ABD'de Yaşadığımız Talihsizlikler ve Zorlu Bir Başlangıç
-
@greenHasanHuseyin sorun cikaran musteriyi soz ile kovun. Cikmiyorsa trespassing durumuna dusecektir. Hemen 911'i arayarak yetkililere haber edin. Hic bir sekilde fiziksel etkilesime girmeden polisin gelmesini bekleyin. Tabii bu tarz olaylar ya da baska sikintilar olabilecegini goz onunda bulundurarak mekaninizda kor nokta birakmadan kayit alan bir sistem ve duzgun bir sigorta yaptirmanizi tavsiye ederim.
-
@greenHasanHuseyin Suclu bulunmaniz veya hapse girmeniz durumunda bir sure vatandaslik basvurunuz kabul edilmeyebilir, bilginize. Ilgili konu:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/354/vatandaslik-basvurusu-hangi-durumlarda-reddedilir
-
@crazycells valla süper yazmıssınız. benim yasadıgım eyalette tanıstıgım 8 türk oldu 3 yılda sadece 3 ü ile konusuyorum arad sırada .niyeyse buraya gelince ne oldum delisi olan cok , görmemişlik yapıp hava atmaya calısan . ben türk istemiyorum etrafımda diyince sizi kibirli sanıyorlar ama dedikodudan baska birsey donmuyorki nesiyle konusalım😜 en kötü yanlızlık bile onlardan iyidir. parkta yürüyüş yaparsınız yanınızdan gecer bı Merhaba! bıle yok elınde telf son ses hem yürüyor hem görüntülü bağra bağra yürüyor. parklarda çimlerde yerlerde hala pıknık gelenegı devam edıyor 🤦🏽♀️ hemen anlıyorsunuz türk diye zaten. o benden üstün olucak korkusuna kımse kımseye bıldıgını anlatıp yardım etmıyor.
-
@meto_jeo kucuk yere gidince sorunlar bitmiyor. Amerikanin koyleri cekilir yerler degil
-
@2xscorpion Kesinlikle katiliyorum yazdiklariniza 👍
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum