Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @Megatron Sabah testi veriyorsun akşam alıyorsun sonucu. Normalde bunu çalışan cihazlar 4 saatte sonucu veriyor. Ama cihazın örnek kapasitesinden dolayı sonuçların çıkması 8-10 saat sürebiliyor.


  • @gucarslan Abi merhaba.Uzun zaman oldu hala mülakat maili vs alamadım case no:2022eu78XX .DV sonucumu gec ogrendıgım ıcın malesf Ekimde gönderebildim formu.Acaba yapmam gereken bişey varmı bu surecte.Teşekkurler.


  • Merhabalar, bugün itibariyle eşimle birlikte Varşova'da girdiğimiz mülakattan olumlu sonuç aldık. Darısı bekleyen herkesin başına. Sorusu olan Instagram'dan yazabilir. Emrah_ceng12


  • İyi günler

    1- Mülakatta sorulabilecek soruların ( ingilizce halinde ) hemen hemen hepsine nasıl ulaşabilirim ?

    2- Banka hesap dökümünü sağlık muayenesinden önce yani mülakata 3 hafta kala alacağım. Bir sorun olmaz değil mi ?


  • @Megatron eger o tarz bir bilgiye ulaşabilirsen bizimle de paylaşırsa cok sevinirim. 2 hafta sonra mulakatim var bende ona hazırlanıyorum.


  • @mstktlb Soruyorum hocam da cevaplanır umarım...

    Bulursam birşeyler paylaşırım tabi.


  • @Megatron tam olarak bu başlıkta, önceki sayfalarda mevcut. Genel olarak aynı şeyleri soruyorlar. Bankadaki parayı herkese sormuyorlar ama sorabilirler de.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @braveheart-34 ne yazık ki sabırla mülakat beklemelisiniz, yapacak başka bir şey yok.

    *imzanızdaki DV2020... ibaresini DV2022.. olarak düzeltmenizi rica ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mstktlb bu iletiyi yazdığınız başlıktaki mülakat deneyimlerini okursanız, hangi soruları sorabileceklerini %90 bulacaksınız.

    ihtiyacınız olan bilgiyi çok uzaklarda aramayın 😉


  • @gucarslan Teşekkür ederim.İmza gözümdn kaçmış hemen düzeltiyorum.


  • Mülakat almış ( veya vizesini almış ) arkadaşlarla bir buluşma ayarlasak ?

    En azından aynı gün Ankarada olanlarla görüşsek.

    Sizce nasıl olur ?


  • @Megatron mülakat günü zaten hepiniz aynı kafede oturup tanışacaksınız. Mülakat günü mesai bitimine kadar Ankara'da kalmanın da iyi olacağını söylüyorlar. İlla ki birlikte vakit geçiren arkadaşlar olacaktır. Deneyimlerinizi buraya yazarsanız bizim için de faydalı olacak.

    Bunun haricinde birçok buluşma oldu. Mülakat almış, almamış, vize almış, almamış gibi ayırmadan isteyen geldi. Şu an Amerika'ya gitmiş, gitme potansiyeli olan, gitmek için gün sayan ve gitmek için umutla bekleyen birçok arkadaşım var. Ama ne yok ? Mülakat.


  • @Stiff Forumdaşlarda ayrım yapmadığınız için ve sadece kendi kafanızdakilere göre davranmadığınız için teşekkürler 🙂


  • @Megatron Megafon kardeş adamların içini kaçırma sakın 🙂


  • @Utopya yok yok ayrım yaptığımızdan ya da @Megatron ayrım yaptığından değil 🙂 Ben de onun gibi sadece forum üyesiyim. Buluşmaları farklı arkadaşlarımız sorumluluk alıp planladı. Buluşmak serbest yani, isteyen istediğiyle buluşabilir anlamında yazdım.

    Covid döneminde forum üzerinde haberleşip buluşmak belki çok doğru değildi. Şimdi o da yok. Zaten mülakat deneyimlerinde hep okuyoruz. Herkes birbirini buluyor, çay-kahve içiyor, yemek yiyor. Eminim 2 Haziran'da da birçok arkadaş kaynaşıp vakit geçirecektir.


  • Herkese merhabalar, 28 Mart mulakat deneyimimi anca firsat bulup yazabiliyorum.

    1.Unganlar Sağlık Muayenesi

    Randevu saatimden 15-20 dakika öncesinde kapıyı çalıp içeriye girdim. Icerde 5-6 kisi vardi ve sanirim benden baska Turk yoktu. Daha sonra belgelerimi teslim edip webcam ile fotografim cekildi ve Duzen lab'a kan tahlili icin yonlendirildim. Duzen lab'da pek fazla beklemedim, kan tahlilinden sonra akciger rontgeni cektirmem icin yine yonlendirildim. Akciger rontgeni icin bekledim, orasi biraz kalabalikti. Rontgeni cektirdikten sonra tekrar Unganlar'a gittim. Bana 1 saat sonra gelmem soylendi. 1 saat sonra tekrar gittigimde muayene odasina alindim, alt ic camasirim ustumde kalacak sekilde ameliyat onlugune benzeyen bir sey giyip beklemeye basladim. Handan Ungan iceri geldi ve once sirtimi dinledi, sirt ustu yatirip karnima ve bobreklerin oldugu yere bastirarak agrim olup olmadigini sordu. Bu sirada hic ameliyat oldum mu, hic depresyona girdim mi, hic kimseye zarar vermeyi dusundum mu tarzinda sorular sordu. Hepsine hayir derken o arada ayaga kalk dedi ve 2 koluma da asilari yapti ve muayene bitti. 5 dakika surdu surmedi o kadar kisaydi :). Ciktiktan sonra ucretini odedim ve bir sorun olursa beni arayacaklarini, aramadiklari takdirde ertesi gun ogleden sonra raporu alabilecegimi soylediler. Ertesi gun de raporu aldim ve saglik muayenesi islerini bitirmis oldum.

    1. Mülakat Deneyimim

    Randevu saatim 10:45'di, ben 1 saat once gittim ve Kaktus kafede oturmaya basladim. Bu sirada disarida ne bir sira vardi, ne bekleyen vardi. Randevu saatinden 15-20 dk once konsolosluk kapisina gittim. Kontrollerden gectikten sonra iceri girdim. Iceri girdigimde ne goreyim, bos 1 tane bile sandalye yok icerde acayip bir kalabalik var 🙂 Sira numarami aldim beklemeye basladim, once numaram yandi gerekli belgelerimi ve pasaportumu verdim sonra tekrar beklemeye basladim. Numaram 2.kere yandiginda $330 odemeyi yapip yine beklemeye basladim. Diger bekleyen herkesin gorusmeleri bittikten sonra sira en sonunda bana geldi, yaklasik 1.5 saat bekledim ve icerden benden baska kimse kalmadi 🙂 Bu arada benden once her gorusenin mulakati en az 15-20 dk suruyordu, saglik muayenesinde oldugu gibi yine icerden benden baska Turk oldugunu dusunmuyorum. Neyse sonunda numaram yandi ve gorusmeye basladik, mulakat dilini ingilizce secmistim. Ilk once yemin ettim sonra parmak izlerim alindi ve gorusmeye basladik.

    -Turkiye'de nerede yasiyorsun ?
    -Ankarada yasiyorum.
    -Amerikaya gidince nerde yasayacaksin ?
    -Florida
    -Neden Florida orda ne is yapacaksin ?
    -Yazilimciyim, su an calistigim yerin oraya ofis acma plani var o yuzden ben de oraya gitmeyi dusunuyorum.
    -Yani burdaki isine devam edeceksin ?
    -Evet
    -Belarus'a gitmissin neden gittin, ne yaptin orda ?
    -3 sene once gezmeye gitmistim.
    -Nasil begendin mi orayi ?
    -Evet guzeldi.
    -Daha onceden Amerikaya gitmissin, bir gittiginde 5 ay kalmissin o surede orda ne yaptin ?
    -Is arkadasimin yanina gittim, orda beraber halletmemiz gereken bazi isler vardi.
    -Tebrikler vizeniz onaylandi, turist vizeni iptal ediyorum. 1-3 is gunu gun icerisinde PTT'den pasaportunu alabilirsin.

    Mulakat yaklasik 3-5 dakika falan surdu. Basta forum yoneticileri olmak uzere, bu surecte yardimci olan herkese cok tesekkur ederim. Darisi bekleyen herkesin basina olsun 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Gkhn91 tebrikler, gözünüz aydın.
    abd'deki hayatınızda mutluluk, sağlık ve başarı diliyorum.

    yolunuz açık olsun.


  • @Gkhn91 tebrikler vizeniz hayirli olsun


  • @Gkhn91 Vizeniz hayirli olsun.
    Buradan ABD ye ucak bileti alacaklara tavsiyem, ucak biletlerine altta yazacagim sayfalar uzerinden biletlere bakin, hangi gunlerde ve dönemlerde, hangi firmalarda uygun bilet oldugunu görebilirsiniz. Ama kesinlikle bu araci firmardan (ticket.com, supersaver, momondo, skyscanner, kayak, expedia gibi daha adi aklima gelmeyen firmalar) bilet ALMAYIN. 30 dolar 50 hatta 100 dolar daha ucuz olabilir. Ucak firmasinin kendi internet sayfasindan alin. Bu firmalarin biletlerde nasil oyunlar döndurecebilecegini akliniz bile almaz. Saygilar


  • @Gkhn91 tebrikler yeni hayatınızda başarılar diliyorum darısı başımıza inşallah 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

75
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum