

    Ais kaydı olusturken dosya numarası randevu için hazır değil uyarısı alıyoruz. Bu normal mi? Bizden baska hala bu uyarıyı alanlar var mı Temmuz mülakatı için?

    Tesekkurler,


  • @gucarslan Teşekkürler bilgi için. Bosna Hersek'e dosyayı taşısak bu durumda mülakata girecek kişilerin iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekecek. O konu biraz sıkıntı yaratabilir. Acaba Ankara'yı arasak telefonla mülakata ilişkin bir şey yapılabilir mi dersiniz


  • @computerengineer konsolosluga tercuman ile gidebilirsiniz.


  • @gucarslan f2a kategorinde mülakat bekliyorum hiç kimse sürenin ne kadar olduğunu bilmiyor Ankara çok karışık mülakat tarihleri veriyor acaba ben de Bosna yi arayabilir miyim ?


  • @gucarslan Bosnadaki konsolosluğun çalışma durumu nedir peki Uğur Bey?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @snowwhite çalışma durumundan kastiniz nedir?
    SaveDiversityVisa'dan bakin dilerseniz


  • @furkan-polat bu forumda dv2022 Excel var .oraya mülakat alanlar tarihi işliyor geçen bakmıştım 19-20 k mülakat alan vardi


  • Herkese İyi Akşamlar,

    [email protected] adresine 9 Mayıs’ta gönderdiğim sorguya aldığım yanıt şu oldu:

    Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Please follow the instructions in the email. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

    Yine aynı adrese 25 Mayıs’ta gönderdiğim birebir aynı e-postaya bugün aldığım yanıt ise şu oldu:

    Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

    Benim sorum şu: İkinci e-postayı alıp halen 2NL (mülakat maili) bekleyenler (yani henüz mülakat alamayan) kervanında kaç kişiyiz?


  • @Emrey34 her yılın artı ve eksileri farklı olabiliyormus dv2023 olarak 2022 mülakatlari case kolari baz almayin bence boşuna da ümitsizliğe kapilmayin. Biz 27000 lerde umutla bakarken siz boşuna evham yapmayın.yani çok bel de bağlayıp sonra hayal kırıklığı olmamalı ama süreç daha başlamamışken nasıl işleyecek bile belli değilken karalar da baglamayalim


  • @cerkezkizi09 Ayrıca her yıl genelde ailelerle birlikte 100000 üzeri kazanan varsa, bunların sadece 55000 ni mülakat alıyor ...Yani kazananların en fazla sadece yarısı mülakat alacak...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠

    arkadaşlar,

    bosna hersek konsolosluğu'nun oturumsuz dosya kabul ettiğine dair bilgi aldık.

    bosna'da mülakata girebilecek durumda olan arkadaşların bir an önce konsolosluk ile iletişime geçmelerini tavsiye ederim.

    ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠ ⚠

    harika haber! bilgilendirme icin tesekkurler sayin @gucarslan

    Turkiye'den Bosna Hersek'e gidip turistik amacli, vizesiz, 90 gun kalmak mumkun... Bu sekilde TC vatandaslari Saraybosna'daki ABD konsoloslugundan vize alabilirler. Ankara'daki ABD Konsoloslugunda mulakat sansi bulamayacagini dusunen DV2022 talihlisi arkadaslar boyle bir girisimde bulunmak istiyorlarsa ilk firsatta Saraybosna ABD Konsoloslugu'na ulasip dosyalarinin transferini talep etmeliler.

    Herkese bol sanslar. Bu sekilde degisiklik talep edip mulakat tarihi alan arkadaslar gelismeleri bu baslik altinda belirtmeyi unutmasinlar 👍

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Houstonwehaveproblem cok normal. 1 hafta kala yapın anca açılır..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bologna bunu bilmem mümkün değil. mail atip sormalısınız..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @computerengineer hiç zannetmiyorum 😞


  • Sevgili dostlar, ben de bugün Sarajevo'dan mülakat tarihi aldım. Darısı bekleyen herkesin başına.

    CN: 9XXX
    DS-260: 18.08
    Mülakat Yeri: Sarajevo
    Mülakat Tarihi: 28 Temmuz
    Ekran görüntüsü 2022-06-03 202027.png

    Özelden yoğun bir şekilde mesaj alıyorum, hepsine tek tek dönmem mümkün olmadığı için buradan genel bir bilgilendirme yapayım.

    Attığım mailde:

    1. Ankara'daki backlogdan dolayı aylardır mülakat beklediğimi
    2. Mali yıl sonu yaklaştığı için derin endişelerim olduğunu
    3. Bosna Hersek vatandaşı veya daimi oturum sahibi olmadığımı

    belirttim, mailin içerisinde CN, isim ve doğum tarihimi yazmıştım.

    Mailin ertesi günü gelen yanıt şu şekildeydi:

    photo1654795337.jpeg

    Güncelleme: Arkadaşlar, gelen kutuma çok fazla mesaj geliyor, konuya bu iletide yeterince açıklık getirdiğimi düşünüyorum, gelen mesajlara yanıt veremeyeceğim, anlayışınız için teşekkürler.


  • Biz de az önce mail gönderdik.
    Ds-260 formunu 13 Mayıs’ta submit etmiştik, bir daha ki mülakat dağıtımında da aynı sistem ile ilerleyeceklerini düşünerek 2NL alırız düşüncesindeyiz. Ancak Ankara’ya hiç güvenemeğimiz için mail atmaya karar verdik, bakalım ne olacak. Doğru mu yaptık bilemiyorum:)


  • Bosna Hersek SRAJEVO(KONSOLOSLUK KODU: SAR) DV2022 kazanan sayısı aile üyeleri dahil 67. Şu ana kadar mülakat alan kişi sayısı 24.
    sss.png


  • @sanaldeniz soz konusu CN lerin detaylarini asagida gorebilirsiniz:

    Screen Shot 2022-06-03 at 15.18.34.png


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

64
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum