[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mrtuynk, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Gözden kaçtı galiba tekrar sormak istiyorum :))
iyi akşamlar herkese aklıma takılan bi durum oldu istanbuldaki bütün havaalanlarının duty free mağazalarında çalıştım ds-260 forumunda amerikada çalışacağım iş bölümünü ''bussines'' seçeniği ile doldurdum her hangi bi işletme açma vs gibi düşüncem yok şu an yaptığım iş ile alakalı bi işte devam etmek istiyorum vize görüşmesinde yüksek mal varlığı gibi bi beklenti olur mu fikirlerinizi merak ediyorum.
Olmaz. Mülakatta da bu şekilde belirtebilirsiniz. Sonuçta mülakata 1.5 yıl sonra da girebilirsiniz ve bu süreçte insanların fikirlerinde, maddi durumlarında değişiklik olması çok normal.
-
@EzgiLera bu yıl görüşmelerin Case numarası ile mi DS submit tarihiyle mi ilgili olacağına dair görüşler var mı acaba? Tahminler veya
-
@baran-bozdogan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar eğitim bölümünde sıralamayı üniversite sonra lise olarak sıralarım her hangi bir sorun olur mu KCC ye açtırmam gerekir mi formu tekrardan?
Hayır açtırmanıza gerek yok.
-
@Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Ezgi hanim ds-260 doldurdugumuzda sondaki onay numarasi yazan kagidin bende çıktısını aldim ve fiziki olarak imzalammi gerekli ?
Confirmation Page'den bahsediyorsanız hayır gerek yok.
Biz askerlikle ilgili belgeden bahsediyoruz. -
@EzgiLera Herhangi bir amerikada adres belirtmedim sadece buradaki secenek aklimi kurcaliyor
Önemli değil. Mülakatta Amerika için adres vereceksiniz zaten. Posta adresiniz de o olacak.
-
@EzgiLera Ya 2 nci adresde lutfen abd de kartin postalanacagi yerin adresini sordu ordada TO BE DETERMINED LATER Diye girdim
Tamam doğru yapmışsınız.
-
@aslanamca, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@khaldrogo44, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Sevgili dostlar KCC'ye 2023 süreci CS'den mi ya da DS260 formu ilk dolduranlardan mı mülakatlar başlayacak diye mail atsam bu soruya cevap verirler mi ? Eğer bilgi vermezlerse boşuna mail hazırlamayayım.
Hayır soruya özel cevap vermezler. Mail atacaksanız da kısa tutarak yazın.
Ayrıca kullandıkları taslak mailler de doğru değil. Dv22nin case numbera göre ilerleyeceği yazıyor ama bilin bakalım neye göre ilerlemiyor 😅 ?Merak ettim de hocam DV22 neden case numbera göre ilerlemiyor?
Biz de merak ediyoruz bunu çok :)
Sürecin içine girdikçe KCC'nin ne kadar saçma bir kurum olduğunu daha net göreceksiniz. -
@Tugba54, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@baran-bozdogan Ben daha fenasını yaptım üniversite bilgilerini girdikten sonra lise defalarca hata verince zannettim ki üst okul olduğu için bunu kabul etmiyo gerek yok 🤦♀️Hani biz de öyledir ya lise diploması olmadan uni alamazsın zaten ve bi önceki diploma işlevini yitirir.Surekli de forumdayim aslında ama her yeni ileti de yeni bisey öğreniyoruz kafamda deli sorular mülakat alınca açtırsak yetişir mi geç olmadan hemen açtırmak için mail mi atsak mülakatta tüm evraklar elimizde olcak zaten ama bu formu da boşuna doldurun dememiş adamlar uykular haram oldu ve zaman geçiyor
Boşuna uykunuz kaçmasın. Hem çok mühim bir hata değil -lise üstünü yazdığınız için- hem de mülakat tarihi belli olduktan sonra form açtırıp düzeltmek için bolca vaktiniz olacak.
Şimdi açtırırsanız kesin olmamakla beraber gerilere düşme ihtimaliniz var. -
@Tugba54 şuan çok erken olduğundan dolayı açtıracaksınız şimdi açtırıp hızlıca tamamlayın. Sonrasında sıkıntı olacağına 6-7 gün de bekleyip yollanan daha sağlıklı.
Formu ne zaman açarlar bilemiyoruz ki. 3 ay da sürebilir. Kcc hala dv22 işlemleri ile ilgileniyor.
-
@EzgiLera Eş bilgileri kısmınde eşimin doğum yeri bölümüne yanlış İlçeyi yazmışım..Eşim kendi formunu doldururken pasaportta yazanı yazdı..Yani bende başka onda başka bilgi oldu..
-
@EzgiLera ama eskiye göre cevaplar çok hızlı geliyor hocam
-
Merhabalar, vize mülakatına giderken mahkemeniz varsa onun kayıtlarını istiyormuş ama doğru anladıysam sadece sanık olduklarınız. Benim birden fazla mahkemem var ama hepsinde ya müştekiyim ya katılanım. Hiç birinde sanık olmadım. Adli sicilim temiz. Bu mahkemelerinde kayıtlarını götürmeme gerek var mı?
Birde forumda yazılmış ama tekrar teyit ettirmek istedim. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Anladığım kadarıyla vize mülakatında adli sicil kaydı ve vukuatlı nüfus kayıt örneği isteniyor. E devletten çıkarıp götürsem kabul olur mu yoksa illa nüfus müdürlüğünden mi alınmalı?
-
@Oralardan-Goluvar, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba
Benim iki adet sorum olacak
İşim dolayısıyla Şubat2009 - Temmuz 2009 5 aylık dönemde Suudi Arabistan
Ekim2008 - Ocak 2009 4 aylık dönemde Dubai de bulundum.
Bu kısa dönemlerde şantiye alanına yakın konteynerlerde kaldım. Bu kaldığım yerleri "Previous Adress" kısmında göstermeli miyim?Adres kısmına yazmasanız da iş tecrübesi ve seyahat edilen ülkeler kısmına yazın mutlaka.
Ayrıca sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen.
-
@Sabrina, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar ben egitim kisminda universiteden baslayip liseye dogru okul bilgilerimi girdim. Bu sorun olur mu. Simdi bir soru da gordum sorun olacagi soyleniyor tedirgin oldum acikcasi
Sorun olmaz merak etmeyin :)
Doğru bilgileri girdiğiniz sürece sorun yok. -
@dillice, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
çok şükür eşim ve kendim için submit ettim formu. bundan sonrası sabretmece. herkesin emeğine sağlık, başarılar..
Tebrikler 🥳🥳
Kolay kısmı atlattınız. Bundan sonrası bol bol sabır :) -
@ahmet_, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Özür dileyerek bir kez daha sormak istiyorum.
Yabancı ülkeden alınacak polis belgesi e-imzalı kabul olur mu acaba? (Rusya). Gidip alma şansımız şu an bulunmuyor. (Eşimin Rus pasaportu bitmiş. Konsolosluklar randevu vermiyor.)
KCC eksik belge derse bunu temin edip gönderme de 1.5 ay sürecektir. Bu kadar süre oluyor mu?
Normalde ıslak imzalı istiyorlar ancak şu son savaş durumlarından dolayı istisna tanımlanmış mıdır bilemiyorum.
@smartcells bu konuda daha bilgili olabilir. -
@olcay1, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
telegram grubuna katılım şartları nedir ?
Bu başlığın 3. İletisine bakın lütfen. Detaylıca anlatılıyor.
-
@EzgiLera bu yıl görüşmelerin Case numarası ile mi DS submit tarihiyle mi ilgili olacağına dair görüşler var mı acaba? Tahminler veya
İlk evrak talebi foruma düşmeden kimse destekli bir yorum yapamaz.
-
@Cauterize rez
-
@Barıstaylan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Eş bilgileri kısmınde eşimin doğum yeri bölümüne yanlış İlçeyi yazmışım..Eşim kendi formunu doldururken pasaportta yazanı yazdı..Yani bende başka onda başka bilgi oldu..
Sorun olmaz merak etmeyin. İçinizin rahat etmesi için mülakat tarihiniz belli olduğunda form açtırıp güncelleyebilirsiniz ya da direkt mülakata o şekilde gidebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum