Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @vadili hayırlı olsun :thumbs_up:

• @gucarslan Süpersınız çok çok teşekkurler

• @Emre-ÇELİK kimse sizin e-devlet bilgilerinizle ilgilenmiyor.
    reelde neyse onu yazın lütfen.

• stardiumS stardium bu başlıktan bahsetti

• @gucarslan Teşekkürler.

• 16 yaşından sonraki adresleri nasıl girecem bilmiyorum, çok yer değiştirdim, çoğununda adresini hatırlamıyorum.

• @gucarslan merhaba ben kibrista askerlik yaptim ,bu yurtdisi seyaheti sayilir mi? Ve bunu askerlik kisminda ozellikle.belirtmem gerekirmi

• Merhaba, ilk başvuru sırasında adres bilgisi olarak iş adresimi yazdığımı farkettim. Dolayısıyla case iş adresim olarak açılmış. DS260 formunda ikamet adresimi ev adresi olarak yazacağım. Bu sorun oluşturur mu? Başvuru bilgileri ile DS260 formundaki bilgilerin tutarlı olması konusunda yazılar okudum, tedirgin oldum açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

• @gucarslan hocam şöyle izah etmek isterim. şu anda istersem hemen bir yerde işbaşı yapabilirim. bu bana mülakat esnasında pozitif olarak etki kazandırır mı kazandırmaz mı ?

• Merhaba, ben şantiyelerde çalışıyorum. Aynı firmadayken bir çok şantiyesinde çalıştığım oldu. Ya da adi ortaklık 2 firmadan birinin personeli olduğum oldu. E-devletten ziyade fiili olan yazmak lazım degil mi? Firmaların da şantiye adresi yerine merkezlerinin adresini yazsam yeterli olur mu? Bu arada çalıştığım firmalardan iflas eden de oldu. Şu anda bir adresi de yok. O zamanki adresi yazabilir miyim?

• "Previous Address" sorusunda ben iki yerde kaldım bir ev birde yurt, şu anda yurtta kalıyorum dedim, kaldığım tarihe yurda giriş tarihimi yazdım, evde ise çıkış tarihimi yurda giriş tarihim yazdım.
    sorum şu pandemi sürecinde 1 yıl evde tekrardan kaldım onuda belirtmem gerekiyor mu ?
    diğer bir sorum ise ben aynı apartmanda daire 2 de kalıyorken daire 5 e taşındım bunuda belirtmem gerekiyor mu ?

• @flankes0 hayırlı olsun :) bende bekliyorum doldurmak için

• 14 saat gibi bir süre de asıl talihli için DS260 formunu doldurdum. Şimdi sırada eş DS260 formu var. Forum da bütün bilgiler var videolar var tamamen kendiniz yapabilirsiniz. Ben çoklu adres ve okul bilgisi girilmesi gereken yerler de tek adres, tek okul bilgisi girip kaydettim hep öyle devam ettim yarı da attığında en azından tek tek girdiğim bilgiler kaybolmamış oldu.

• Bu ileti silindi!

• @Ayhan2023 e devleten geçmiş adres bilgilerinize ulaşabilirsiniz

• @gucarslan Eski adreslerin hepsinin girilmesi zorunlumu, bende çok fazla var ve çoğunu hatırlamıyorum

• Bugün ilk kez ilk sayfayı doldurma ekranına gelip devam edemedim. Dolduran arkadaşları tebrik ederim :) Ekstra yaptığınız birşey var mı tarayacı vs merak ettim. Biliyorum yoğunluk var ama hep bize mi var yahu :)

• @mahir-tunç e devlete baktım öyle bir yer bulamadım, sadece şuan ki adresi görüntüleyebiliyorum

• @cyilmaz tüm tarayıcılar da denedim, son bir saatlik çerez geçmiş hep temizledim, VPN denedim hiç birinde sonuç alamadım, sonradan anladım ki bolca sabır ve REFRESH yapıp adım adım gitmek. CN yüksek olduğu için hızlıdan hazırlayıp göndermek istedim yoksa bir kaç gün beklemek iyi olabilir.

• @gucarslan tesekkurler cevaplariniz icin. Bu arada 16 yasindan sonraki adresler kismina work and travelda kaldigim adresi de yazmali miyim?

• @cyilmaz Ben de dünden beri deniyorum, adresleri yazmaya çalışırken sistem kapanıyor, sonra da bir daha açılmıyor. Artık 1-2 gün bekleyip sonra deneyeceğim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k