Amerika'da Ehliyet Almak
-
@yonca_2020 sınavı Türkçe seçebileceğimizi ilk defa sizden duydum bu eyaletten eyalete değişkenlik gösteriyor mu. ?
-
@emirgenco evet her eyaletin kanunlari farkli oluyor. CA'da yazili sinav alirken 35 dilden birini secebiliyorsunuz.
-
@yonca_2020 harika o halde sağolun
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar benim bir kaç sorum olacaktır
1- Ben New jersey de ehliyet alsam her eyalet de geçerli olur ehliyetim?
2- Bende Türk ehliyeti var onla gider gitmez araba kullanabilir miyim ( yeni tip ehliyet )
3- New Jersey e gider gitmez ehliyete başvuru yapabilir miyim? -
1- Evet gecerli. Ama eger baska eyalete tasinirsaniz, genelde tasindiktan sonraki 2 ay icerisinde o eyaletin ehliyetini almaniz gerekiyor.
2- NJ'de Turk ehliyeti ile 1 yila kadar arac kullanabiliyorsunuz. Internette yazdigina gore!
3- Kimlik proof, adres proof ve SSN varsa, evet.
-
@Sabri-FT burada tüm farklar var
-
-
20 Nisan'da New York şehrinde direksiyom sınavına girip 70 puanla(tam sınırda) geçip ehliyeti aldım çok şükür. :)
10 yıldır araba kullanıyorum ama burada sürüş testinde biraz saçmaladım. Kalacağımı düşünüyordum ama geçtim.
-
@Orhan-Cabarov tebrikler hadi bakalım yolculuk başlasın. Yepyeni bir eyalet yepyeni bir orhan bizi bekliyor. Hemen gider gitmez bu işlere başvuru yaparsın
uber hariç olacak fakat lyft belki uber gibi ehliyet zamanı olarak kriter ister

-
virginia driver test pratik yapıyorlar
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
20 Nisan'da New York şehrinde direksiyom sınavına girip 70 puanla(tam sınırda) geçip ehliyeti aldım çok şükür. :)
10 yıldır araba kullanıyorum ama burada sürüş testinde biraz saçmaladım. Kalacağımı düşünüyordum ama geçtim.
Merhaba,
Peki direksiyon sınavı öncesinde herhangi zorunlu kursa katılmanız talep edilmedi mi?
-
@ayvalik10 Araç kendi aracınız mı yoksa sınav merkezinin mi?
-
Tennessy bölgesi için ehliyet konusunu forumda bulamadım. Bu bölgede ehliyet durumu nasıl oluyor ?
-
Texas icin ehliyet almak isteyenlere umarim bir faydasi olur.
-
@TUNCAHM New York'ta 5 saatlik online kurs var onu satın alıp izliyorsun. İzlediğin slaytlardan sorular soruyorlar onları geçip direksiyon sınavına girmeye hak kazanıyorsun.
Direksiyon sınavı dersi için kurs soruyorsan gerek yok ama sen istersen ders alıp öğrenebilirsin.
-
edit....
-
@Hayrettin-Yavuz ikisinde de vize suren kadar gecerlilik olmasi lazim. driver's license alman daha mantikli olacaktir diye dusunuyorum.
-
edit.....
-
Florida için driving testte dikkat edilmesi gerekenler neler?
Yazılı sınavı geçtim
Şimdi arabayla olan teste giricem
Dikkat edilmesi gereken püf detaylar nedir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum