Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @aslanamca, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Tugba54 şuan çok erken olduğundan dolayı açtıracaksınız şimdi açtırıp hızlıca tamamlayın. Sonrasında sıkıntı olacağına 6-7 gün de bekleyip yollanan daha sağlıklı.

    Formu ne zaman açarlar bilemiyoruz ki. 3 ay da sürebilir. Kcc hala dv22 işlemleri ile ilgileniyor.


  • @EzgiLera Eş bilgileri kısmınde eşimin doğum yeri bölümüne yanlış İlçeyi yazmışım..Eşim kendi formunu doldururken pasaportta yazanı yazdı..Yani bende başka onda başka bilgi oldu..


  • @EzgiLera ama eskiye göre cevaplar çok hızlı geliyor hocam


  • Merhabalar, vize mülakatına giderken mahkemeniz varsa onun kayıtlarını istiyormuş ama doğru anladıysam sadece sanık olduklarınız. Benim birden fazla mahkemem var ama hepsinde ya müştekiyim ya katılanım. Hiç birinde sanık olmadım. Adli sicilim temiz. Bu mahkemelerinde kayıtlarını götürmeme gerek var mı?

    Birde forumda yazılmış ama tekrar teyit ettirmek istedim. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Anladığım kadarıyla vize mülakatında adli sicil kaydı ve vukuatlı nüfus kayıt örneği isteniyor. E devletten çıkarıp götürsem kabul olur mu yoksa illa nüfus müdürlüğünden mi alınmalı?

  • ⭐⭐

    @Oralardan-Goluvar, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhaba
    Benim iki adet sorum olacak
    İşim dolayısıyla Şubat2009 - Temmuz 2009 5 aylık dönemde Suudi Arabistan
    Ekim2008 - Ocak 2009 4 aylık dönemde Dubai de bulundum.
    Bu kısa dönemlerde şantiye alanına yakın konteynerlerde kaldım. Bu kaldığım yerleri "Previous Adress" kısmında göstermeli miyim?

    Adres kısmına yazmasanız da iş tecrübesi ve seyahat edilen ülkeler kısmına yazın mutlaka.

    Ayrıca sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen.

    https://bit.ly/3cIMFIw

  • ⭐⭐

    @Sabrina, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar ben egitim kisminda universiteden baslayip liseye dogru okul bilgilerimi girdim. Bu sorun olur mu. Simdi bir soru da gordum sorun olacagi soyleniyor tedirgin oldum acikcasi

    Sorun olmaz merak etmeyin 🙂
    Doğru bilgileri girdiğiniz sürece sorun yok.

  • ⭐⭐

    @dillice, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    çok şükür eşim ve kendim için submit ettim formu. bundan sonrası sabretmece. herkesin emeğine sağlık, başarılar..

    Tebrikler 🥳🥳
    Kolay kısmı atlattınız. Bundan sonrası bol bol sabır 🙂

  • ⭐⭐

    @ahmet_, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Özür dileyerek bir kez daha sormak istiyorum.

    Yabancı ülkeden alınacak polis belgesi e-imzalı kabul olur mu acaba? (Rusya). Gidip alma şansımız şu an bulunmuyor. (Eşimin Rus pasaportu bitmiş. Konsolosluklar randevu vermiyor.)

    KCC eksik belge derse bunu temin edip gönderme de 1.5 ay sürecektir. Bu kadar süre oluyor mu?

    Normalde ıslak imzalı istiyorlar ancak şu son savaş durumlarından dolayı istisna tanımlanmış mıdır bilemiyorum.
    @smartcells bu konuda daha bilgili olabilir.

  • ⭐⭐

    @olcay1, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    telegram grubuna katılım şartları nedir ?

    Bu başlığın 3. İletisine bakın lütfen. Detaylıca anlatılıyor.

  • ⭐⭐

    @aslanamca, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera bu yıl görüşmelerin Case numarası ile mi DS submit tarihiyle mi ilgili olacağına dair görüşler var mı acaba? Tahminler veya

    İlk evrak talebi foruma düşmeden kimse destekli bir yorum yapamaz.


  • ⭐⭐

    @Barıstaylan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera Eş bilgileri kısmınde eşimin doğum yeri bölümüne yanlış İlçeyi yazmışım..Eşim kendi formunu doldururken pasaportta yazanı yazdı..Yani bende başka onda başka bilgi oldu..

    Sorun olmaz merak etmeyin. İçinizin rahat etmesi için mülakat tarihiniz belli olduğunda form açtırıp güncelleyebilirsiniz ya da direkt mülakata o şekilde gidebilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @aslanamca, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera ama eskiye göre cevaplar çok hızlı geliyor hocam

    Hayır. Karıştırıyorsunuz. Dv22 için hızlı geliyor cevaplar.
    Geçen sene dv21ler cevap alırken dv22ler 2 ay bekledi.


  • Green kart eşime çıktı.hevesim kursağımda kaldı.eşim ilkokul mezunu fakat 26 yıl boyunca bir mağazada satış danışmanı olarak çalıştı.sgk primi doldu.o çalıştığı iştende ayrıldı.ayrılalı 5 yıl oluyor.o arada koronanın patladığı dönem.hayvan besiciliğine girişti.2020 de amerika turist vizesine başvurdu.vize çıktı.ds160 da hem eski meslekler hemde hayvancılığı yazdık.daha sonra bir personel alıp kendisi abd gezmeye gitti.geri geldi benimde çalıştığım sektöre girdi.iş makinası tamir bakım.orada makinaların sadece filtre bakımını öğrendi o işe devam ama genede sigortasız.besicilik bizim ek gelirimiz.onada devam ediyoruz.fakat son 5 yıldır tüm bu işler.sgk kaydı olmadan.evimiz var hisseli.aracımız var.bankada hatırı sayılı paramız var.ailece abd turist vizemiz var.bir oğlumda abd vatandaşı.bizim duruma yakın tecrübe edinmiş kimseler varmı.abd sürekli gidip geliyoruz.orada ablam ve arkadaşlarımız var.

  • ⭐⭐

    @Cauterize, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar, vize mülakatına giderken mahkemeniz varsa onun kayıtlarını istiyormuş ama doğru anladıysam sadece sanık olduklarınız. Benim birden fazla mahkemem var ama hepsinde ya müştekiyim ya katılanım. Hiç birinde sanık olmadım. Adli sicilim temiz. Bu mahkemelerinde kayıtlarını götürmeme gerek var mı?

    Birde forumda yazılmış ama tekrar teyit ettirmek istedim. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Anladığım kadarıyla vize mülakatında adli sicil kaydı ve vukuatlı nüfus kayıt örneği isteniyor. E devletten çıkarıp götürsem kabul olur mu yoksa illa nüfus müdürlüğünden mi alınmalı?

    Arşiv kayıtlı adli sicil kaydınız temizse mahkeme evrakları götürmenize gerek yok.
    Sicilinize işlemediği halde yalnızca (eğer varsa) boşanma evrakları götürmelisiniz.


  • green card istatistiklerinde , ulkeye gore kazanani degilde nasil anlatsam, basvurulan konsolosluga gore karti alanlari nasil gorebiliriz?

    yani ben turk vatandasligi ile kazandim ama mulakat talebim doha konsoloslugundan, doha konsoloslugunun mulakat yaptigi case numaralarini nasil gorebilirim?

    numaram yuksek oldugu icin tek umudum bu cunku, benim numaram current olduktan sonra ki umarim olur doha da bu numaraya sahip cok kisi oldugunu dusunmuyorum. 2021 de 90 kisi vize gorusmesine cagirilmis, case numaralarina gore datayi bulmaya calisiyorum kisacasi


  • @EzgiLera submit ettik maalesef
    Mülakkattan önce düzeltmeye bakacağız o zaman çok teşekkürler


  • Bu ileti silindi!

  • Merhaba.Amerikada bir yakinimin adresini yazacağım.Ben olmasam da kartımı ev sahibine verirler mi yoksa benim olmam mi gerekiyor?Ben kart geldikten sonra amerikaya uçup kartı alıp turkiyeye geri döneceğim.Boyle bir şey mümkün mu?


  • @EzgiLera Çok çok çok teşekkür ediyorum vallahi rahat bi nefes aldım😊26 sında vizeniz onaylandiginda deneyminizi dinlemek için sabırsızlanıyorum çok çok çok bol şans 😇


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum