[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Hocam save edip giriş - çıkış yapıp daha sonra devam etmek sorun oluyor mu? Yoksa tek bir girişte bütün işlemleri tamamlamak mı gerekli?
-
@huseyincan dilerseniz 1000 defa giriş çıkış yapabilrisiniz sorun olmaz.
-
@gucarslan telegram ve DV23 drive için 2 kere başvurdum bir sorun mu var
-
Selamlar,
Forumda özel mesaj bölümünden saygısızlıkta/hakarette/tacizde bulunan arkadaşları şikayet edebileceğimiz veya engelleyebileceğimiz bir yer bulunuyor mu?
Teşekkürler...
-
Arkadaşlar, sign kısmında "Sign and Submit Application" butonu çalışmıyor. Bu sorun bende mi var bir tek? Gönderemiyorum formu
-
@Tugce-0 ilgili konuyu bana özelden yazın lütfen.
hemen destek olacağız. -
@Anıl-Elmastaşı farklı tarayıcıdan deneyin lütfen.
-
Arkadaşlar ds260 ta yazdiğimiz adrese gitmek zorunda değildik demi😊,çünkü bir tanidik var new jerseyde ama oraya gitmicez orda yaşamicaz sadece bir tanidiğımız.
-
@smk ilgili mesajımda da bahsettiğim gibi; "ilk bir kaç gün yoğunluktan bu süre uzayabilir."
lütfen sabırlı olun ve bize biraz zaman tanıyın. zaten ilk 1 hafta hiçbir paylaşım yapılmayacak grupta, bütün sorular buradan cevaplanacak.sizlere destek olmak için özel hayatlarından zaman ayıran insanlara biraz olsun sabırlı olun lütfen. telegram grubunda burada olmayan hiçbir şey paylaşılmıyor, paylaşılmayacak..
-
@b2cberrak hayır değilsiniz, orasını bir posta adresi olarak düşünün.
-
260'da daha önce yurt dışına çıktınız mı kısmını yanlışlıkla hayırı seçmişim. bu olumsuz puan olur mu sizce?
-
@dgenc ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bu yurt dışı seyahatleri uzun süreli miydi ve hangi ülkelereydi? -
arkadaşlar hepinize selamlar.
ben başvuru yaptığımda çalışıyordum.
başvuru sonrasında işimden ayrıldım.
ds260 formunu doldurmadan önce biryerde çalışır gözükmem gerekir mi?
teşekkürler. -
merhaba, ben de talihlilerden biriyim. sayenizde ds 260 formunu doldurdum. yardımlarınız ve vereceğiniz destek için teşekkür ediyorum
-
Uzun süreli kalınan ülkeler için o ülkelerdende adli sicil kaydı almanız gerekiyor durumu mevcut bildiğim kadarıyla fakat benim aklıma takılan bir soru var. Üniversiteyi KKTC'de okudum 5sene gibi bir süreç orada yaşadım.Fakat iki önemli nokta var burada bu 5senelik sürecin sadece 1 yada 2 senesi ikametgahım orada gözüküyor yinede almam gerekir mi bir diğer noktada KKTC bildiğiniz gibi diğer ülkeler tarafından tanınmıyor sadece bir kaç ülke KKTC'yi tanıyor bu yüzden adli sicil almamıza gerek olmayabilir mi. Teşekkürler şimdiden
-
@cemalkt olmuş teşekkürler :thumbs_up:
-
@gucarslan 2010 Tarihinde İngiltere 5 aylık. Birde son 5-10 yıl arasında defalarca KKTC var.
-
@irem-kadıoğlu ABD Yolunda Evlilik diye bir başlık var, orayı inceleyebilir misiniz ?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
Mülakattan önce evlenmeniz yeterli oluyor. Sonrasında evlenirseniz süreç biraz daha uzuyor diye biliyorum. Bu esnada ilişkinizin geçmişe dair kanıtları gerekecek. Hediyeler, fotoğraflar vs. Bunlar için de bir dosya hazırlamanız gerekiyor.
-
@Emre-Kurtulmuş ikametgahınızın orada olup olamamasının bir önemi yok.
1 yıl ve daha uzun kaldıysanız almanız gerek. -
@serkanakde bunlar sorun değil, lise ve üstü mezuniyetiniz olması ve diplomaya sahip olmanız yeterli. bunun için formu açtırmayın..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum