Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV Çekiliş (Greencard Lotosu) Sonuçları Nasıl Kontrol Edilir?

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
68 33 12.3k 11

Benzer Başlıklar

• Greencard çekilişini kazanamadığında neler hissettin?

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    11
    0 Oy
    11 İleti
    879 Bakış
    ?
    Muhtemelen seneye için bekleme sürecine girer kendimi geliştirmeye devam ederim. Dün türkiyedeydim yarında buradayım… sonuçların olumsuz olması bir şekilde gidip gitmeyeceğimiz konusunda dahi belirleyici değil benim için… çok eserse kaçak giderim yinede giderim diyorum..
  • Greencard basvuru meslek

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları greencard basvuru meslek mulakat
    32
    1 Oy
    32 İleti
    11k Bakış
    ayvalik10A
    @fendergitarguzel lise mezunu olmazsa meslek puanı yetersiz olur
  • Acil Greencard

2
    0 Oy
    2 İleti
    598 Bakış
    crazycellsC
    @yildizhakan Acil Greencard içinde söyledi: Babama Greencard çıktı ben ve annemde yararlanıyoruz Babamın 10 yıllık abd vizesi var daha önceden abd ye gitti geldi fakat şimdi Greencard çıktı babamın lise diploması yok babam Çiftçi Bagkuru emeklisi Mülakatta şansımız nedir Oncelikle sorunuz ya da cevabi acil degil. Acil olmayan bir soruyu "acil" etiketiyle paylasmaniz uygun bir davranis degil. Su sayfayi inceleyip: https://yesilkartforum.com/basvuru-sartlari/ Sorunuzu su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
  • Green Kart Çekiliş Sonucu

10
    0 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    B
    kıtalara göre verildiği için kıta içindeki diğer ülkelerde başvuru sayısı az iseçok başvuru olan ülkelerin şansı artıyor.yanlış hatırlamıyorsa bu sayı o kıta için bir ülke için yüzde 7 gecemiyor
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k