[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@icf @gucarslan Teşekkür ederim :)
-
@Stiff biz de 16binlerdeyiz. Umarım ümit ile bekleyen herkes mutlulukla göç eder.
-
@sametbzks Merhaba, sakıncası yoksa sormak isterim.Sizin numaranız 15binlerde midir? Ne zaman email aldınız acaba? Bir de Türkiye'de yaşıyorsunuz değil mi- diğer arkadaşlar gibi yurtdışı yok..
Teşekkürler. -
@Gkhn91 Merhaba , kıdemli yazılımcıyız biz de. İş bulma konusunda neler tavsiye edersiniz ? Platform/eyalet/şehir tavsiyelerine çok ihtiyacımız var.
Yardımcı olursanız seviniriz. -
@gucarslan ben yanıtınızı görmedim ama bugün buradan da gördüm. Tüm testleri yazmışlar.
DV talihlisi değilim merakımdan sormuştum.
-
@Mustafa-Hakkı-Karahan hayırlı olsun yeni yaşamınızda başarılar, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
-
@SkyNet bu video size yol gösterir
-
forum ailemizden @OrlandoGücü yakını olan 3 yaşındaki kız çocuğu vefat etti bir günlükte olsa destek olması için resmimizi bu şekilde yapabilir miyiz.

-
@ayvalik10 😢😟
-
@SkyNet Austin gerçekten mükemmel bir yer. SF, NY gibi yerlerde yaşanmaz. Bekar adam bile dayanamamış ki evli ve çocuklulara hiç önermem. Bu arada ne yazıyorsunuz? Backend, frontend, ios, android? Java, php? Zaten uzaktan sf'de çalışıp texasta yaşarsınız.
-
@yesilturk, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@SkyNet Austin gerçekten mükemmel bir yer. SF, NY gibi yerlerde yaşanmaz. Bekar adam bile dayanamamış ki evli ve çocuklulara hiç önermem. Bu arada ne yazıyorsunuz? Backend, frontend, ios, android? Java, php? Zaten uzaktan sf'de çalışıp texasta yaşarsınız.
Sizce Tennessy Nashville tarafları nasıl peki ?
-
@ayvalik10 Çok teşekkür ederim, çok faydalı oldu. İş arama / bulma kısmını araştırmak istiyorum. Çocuklarla iş bulmak okul vs çok zor bir süreç nasipse bizi bekliyor. Forumdaki güzel yürekli arkadaşlar , şimdiye kadar karşılaştığımız Türk anlayışını değiştiriyor. Herkese teşekkürler.
-
@aberkkocak Tebrikler. Bahtınızın açık olmasını dilerim ,iyi yolculuklar.
-
@Megatron oraları bilmiyorum maalesef, hiç gitmedim. Ancak yaptığım araştırmalarda iyi bir yer gibi. Burada sizin beklentiniz çok önemli. Biz mesela Houston'a gideceğiz kısmetse. Houston çok sıkıcı ve vasat bir yer. Ancak bizim kriterlerimize göre uygun. Nedir bunlar diye soracak olursanız, en önemlisi çevremizin olması. Okullar iyi, evler daha ucuz ve geniş, iş imkanları ki bu da aslında uzaktan calisilacagimiz için en öncelikli kriter değil. Direkt uçuşun olması, konsolosluğun ve Türk marketlerinin ve komitesinin olması gibi bizim için artıları var. En beğendiğim yerler ise san jose, austin, VA (Washington dc civarı), san Diego.
-
@electronics-ege Merhaba , İş teklifi olduğunda hizmet sektörü oluyor değil mi? ve bunun için Amerikadan ilgili yerden nasıl bir yazı gerekiyor ?
-
@yesilturk Bende houston'a yerleşmeyi düşünüyorum. Niye çok sıkıcı ve vasat dediniz ? Deneyimleriniz nelerdir bizlere de öncü olması açısından.
-
Merhaba ,
KCCye email atacağız. email adresi verebilir misiniz arkadaşlar ?
Emailde detay sıkıntı mı yoksa iyi mi fikri olan var mıdır ?
" Hello Dear Sir/Madam,
I'm kindly asking for your help and support for the DV interview. I am a 15 year experienced senior software developer and my wife also has about 15 year experience on accounting and finance with managerial background.
Thank you.
Kind regards
... " -
@SkyNet [email protected]
Başlık olarak to whom it may concern yazarsınız. -
@SkyNet ama yazdığınız konu hakkında cevap vermeyebilirler siz bence dosyanızın durumunu sorarsanız daha iyi olur.
-
@Muhammed-Ali-Kaplan onu sormaya çalıştık ama :) to whom daha iyi olur. Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum