Güncel bilgiler, soru ve cevaplar için lütfen şu başlığı kullanın:
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
DV Çekiliş (Greencard Lotosu) Sonuçları Nasıl Kontrol Edilir?
-
Birde buna bakın neden böyle açıklama yapma gereği duyuyorlar! Bu resimde de başka bir twitter kullanıcısına açıklama yapma gereği duymuş..
Sayın @crazycells düzenledim
-
@likable @tanti Takılıyorum herkesin kendi nasibi tabi inş hepimiz orada yuvarlak bir masada otururuz bu günlere güleriz
-
@yekta aynen öyle dostum kaderde varsa seçilmemek neye yarar üzülmek

-
@yapay-zeka bu durum oldukça enteresan değil mi hocam ?
-
@likable DV-2019 Sonuclari Nasil Kontrol Edilir içinde söyledi:
Birde buna bakın neden böyle açıklama yapma gereği duyuyorlar
ben paylastiginiz resmi goremiyorum. "resmipaylas" sitesinden yaptiniz sanirim
turkce olmayan bir siteden ekleyebilir misiniz? sanirim turk sitelerinin resimleri yurtdisina kapali... -
guncel

-
Bu arada bazi arkadaslari uzecek bir haber...
Yukarida DV2019 icin ek kazanan listesi aciklanacagi konusuluyordu, fakat ABD Disisleri Bakanligi resmi twitter hesabindan bu yil ek kazanan listesi aciklamayi beklemedikleri bildirildi. DV2017 ve DV2019 sayilar bakimindan birbirine cok benzediginden bazi arkadaslar bana ek liste konusunda soru soruyorlardi, anlasilan yeteri kadar kisi DS260 formunu doldurup gondermis ve bu yil bu sekilde 50.000 vizeye ulasabileceklerini dusunuyorlar. Dolayisiyla -en basindan dedigim gibi- boyle bir beklentiniz olmasin arkadaslar. Bilginize.
"No, we are not anticipating a second drawing for DV-2019. The DV-2020 entry period will open in October 2018."
kaynak:
-
@crazycells DV-2019 Sonuclari Nasil Kontrol Edilir içinde söyledi:
Yukarida DV2019 icin ek kazanan listesi aciklanacagi konusuluyordu, fakat ABD Disisleri Bakanligi resmi twitter hesabindan bu yil ek kazanan listesi aciklamayi beklemedikleri bildirildi. DV2017 ve DV2019 sayilar bakimindan birbirine cok benzediginden bazi arkadaslar bana ek liste konusunda soru soruyorlardi, anlasilan yeteri kadar kisi DS260 formunu doldurup gondermis ve bu yil bu sekilde 50.000 vizeye ulasabileceklerini dusunuyorlar. Dolayisiyla -en basindan dedigim gibi- boyle bir beklentiniz olmasin arkadaslar. Bilginize.
"No, we are not anticipating a second drawing for DV-2019. The DV-2020 entry period will open in October 2018."
kaynak:
Daha bu sabah bir kontrol edeyim dedim. Bir kaç saat hata verdi site. Hatta @likable ve @yekta ile geyiğini yaptık acaba mı diye. Hadi ama lanet olsun dostum

-
Dün bütün gün site hata verdi ilginç bir şey daha söyleyeyim şimdi... Benim tam adım Sinem Akçam Eryılmaz. forgot confirmation number e tıklayıp adımı soyadımı bilgilerimi dogru girmeme ragmen hata veriyor. Bu bir. İkincisi check edip durumumu kontrol edecegim zaman Eryilmaz olarak tek soyadı yazarsam has not been selected diyor ama diger soyadımı girdigimde(middle olarak yazmıştım) kabul etmeyip hata veriyor şimdi nedir bu? Yorumlarınızı bilhassa merak etmekteyim.

-
@crazycells DV-2019 Sonuclari Nasil Kontrol Edilir içinde söyledi:
kaynak:
Ben zaten unutmuştum, siz hatırlattınız:))
-
Bir kaç saat arayla evet hata verdiği oldu. Ancak ara ara normale döndü. Ben iki yada üç defa deneyip sisteme girebildim. Endişe etmeye gerek yok

-
arkadaşlar bende de böyle diyordu, last/family name yazan yere sadece SOYADINIZI yazın ben ad soyad yazıyordum ondan kontrol etmiyordu, sadece soy ismimi yazdığımda oldu.
-
Merhaba,
Öncelikle Greencard kazanan dostlarımızı tebrik ederim.
Benim problemim ise sanırım soyadımdaki TR karakterden dolayı çekiliş sonucunu öğrenmede sorun yaşıyorum.
DOGAN yazdığımda "The information entered is not valid." DOĞAN yazdığımda "Supports U.S. keyboard keys only" uyarısı çıkıyor.
Kayıt sonrasında DV-2022 confirmation belgesinde DOGAN yazıyor.
Çekiliş sonucumu nereden/nasıl öğrenebilirim.
USA göçmenlik bürosunun email adresine ulaşamadım. Konsolosluklar da kapalı maalesef. Gönderebileceğim tüm mailleri yazabilirseniz çok sevinirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. -
@Levent-Dgn isminizi yazarak deneyin isterseniz. Bazı arkadaşlar aynı hataları böyle aştıklarını söylediler. Bol şanslar
-
@Levent-Dgn eger cekilise basvuru sirasinda adinizi ve soyadinizi ters yazdiysaniz, o durumda su an ancak adinizi oraya yazarak sonucunuzu ogrenebilirsiniz.
-
Dediğiniz gibiymiş. İsim yazdıgımda geldi. Maalesef bu sene de çıkmadı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
-
Bu durum feci enteresan bir durum
-
@ertevl, içinde söyledi: DV Sonuclari Nasil Kontrol Edilir
Bu durum feci enteresan bir durum
eskiden sonuc sayfasi yanlis bilgi girince hata vermiyordu, "secilmediginizi" gosteriyordu...
-
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci bölümünden taşındı
crazycells
-
Merhaba DV2024 kontrol bilgilerim doğru olmasına rağmen geçersiz bilgiler diyor sebebi nedir
Success! yazısıda var
-
Merhabalar bu hatayı alıyorum herşey doğru yardımcı olacaklar varmı
Benzer Başlıklar
141
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k